I tko onda kaže da profa nije na forumu, makar ga formalno nema?
Znakovita prisutnost odsutnog, koji i kad nije tu napuni osam stranica topica.
Pa jeli ljudi vidu koja je to preženca o čovika Mogu ga forumski spriječit ali nemogu zaustavit njegov slobodarski duh koji lebdi ovim forumom i vapi do vasione za pravdom i malo ljubavi od onih koji ga prokazuju i ogovaraju a on opet zagorski, smireno to podnosi sanjajući šume darkvuda gdje caruje ljubav i sloga
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Timber Bil grize nokte i pije apaurine i umisto da mu date podršku za povratak u Darkvud glođete stranice ovoga foruma i tako zabijate trn u guzi Božici pravde i oprosta .
Bože moj ova današnja mladež niti poštuje starije niti ima ideala
Topic ide u pravcu kojim bi išlo i otključavanje prof-inza. Dan-dva kao konstruktivnih komentara, a onda spam, spam, spam. Zato sam ga i ostavio, da ljudi mogu da kažu "kako profa nedostaje, osam stranica topica", da bi onda videli čega u stvari ima u tih osam stranica.
Mozda bi trebalo uvesti limit ostavljenih postova po stranici jednog topica. Uzeo sam si vremena i izbrojao da je trenutni "pobjednik" ostavio 38 na ovu temu.
Što će nam Profa, Josip2000, Hašk Zrinjski ili tko već, kad imamo RAKOSIJA koji ih sve mijenja, barem 3 u 1.
Čak više nisam siguran da se Josip nije vratio pod drugim nickom.
Dragi moj oni su nezamjenjivi i osebujni , njih ne može nitko zamijeniti,svako je priča za sebe , na forum je najbolje ubaciti BORGOVCE koji nemaju svoje mišljenje ili ga imaju svi isto ili će širit tugu Onima koji bi zabijali glogov kolac neka ga nabave i zabiju sebi u g....u ,bilo bi im bolje da zabijaju nešto drugo . Prije bi pojedinci pojeli g...o nego o drugome rekli lijepu riječ. Malo šale je bolje nego širit tugu po vertikali i horizontu foruma. Neki broje i postove ,najbolje da ih iskopiraju i zalijepe za jaja , za Uskrs naravno. Ispada da su bolji oni izbačeni nego mi s foruma
Još jedan put ću zamolit i apelirat na MODERATORE da povodom nadolazećih blagdana amnestiraju i razvesele sve a onda ima da se svi drže pravila