Ma to sve ne može stati u istu rečenicu sa majstorom Nolittom. Danas čitao Američku odiseju po ne znam koji put i priča nije ni malo izgubila na svojoj snazi. Nolitta ima takvih na desetke a dvojac B & B svaki po jednu-dvije.
Otac je otac, odnosno očevi su očevi.... Inače dobar topic... Dobro je iznova o svakoj temi raspraviti... Imao sam i ja poll sličan kad sam se tek registrirao, samo je podjela bila na 2 perioda, a pitanje je bilo - koji bi komplet Zagora ponijeli u zatvor - ZS i LMS ili SD i LUD....
Otac je otac, odnosno očevi su očevi.... Inače dobar topic... Dobro je iznova o svakoj temi raspraviti... Imao sam i ja poll sličan kad sam se tek registrirao, samo je podjela bila na 2 perioda, a pitanje je bilo - koji bi komplet Zagora ponijeli u zatvor - ZS i LMS ili SD i LUD....
Iako su ta izdanja bila tehnički loše napravljena, što se tiče samih epizoda uzeo bih ZS i LMS. A kada je u pitanju Ludens onda svakako extra serija i Klasik.
100-200, definitivno. Nolita jedan i jedinstveni. Ima dobrih perioda i kasnije, odličnih priča - ali je ovaj deo serijala - ono što je Zagora vinulo u nebeske visine.
100-200, definitivno. Nolita jedan i jedinstveni. Ima dobrih perioda i kasnije, odličnih priča - ali je ovaj deo serijala - ono što je Zagora vinulo u nebeske visine.
300-400 jer SA odiseja i njezin epilog je najbolji lanac prica a ujedno i preporodaj serijala. Modernizacija, Boselli i uvod jaceg kontinuiteta daju snagu ovom periodi koji po meni opet tuce klasiku i nostalgiju tog fantasticnog perioda oko 50-150.