fikusov odgovor na pitanje dal je ikad s roditeljima pričao o sexu.
Originally posted by fikus
Meni je otac sve lijepo objasnio. Nakon vjeronauka u župnom uredu.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
zapravo, nije to nikakav plus, ali da ga slucajno ne razumes, to bi vec bio pravi lingvisticki, epistemoloski, kognitivni a bogami i neuroloski fenomen...
Razmišljao sam koji bio noemisov post stavio, trebalo bi tu pročešljati. Sjećam se nekih legendarnih postova s one sawitcheve teme o paradi.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
a sta je sa vodjenjem ljubavi? to mi se cini privlacnije od seksa!
nikako!!!
ljubav, vodjenje ljubavi i slicne bljutavstine su surogat pojmovi za seks kojima se sluze ruzni i nesposobni da dodju do istog
p.s. drz'se drkanja to je najoptimalnije resenje
Antologijski topic svih topica, epskih razmjera . Topic koji mi je istovremeno pružio toliko urnebesne zabave i čireva na želucu. Pogotovo od sredine pa do kraja.
Originally posted by sova.vg Druga gospoda koja me blate iz nekih svojih niskih pobuda,napominjem da sam svakom od njih ponudio povrat novca ili zamjenu ili bilo kakvo drugo riješenje!Volio bih znati šta treba prodavač još ponuditi,možda guzice,ali ja nisam taj,imam četvero djece i druge orijentacije.
Antologijski topic svih topica, epskih razmjera . Topic koji mi je istovremeno pružio toliko urnebesne zabave i čireva na želucu. Pogotovo od sredine pa do kraja.
Ovo mi se ne da čitati, predugo je. Može sažetak? :)
Ovo je nemoguće sažeti. Bolje prođi u par dana cijeli topic.
Otprilike bi se moglo sažeti ovako - lovac u mutnom uhvaćen na djelu htio se obračunati s mnoštvom oštećenih, pa je na kraju kajlao i Markosa. Ali svejedno prođi topic, ima urnebesnih postova.
Oni koji su živjeli veći dio života u bivšoj državi znaju da su svi stanovnici SR Srbije bili Srbijanci. A kako mnogo toga govorim o onome što mi se desilo u mojem životu, prisjetiio sam se jednog, ne baš priijatnohg događaja. Na stadionu Koševo u Sarajevu, danas je to stadion "Asim Ferhatović Hase", igrala se utakmica Sarajevo - Crvena Zvezda. Većina raje došla da vidi Đaju (Dragana Đajića) koji je u to vrijeme bio u top formi, znao je igrati lopte kao da je s njom bio rođen, baš mu je lopta pristajala uz nogu. Kao i uvijek, tada a i sada, na svim utakmicama je najviše muslimana, jer je Sarajevo oduvijek bio većinski muslimanski grad. Ne prebrojavam se nikada ali je sad to potrebno reći. Đaja igra, niko mu ništa ne može, u jednom trenutku jedan navijač Sarajeva se podigao i opsovao jednom Zvezdinom igraču mater srpsku. Istog momenta je dobio iza ušiju, od nas koji smo sjedili red iza. Iznenađen i preplašen pitao je što smo ga klepili, objasnili smo mu da ne smije nikome psovati mater srpsku. Pokušao nam je objasniti kako on to radi zbog toga što su Zvezdini igrači iz Srbije, a nakon toga smo mu kazali da psuje srbijansku, a ne srpsku majku, ako baš mora. To je ta razlika, i to drastična. Mada ja nisam pristalica bilo kakvih psovki, premda Sarajlije vole da psuju. Gotovo svaki dijalog počinje sa jebiga.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ja sam se onda bio tako zeznuo, 1. knjigu uzeo mat a 2. sjaj, i kada sam ih stavio jednu uz drugu pa vidio da to ne izgleda dobro kasnije u SNK zamijenio 1. za sjaj.
zapravo, nije to nikakav plus, ali da ga slucajno ne razumes, to bi vec bio pravi lingvisticki, epistemoloski, kognitivni a bogami i neuroloski fenomen...
Šteta što se noemis više ne javlja. Bio je tabasco u svakom gulašu rasprave
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.