forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 576

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7311 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/10/2016 : 23:19:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Peto izdanje u turi za ovogodišnji Interliber je 59. knjiga Nathana Nevera, a epizode koje vas čekaju unutra su:

“Zavjera na Melpomeni” (Michele Medda / Stefano Casini)
“Agentica Alfe Nicole Bayeux” (Stefano Vietti / Max Bertolini)
“U ime pravde” (Stefano Vietti / Andrea Bormida)

Inače, ovdje se radi o izvornim epizodama 174, 175 i 176 koje su u Italiji objavljene u razdoblju između studenog 2005. i siječnja 2006. godine, a prije samog čitanja kratka napomena da vas u “Zavjeri na Melpomeni” čeka kraj priče koja je započela u prošloj knjizi pod naslovom “Nalog za umorstvo”.

Standardna cijena 59. knjige Nathana Nevera bit će 175 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete je kupiti za 140 kuna.

Bacite pogled:

Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7311 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/10/2016 : 23:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Šesto izdanje u našoj tzv. “Interliber turi” nosi naslov “Preživjeli s Titana”, a riječ je o 15. specijalcu Nathana Nevera koji je u Italiji izvorno objavljen u prosincu 2005. godine.

Autori su Bepi Vigna (scenarij) i Gino Vercelli (crtež), a naslovnica je djelo našega starog prijatelja Roberta De Angelisa.

Regularna cijena ovog specijalca bit će 120 kuna, a tijekom prva dva mjeseca moći ćete ga kupiti za 96 kuna.

Bacite pogled:

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/10/2016 : 09:25:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
moram priznati da su naslovnice super
kao i novčanica od 100 maraka :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 31/10/2016 : 20:46:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
http://www.stripovi.com/aukcije/libellusov-nathan-never-gigant-br-11-tvrde-korice/12477492/

o tome sam pricao...46 kunica za gigant 11

kao da je od kuge
niko ih nece

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 04/11/2016 : 23:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Cini se kvalitetno izdanje, da je jos u koloru bilo bi ekstra.
Ovo je na neki nacin "Nathan prica..."

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7311 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 05/11/2016 : 23:05:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
E stvarno thekide, ovo od tebe nisam očekivao.

Na toliko stvari si mogao pametnije utrošiti vrijeme. Recimo, pomoći mi da završim NN vodič. Zatim, uraditi "Poslije apokalipse" (neću da radim "Džungle Marsa" dok ti ovo ne odradiš) ili onu lijepu epizodu sa Sigmundom "Budući životi". Ubaciti koju novu tjednu temu, konstruktivan post ili slično...

A što on radi, nabija kontru Jerryju. Kažeš vidjet ćemo komentare drugih čitatelja, e teško da će tko ovo komentirati kad je epizoda toliko nebitna u NN univerzumu. Uvažavam tvoje mišljenje, a čini mi se da se i Deeju epizoda svidjela. Meni stvara nelagodu kad je god pročitam, sve stvar ukusa.

Ili si možda baš prikriveni ljubitelj Pianija. Ajde priznaj pred svima: ja ne mogu bez Pianijevih epizoda.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 05/11/2016 : 23:44:43  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

E stvarno thekide, ovo od tebe nisam očekivao.

Na toliko stvari si mogao pametnije utrošiti vrijeme. Recimo, pomoći mi da završim NN vodič. Zatim, uraditi "Poslije apokalipse" (neću da radim "Džungle Marsa" dok ti ovo ne odradiš) ili onu lijepu epizodu sa Sigmundom "Budući životi". Ubaciti koju novu tjednu temu, konstruktivan post ili slično...

A što on radi, nabija kontru Jerryju. Kažeš vidjet ćemo komentare drugih čitatelja, e teško da će tko ovo komentirati kad je epizoda toliko nebitna u NN univerzumu. Uvažavam tvoje mišljenje, a čini mi se da se i Deeju epizoda svidjela. Meni stvara nelagodu kad je god pročitam, sve stvar ukusa.

Ili si možda baš prikriveni ljubitelj Pianija. Ajde priznaj pred svima: ja ne mogu bez Pianijevih epizoda.

Znao sam šta sledi, ispravka - znali smo:

DeeCay: "Nadam se da te Jerry neće tući što mu kontriraš."

Kide: "Ha, Jerry će da poludi kad vidi. Tolike epizode zvrje bez recenzija a ja se ovde zajebavam sa nebitnom epizodom."

Nije mi bila namera da ovo radim ali kad sam krenuo da pišem komentar na tvoju recku i u roku od pola sata probio 1500 reči, shvatio sam da moram stvar dići na viši nivo. Uostalom, i red je bio da napišem nešto na brzinu, bez mozganja, polu-zajebantsko, u stilu čuvene "kremice za sunčanje".

"Poslije apokalipse" je baš velik zalogaj, ipak obećavam da ću zapeti posle Nove godine. Trenutno u isto vreme radim na tri recke: Mister No je pri kraju, Magični Vetar je na pola, a Pianijeva (izgleda da mi je suđen da ga doživotno obrađujem) "Šuma straha" je gotova, ali još radim na oproštajnom dodatku "Mini sage VI".
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7311 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/11/2016 : 00:15:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ma samo guraj, skužio sam ja da te je preplavila bujica osjećaja dok si mi kontrirao. Obično radiš recku mjesecima, a ovdje ti bilo dosta par sati.

Kad te već toliko inspiriram uskoro ću Ubiti Nathana Nevera i već znam da što god napišem ti ćeš opet kontra. Evo da te pripremim bit će dosta dobre ocjene, a ti već sad smišljaj pljuvačinu.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7311 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 06/11/2016 : 00:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Oridžidži recka i kontra mog vernog batlera :

KRV NEVINIH
Nathan Never
NN ALM 6a/94 str.
by Jerry Krause

Za brutalno ubojstvo šestomjesečne bebe i njene dadilje optužen je Tobias Franklin, mladić koji je bio u vezi s dadiljom. Tobias je u bijegu i kapetan Ishimori želi ga što prije uhvatiti. Pozadina svega su politički izbori u kojima senator JohnGarrison želi skupiti političke poene u medijima. Nathan je angažiran da dokaže Tobiasovu nevinost i istovremeno pokuša naći pravog ubojicu. A on se nalazi u liku jednog trgovačkog putnika...

http://www.stripovi.com/recenzije/nathan-never-nn-alm-6b-krv-nevinih/1941/

KRV NEVINIH
Nathan Never
NN ALM 6a/94 str.
by thekide

Za sadržaj pročitajte Jerryjevu recenziju, ovde ćemo se baviti samo kontriranjem

http://www.stripovi.com/recenzije/nathan-never-nn-alm-6b-krv-nevinih/1941/

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 08/11/2016 : 16:53:02  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Scenarij: Riccardo Secchi
Crtež: Ivan Zoni
Naslovnica: Sergio Giardo

http://www.sergiobonelli.it/nathan-never/2016/11/08/albo/figli-della-violenza-1000223/

table:
http://www.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1478601596303.jpg--.jpg?1478601597000
http://www.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1478601594333.jpg--.jpg?1478601596000

Edited by - solar on 08/11/2016 18:02:00
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 09/11/2016 : 20:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Spominjalo me se nedavno ovdje, zao mi je ali nemam ni volju ni vremena za forum, katkad bacim oko i cini mi se kao cirkus, u koji su ga pretvorile mlade snage moje godiste (2014.) pa prema ovamo.

Od stripova trenutno jedino procitam Spidermana od Slotta (2015.- ) da bi vjezbao engleski koji mi sve bolje ide.

KOME NE SMETA SPOJLANJE NEKA PROCITA

Nas dragi Nathan je prozivio kataklizmu zahvaljujuci 25. rodjendanu (fino su ga pocastile tate). Serra i Vigna su minirali serijal do kraja u #301-#303 i mini seriji Nulta godina. Krajnji ishod je da Nathanov univerzum nikad nije ni postojao, nego je fikcija u fikciji, a toj fikciji u fikciji je dosla apokalipsa, pa ce se sad ista fikcija u fikciji nastaviti u nekom proizvoljnom univerzumu multiverzuma, dok smo istovremeno upoznali i pravog Nathana, na cijem liku se serijal koji MI citamo bazira na dosta slobodan nacin i cije ce se avanture nastaviti iducih godina, a kraj tog pravog Nathana Nevera je ustvari stari Nemo koji vozi svemirski brod i prica price onoj djeci (gigant).

Iako sam sirokih pogleda, iako price su ok, Vignina pogotovo, tesko mi je prihvatiti sve sto se dogodilo.

Cujemo se kad opet osjetim potrebu upisati nesto.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 09/11/2016 : 21:31:38  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Spominjalo me se nedavno ovdje, zao mi je ali nemam ni volju ni vremena za forum, katkad bacim oko i cini mi se kao cirkus, u koji su ga pretvorile mlade snage moje godiste (2014.) pa prema ovamo.

Od stripova trenutno jedino procitam Spidermana od Slotta (2015.- ) da bi vjezbao engleski koji mi sve bolje ide.

KOME NE SMETA SPOJLANJE NEKA PROCITA

Nas dragi Nathan je prozivio kataklizmu zahvaljujuci 25. rodjendanu (fino su ga pocastile tate). Serra i Vigna su minirali serijal do kraja u #301-#303 i mini seriji Nulta godina. Krajnji ishod je da Nathanov univerzum nikad nije ni postojao, nego je fikcija u fikciji, a toj fikciji u fikciji je dosla apokalipsa, pa ce se sad ista fikcija u fikciji nastaviti u nekom proizvoljnom univerzumu multiverzuma, dok smo istovremeno upoznali i pravog Nathana, na cijem liku se serijal koji MI citamo bazira na dosta slobodan nacin i cije ce se avanture nastaviti iducih godina, a kraj tog pravog Nathana Nevera je ustvari stari Nemo koji vozi svemirski brod i prica price onoj djeci (gigant).

Iako sam sirokih pogleda, iako price su ok, Vignina pogotovo, tesko mi je prihvatiti sve sto se dogodilo.

Cujemo se kad opet osjetim potrebu upisati nesto.

Baš mi je drago što si navratio Giudo. Nedostajao si forumu, ali je dobro da si našao pametnije zanimacije.

Pretpostavili smo da na nekoj plaži juriš ribice i uživaš u životu.
Tako i treba, ali s vremena na vreme se seti stare ekipe pa opet navrati da nam ispričaš šta ima novo,
mada je već svima jasno da je "pravom" Nathanu odavno odzvonilo.

Edited by - thekide on 09/11/2016 21:36:51
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 09/11/2016 : 21:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
@Guida
Dobro da si navratio, već sam se pitao zašto te nema.

Inače, je si pročitao išta od ostalih serijala (DD, Dragonero itd.)?
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 09/11/2016 : 23:15:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Nista brate od ribica i plaza, krecem se u hladnim podrucjima. Iduce ljeto sam back in the game, smrsavio 15 kili od kraja ljeta, kad dodjem ko Peter Crouch ili Recchioni kacim na forum "pokazite se", uz to cu se piturati u plavo i mozda hipsterska frizura jer ova vise ne pali

@solar citao sam DD sve osim zadnje Sclavijeve. Najvise mi se svidila Bilottina "U uredu", dojmila me se strasno, dok je Mater Morbi kosmar kao broj 100 i mrzit ces me, broj 300. Dragonera ne stignem, imam sve do zadnjeg broja ali se glancaju stolu.

Inace Zenith 666 je vrhunski strip, Mignacco i Piccatto su imali finu kemiju, Lukas Reborn mi je ispao cisto sranje na kraju i to je to sto sam procitao. Najsimpa strip uz najbolji crtez koji sam vidio u zadnjih par mjeseci mi je od Vents d'ouest "Cetvorka iz ulice Baker", majstorski prikaz istocnog Londona u Holmsovo vrijeme.

Pozdrav Jerryju i ne zamjeri za nepruzenu pomoc.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7311 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 09/11/2016 : 23:30:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav Giuda, nek si ti nama živ i zdrav. Samo guraj svoj posao, ja sam se snašao i recka je, po mom mišljenju, sasvim dobro ispala.

Za Nathana svi već znamo da je otužno gledati šta rade od serijala. A ovo refreshanje s njihove strane, kao što si rekao, je živi užas i potpuno unakaženje Nathana. Nema očajavanja, mi zato trenutno uživamo u najboljem periodu serijala. Iako je moj verni batler pomalo zastranio i počeo mi kontrirati, ja mu to ne uzimam za zlo... još...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/11/2016 : 11:41:37  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
prva priča iz maxija
kao loši nik rajder

ALI ide lagano... pročita se u jednom dahu

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/11/2016 : 20:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
Nakon melankolicnog javljanja Giude, sa zeljom da i dalje bude u toku i javi se ponekad da dignemo i refreshamo ovaj topik.
Malo vedrine s moje strane, propusteni NN kupljen, NN59 takodjer i idem dalje do 200. A to je oko cirka jos osam knjiga. Ziher padne jos koji maxi jer mislim da ide sad tu negdje ,moram skicnut na sajt SBE.

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 10/11/2016 : 20:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by emirem

Nakon melankolicnog javljanja Giude, sa zeljom da i dalje bude u toku i javi se ponekad da dignemo i refreshamo ovaj topik.
Malo vedrine s moje strane, propusteni NN kupljen, NN59 takodjer i idem dalje do 200. A to je oko cirka jos osam knjiga. Ziher padne jos koji maxi jer mislim da ide sad tu negdje ,moram skicnut na sajt SBE.

Znači vredelo je što smo te gurali da nastaviš dalje.

Do 200 pičimo svi zajedno a onda razlaz, svako na svoju stranu.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11872 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 10/11/2016 : 20:39:57  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
De si Gidua legendo! Pozdravljam te i ja sa zeljom da se javljas malo cesce na forumu, naravno kada si u mogucnosti.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/11/2016 : 20:53:37  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:

A, cuj! Ovaj strip citam vec 22 godine i kad je prestalo izlaziti s strane SD i Ludensa, a ponovno se obradovao kad je libellus izbacio.
Vec sam se naviknuo na taj neobicni ultra-moderni (bar s tematikom moderan, ali ne i koloristicki kao kod fr-brl skole u kojoj u zadnje vrijeme uzivam kao da gledam film).
U naletu mnogih izdanja i cijenama, a kasnije i obavezama nisam mogao sve isfinancirati, a bilo je tu i Mnoa i MM za arhivirati u kolekciju i no way,.. Nije se vise moglo. Pa uletio Zagy, pa skupi njega do nekog smislenog broja, pa Dylan Dog.. Ali Nathan je ostao jos nezavrsen s pricom oko mnogih stvari, pa su krenuli popratni, specijali itd, njih nisam niti ekstra ni kupovao, par njih i to je sve…
Eto pratim redovne, ako uleti i maxi ok… samo nema razlaza nakon 200-tog broja. Moramo se vratiti ponekad ovdje da se prisjetimo jedne price iz buducnosti koja nas je dotakla. Zalosno za serijal sta rade "muznju", ali mi to vise ne "pusimo".

Nego mozda cu se odluciti druge godine da nabavim neke agencije, pa kakav je savjet za kupnju i eventualno zadrzavanje u kolekciji? Citao jedinicu, a dalje brijem do petog ili sestog broja bi valjalo. Tnxinadvnc!

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7851 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 10/11/2016 : 21:19:58  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Koga vi to zavaravate, kupovat ćete vi sve dok izlazi
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 10/11/2016 : 21:25:22  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nego mozda cu se odluciti druge godine da nabavim neke agencije, pa kakav je savjet za kupnju i eventualno zadrzavanje u kolekciji? Citao jedinicu, a dalje brijem do petog ili sestog broja bi valjalo. Tnxinadvnc!

Jedinica je teška kršina a o pristojnim agencijama smo već mnogo puta pričali i savet za kupnju glasi: 2, 3, 5, 7 i 10. A za eventualno zadržavanje u kolekciji ćeš sam odlučiti kad ih pročitaš. Ako pitaš zeljka on će ti reći da ne bacaš pare na gluposti, a ja i Jerry ti kažemo da je ovo obavezno štivo.

Iskoristi priliku pa ispreturaj po kutijama Libellus oštećenih izdanja i sigurno ćeš naći većinu agencija i to po smešnoj ceni.

Na forumu sam već tri godine i dalje ne znam šta znači izraz "brijati". Prvo sam mislio nešto kao "napaljen", ali od onda vidim da se koristi ko kad Štrumpfovi stalno nešto štrumpfuju.

U svakom slučaju, ako ne stigneš do kraja Interlibera, dogodine obavezno štrumpfni bar dvojku i desetku jer su ključni za kontinuitet.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 10/11/2016 : 21:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ne kupuj kao ne pjescanu

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 10/11/2016 : 21:36:10  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:

Koga vi to zavaravate, kupovat ćete vi sve dok izlazi

Nisi razumeo, razlaz u smislu - neki piče dalje, neki odustaju. U svakom slučaju "družina od vješala" se raspada.
Ovo je iz dosadašnjih najava:
Zeljko ako izgura još dve-tri knjige biće pravo čudo.
Emirem i Johnny Difool odustaju na 200.
Jerry odustaje na 250.
Nas nekoliko najbolesnijih nastavlja do kraja.
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 10/11/2016 : 21:40:29  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
"Brijem", to je u slengu iskljucivo u zgbu poput "mislim","mislim s namjerom/nakanom","razmisljam"…
Ok, Zeljkec je malo poput Mrguda iz Strumfova kad komentira NN. 😑 Iskreno, ali nenapadno naravno, znamo i mi dobro da ima stvari koje se ne isplate, tako i ja ne kupujem by-side izdanja, samo redovne. Zeljko samo kaze ono sto vecina zna, a potajice znaju i sute. Njihove pare, njihov problem sta ce s njima.

Dobro, jedinicu sam citao jednom i to onda kad je izasla, sad se i ne sjecam bas detalja, ali za arhivu, ipak ono "prvi broj je prvi broj! "

Edited by - emirem on 10/11/2016 21:41:55
Go to Top of Page
Page: of 576  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.33 seconds. Snitz Forums 2000