forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2016.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2016 : 22:40:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kiky
jeftina zagor specijalca, koja su mi onda još bili i poklonjeni (na čemu se još jednom zahvaljujem globinju, columbu i jakiju). ipak pobrah još i nešto malo knjižica sa štanda jesenski i turk... nešto malo o aristotelu, claude levi-straussu, wittgensteinu i markiz de sade-u.
ukratko, moj interliber.

Stinkyjevim stopama? Ili stvaraš vlastitu legendu? ;)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/11/2016 : 22:42:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

Nevezano uz stripove, zna tko gdje su najjeftinije knjige na sajmu? Mislim na lako stivo, popularne moderne romane, tako nesto. Zena zatrazila! :D

Svuda su ti okolo jeftine knjige... 3, 5, 15 kn lako štivo. Samo ovisi što tražiš. Oni džepni romani od Znanja su ti na štandu od Znanja. Barem da si rekao jedan naslov. Imaš 50 nijanski sive tri romana čist jeftino na štandu izdavača. ;)

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 09/11/2016 : 23:28:41  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
" I da, Bagi me uspješno izbegavao. Opet. Leleeee....."

"Da, bagi se uspjesno sakrivao ... samo se suskalo da je navodno dosao, sa klincom ..."

Nije istina,tražio sam vas propali ste u zemlju. Ako ne vjerujete meni pitajte tintončića i dcopica. Prvog sam sreo u paviljonu 6 i rekao da je vidio grupu deželskih špecijalaca u punoj ratnoj spremi te da su vjerovatno u paviljonu 5.
Tamo nađoh dcopica koji spomenu da je pio kafu sat vremena sa istom bandom te da su se izdvojili,nešto šaptali i nestali. On pretpostavlja da nisu podijelili s njim tu destinaciju jer je dcopic za razliku od ovih čistokrvnih naturolizovani deželac te kao takav građanin drugog reda i diskriminiran.
Na to sve globinjo me htio oglobiti za Stanovog Teksa. Na stripu velikim brojevima ispisana cijena 150 ćuna a on hladnokrvno kad sam plaćao ispali 250...

Wtf?
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 10/11/2016 : 00:01:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Hajo

Nevezano uz stripove, zna tko gdje su najjeftinije knjige na sajmu? Mislim na lako stivo, popularne moderne romane, tako nesto. Zena zatrazila! :D

Svuda su ti okolo jeftine knjige... 3, 5, 15 kn lako štivo. Samo ovisi što tražiš. Oni džepni romani od Znanja su ti na štandu od Znanja. Barem da si rekao jedan naslov. Imaš 50 nijanski sive tri romana čist jeftino na štandu izdavača. ;)

Ma u tome i jest fora. Supruga ni sama na zna sto hoce. :D

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 10/11/2016 : 01:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Day 2 na kratko, jer sutra pocinje day 3 i vidim da opet necu skoro nista spavati..

Dakle iako sam spavao samo 3 sata (jbga kad sam se vec prerano probudio trebalo je gledati koju katastrofu ce izabrati ameri) drugi dan je prosao u stilu - od otvaranja do zatvaranja. Danas je bilo puno vise naroda a ja imao puno vise vremena pa eto u miru obisao sve stantove. Koja relaksacija :).

Sve krasno. Negdje sam pronasao Saccov Fixer - Prica iz Sarajeva i Tujac (po romanu Camusa). Lijepo. Malo Libellusa, treci Mrtvaci i to je manje vise to.

Nova Libellus tura stigla u kompletu, meni Zimska Zmija, sutra bi trebala i oba Metabaruna te Bernijev Zagor 10. Berni se nada da ce iduce godine zavrsiti XIII. Nadam se i ja. Tvrdi Asterixi idu posle sajma.

Malo sam popricao sa mcn, malo manje sa tintonom, Okijem, Johnnyem, Slavenom, RobyDj itd..

Meni opet prekrasan dan. Veselim se treceg dana kojemu mozda slijedi veliki finale u subotu. U petak nista od sajma jer se pije kod kuce.

Taylor.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 10/11/2016 : 04:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Nova Libellus tura stigla u kompletu, meni Zimska Zmija, sutra bi trebala i oba Metabaruna te Bernijev Zagor 10. Berni se nada da ce iduce godine zavrsiti XIII. Nadam se i ja. Tvrdi Asterixi idu posle sajma.

otkad Berni završava tuđe stvari?Jel on još urednik BG?

nisi ga pitao za Tangija?
ili neke druge nezavršene BG naslove?

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/11/2016 : 07:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bagi
Na to sve globinjo me htio oglobiti za Stanovog Teksa. Na stripu velikim brojevima ispisana cijena 150 ćuna a on hladnokrvno kad sam plaćao ispali 250...

Pizda laže
Bagi je sreo slovence koji minut prije pa se usrao
I došao se sakriti na columbov stand
Pola sata se sakrivao ispod kutija
Htio sam mu pokloniti texa
A on ostavio pare i crta
Nasao sam ga u wc-u

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 10/11/2016 : 09:40:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by kiky
jeftina zagor specijalca, koja su mi onda još bili i poklonjeni (na čemu se još jednom zahvaljujem globinju, columbu i jakiju). ipak pobrah još i nešto malo knjižica sa štanda jesenski i turk... nešto malo o aristotelu, claude levi-straussu, wittgensteinu i markiz de sade-u.
ukratko, moj interliber.

Stinkyjevim stopama? Ili stvaraš vlastitu legendu? ;)

. Aristotel, Levi-strauss, Zagor... Samo edukativno štivo.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 10/11/2016 : 09:57:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:
Originally posted by mike

otkad Berni završava tuđe stvari?Jel on još urednik BG?

nisi ga pitao za Tangija?
ili neke druge nezavršene BG naslove?

Pitao sam i ja nešto Bernija, za Texove gigante. Tri nova izlaze najvjerojatnije u Februaru ili Martu!
Go to Top of Page

kasper
Advanced Member

10924 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 10/11/2016 : 10:06:03  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic
Pitao sam i ja nešto Bernija, za Texove gigante. Tri nova izlaze najvjerojatnije u Februaru ili Martu!

a lepo, lepo
Go to Top of Page

dante
Senior Member

Croatia
2478 Posts

Member since 16/01/2008

Posted - 10/11/2016 : 10:21:35  Show Profile Show Extended Profile  Send dante a Private Message  Reply with Quote
Tko zeli povoljno nabaviti Juliju, sad mu je savrsena prilika, na standu Strip Agenta prvih 28-30 brojeva (kao novi) po 5 kn.

These pretzels are making me thirsty...

Edited by - dante on 10/11/2016 10:22:11
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 10/11/2016 : 10:46:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Po 5 kn na istom mjestu su i knjige-dvobrojevi Dampyra, većinom manje ili više oštećenih ali ima i neoštećenih.

Nego, ako je netko čitao netom objavljena prva tri albuma adaptacije trilogije Millenium Stiega Larssona (svaka knjiga ide u dva albuma, pa je ovo knjiga i pol), ili ako zna nešto o tome, bilo bi lijepo kad bi podijelio s forumašima.

Također, Alix Senator Mangina Valérieja i Démareza Thierryja me tendencijom ka realističnom crtežu sa specifičnim osvjetljenjem uživo pomalo odbija, čini mi se nekako sterilnim i artificijelnim.

Ako je netko čitao, neka podijeli dojmove.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 10/11/2016 : 11:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Ima kaj LP-a na sajmu?
Prošlih godina je bilo.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/11/2016 : 11:45:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ima, paviljon 6
Go to Top of Page

ivi skoj
Senior Member

Croatia
2120 Posts

Member since 07/12/2015

Posted - 10/11/2016 : 12:08:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ivi skoj a Private Message  Reply with Quote
Fala, valjda u subotu uspijem prihajati, ako ništa da probam tu famoznu Globinjovu rakiju.

samo još vjeverice, Pola i Slatea cekam
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 10/11/2016 : 12:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Popila banda svu rakiju
Neka teta se toliko napila
Da sam je mora odvest kući

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/11/2016 : 12:38:46  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
gomila rasprodanih libellusa po cijeni korice a neki i ne:)
stripovi columbo paviljon 6 štand 13a.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/11/2016 : 12:39:27  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a i neke fibrice:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29655 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 10/11/2016 : 12:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Popila banda svu rakiju
Neka teta se toliko napila
Da sam je mora odvest kući

Ali nikada tamo nije stigla...

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/11/2016 : 13:18:50  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
a evo i mama kupuje NN LL za sina(član foruma):)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts

Member since 03/05/2006

Posted - 10/11/2016 : 13:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor-te-nay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Za malog našeg tintonića? Da ga utješi jer je u depri radi izbora u U.S.A?

Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

7135 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 10/11/2016 : 14:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

quote:

Mislim da teorija nije valjana. Siguran sam da se razbolio budući da bi se dosad već trebao naviknuti na izborne poraze svojih miljenika. Bar pet zaredom ih je bilo. Dakle, nije to razlog, pretrpio je on bez puno muke Trumpov trijumf.

loading...
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 10/11/2016 : 15:07:15  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pizda laže
A on ostavio pare i crta
Nasao sam ga u wc-u

Pa znaaaaaam. Bosanac ko bosanac. Da je došo sa cjelom automehaničkom ekipom (bajdvej svi su neki Baje i to; mislim, da se prezivaju drukčije, pa da jim je to niknejm; al svima isti? valjda su u rodu. Pa jes tojeto, svi bosanci u mom kraju su u rodu) onda bi tek bio pametan. Al eto, sretne on Polija i Dcopica (bez uvrede, al jedan 100% vegi a drugi vegi na 99%; ukupno 94 kila sa ruzakom punim fibre) i stisne pičku. I neki mi čak nude pomoč, da ako treba, da stoje uz mene, jel? Mislim, wtf? Justin Bieber bi ga pojeo za marendu. Uz jogurt.
A mi šarali po 5 i 6 uzduž i popreko od 10:30 do 17:00, išli na piče 3 put, derali se ko stoka, samo da se čuje slovenština, al eto. Na Mafestu ako ne u Laktašima, OK?
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27627 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 10/11/2016 : 15:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor-te-nay

quote:

nije tinton:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 10/11/2016 : 15:36:14  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

quote:

quote:

Pizda laže
A on ostavio pare i crta
Nasao sam ga u wc-u

Pa znaaaaaam. Bosanac ko bosanac. Da je došo sa cjelom automehaničkom ekipom (bajdvej svi su neki Baje i to; mislim, da se prezivaju drukčije, pa da jim je to niknejm; al svima isti? valjda su u rodu. Pa jes tojeto, svi bosanci u mom kraju su u rodu) onda bi tek bio pametan. Al eto, sretne on Polija i Dcopica (bez uvrede, al jedan 100% vegi a drugi vegi na 99%; ukupno 94 kila sa ruzakom punim fibre) i stisne pičku. I neki mi čak nude pomoč, da ako treba, da stoje uz mene, jel? Mislim, wtf? Justin Bieber bi ga pojeo za marendu. Uz jogurt.
A mi šarali po 5 i 6 uzduž i popreko od 10:30 do 17:00, išli na piče 3 put, derali se ko stoka, samo da se čuje slovenština, al eto. Na Mafestu ako ne u Laktašima, OK?

Globinjove insinuacije neću komentarisati jerbo ću mu naopako spomenuti 'ajduka i popiću ban. A što se tiče deželaca Poli i Dcopic su superteška kategorija ostali su kepeci i bojim ih se k'o i lanjskog snijega. Obračun kod OK korala će biti u Makarskoj jebeš Laktaše to je inostranstvo nemam vize...

Wtf?
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000