Bilo bi logično i podjednako efektno da je Zagor udario iz okreta i poprijeko, no on je udario odozgor, što se s obzirom na položaj tijela čini dosta teškim i nelogičnim potezom.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Bilo bi logično i podjednako efektno da je Zagor udario iz okreta i poprijeko, no on je udario odozgor, što se s obzirom na položaj tijela čini dosta teškim i nelogičnim potezom.
Vražji Zagor izgleda k'o prokleta balerina u pirueti!
Logično kad mojoj braći dijeli packe ko kakva vražja učiteljica!
Slazem se da je naslovnica bezveze, izgleda ko da je ovaj iznenadija Zagora dok je zaljevao kaktus. Boja ko i uvik kod Zagora losa (steta sta tad nisu posudili ovoga koji radi na mali rendzeru ili onog s americkog izdanja)
Hm, opet jedna od "izdišućih" Ferrijevih naslovnica. Lice apsolutno dorađeno. I malo dijete vidi da to nije Ferrijev uradak. No, tako je moralo biti...
Jedna od slabijih epizoda JA odiseje. Nije losa prica, ali previse "obicna", tako reci Texovska, da bi se nasla u ovakvom jednom periodu. Zagor se bori protiv nepravde i ugnjetivaca u svom klasicnom maniru. Bisi odlican, bzvz je protracio svoj talenat za ovakvu jednu epizodu.
Jedna od slabijih epizoda JA odiseje. Nije losa prica, ali previse "obicna", tako reci Texovska, da bi se nasla u ovakvom jednom periodu. Zagor se bori protiv nepravde i ugnjetivaca u svom klasicnom maniru. Bisi odlican, bzvz je protracio svoj talenat za ovakvu jednu epizodu.
Pozelio sam se malo klasike Sa kojom pricom zavrsava, JA saga?