Što nije bilo riječi o 4 integrala ako se ne varam. Pošto nije bilo zamišljeno ovo izdanje.neda mi se tražiti po forumu ali sam uvjeren da je bilo o tome riječ
Ima li potrebe? Sam si napisao da je ovo legendarno.
Na ovome se raslo. Za mene esencijalni bezvremeni all ages strip, kako kažu francuskog Disneya.
Imam već 5 godina francusko izdanje, a koliko sam snimio listajući integrale 2 i 3, Strip-agent se zbilja potrudio da to kvalitetno odradi.
Na ovo rekolorirano izdanje Francuzi su najviše prigovarali zbog po njima lošeg (neinventivnog) koloriranja u smislu izbora boja, u odnosu na izvorne boje.
Možda bi bilo zanimljivije čuti mišljenje mlađih čitatelja koji su ovo prvi put pročitali.
Iako ne očekujem njihove ovacije budući da se izgleda ni Lucky Luke i Asterix ne prodaju baš nešto.
Pročitao sam Krcka Integral 2 i mogu samo pohvale uputiti! U prve dvije su gosti u nekoj otočnoj kraljevini i to toliko dobro funkcionira da nisam želio prestati čitati zbog umora. Meni se kod Krcka najviše sviđa taj filmski ritam radnje u kojem nema praznog hoda. Urota - zavjerenici - preokret, ma što reći - palac gore. Potom se vraćaju u svoju močvaru i tamo nema mira... U isto vrijeme sam čitao i dva nova Asterixa od Bookglobea i tada sam uočio da me živciraju uvijek iste pizdarije kod Gala - svađa u selu, Asterix i Obelix se isforsirano svađaju, pa gusari dobiju po tamburi pa seoski bard itd... Kod Krcka toga nema, radnja ide i ne ponavlja se.
nisam do sada imao kontakta sa ovim krcom, da li preporucujete? tj. da li je ovo stivo za one koji su citali krcka i ranije? napomena: jesam nostalgicar, al ne toliki
nisam do sada imao kontakta sa ovim krcom, da li preporucujete? tj. da li je ovo stivo za one koji su citali krcka i ranije? napomena: jesam nostalgicar, al ne toliki
jesi li čitao ili nisi čitao ranije?
Originally posted by El Morisco
Pročitao sam Krcka Integral 2 i mogu samo pohvale uputiti! U prve dvije su gosti u nekoj otočnoj kraljevini i to toliko dobro funkcionira da nisam želio prestati čitati zbog umora. Meni se kod Krcka najviše sviđa taj filmski ritam radnje u kojem nema praznog hoda. Urota - zavjerenici - preokret, ma što reći - palac gore. Potom se vraćaju u svoju močvaru i tamo nema mira... U isto vrijeme sam čitao i dva nova Asterixa od Bookglobea i tada sam uočio da me živciraju uvijek iste pizdarije kod Gala - svađa u selu, Asterix i Obelix se isforsirano svađaju, pa gusari dobiju po tamburi pa seoski bard itd... Kod Krcka toga nema, radnja ide i ne ponavlja se.
čitaš li prijatelju Krcka prvi put?
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Gdje je ono u stara vremena objavljen Krcko? Biser strip ili sl. tada sam prvi put čitao, ali se gotovo ništa ne sjećam. Prije sada koliko, 7 godina, sam pročitao 1. Integral i kao i dvojka - jako sam zadovoljan.