idem na interliber u srijedu. sa tehničkom školom. nisam niti učenik, niti profesor, nego sam (opet) asistent u nastavi jednom sjajnom dječaku sa cerebralnom paralizom. tako da ako budete tamo u poslijepodnevnim satima i primijetite nekog superzgodnog ćelavog muškarca kako se kreće među gomilom sa klincem u kolicima, ne ustrućavajte se prići i reći... bok. vjerovatno ću se najviše kretati oko štanda "jesenski i turk" i "profila".
Druženje na Interliber:Gdje, tko, kada, kako, zašto?
Hajmo se naći jedan dan u velikom broju. Kada dolazi ekipica iz drugih krajeva? Mi iz ZG se lako prilagodimo drugima, pa bi bilo fora da se nađemo u velikom broju iz svih krajeva
Neznam za ostale,ali pretpostavljam da je mnogima kao i meni-ostale obaveze i posao diktiraju raspored dolaska. Eto,ja npr.iako sam blizu ostaje mi samo petak popodne,a ako se to izjalovi-opet neću moći doći...
Dolazim u subotu iz Sarajeva, u pratnji ljepse polovine (ona moze puno ponijet :)). Kartica vec place zbog ovog dolaska. Ako moze info jel vecina prima kartice, kune su mi smor ganjat po banci?
Dogovaramo se na onom drugom topicu za subotu, ono da složimo masovku a inače ne bi bilo loše da ovdje (ili tamo) stavljate obavijesti kad ste na sajmu, pa postoji velika šansa da je netko još taj ten tamo (i da prati forum)
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero