Tokom 12 mjeseca će izać broj 5 , nešto će kasnit, a o novom serijalu nakon Bele i Bronka , Bernard se ne izjašnjava , citirat ću ga: NEĆE JOŠ NIŠTA BIT .Pokuša sam nešto više izvuć iz njega ali nije išlo, Bernard je škrt na riječima.
Ja bih pak bio zadovoljan kad ne bismo više na kioske dobivali stari papir koji ne bi bio zanimljiv ni mom dedi da je živ, već neke od aktualnih, modernih Bonelli naslova koje nemamo prilike redovito (ili uopće) čitati.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Taj film nećemo gledati kod Bernarda (jer on poznaje vrijednost ''starog papira''), a ionako skoro svi moderni serijali izlaze kod drugih izdavača.
izlazili su ili izlaze i skoro svi redom su za en drek.... Grejstorm,Casidy i donekle Adam Wajd su dobri serijali, ako dodam Jedno doba jedna priča to je i sve koristno od tih novotarija kod Bonellija... Bernard nek se drži starih provjerenih junaka jer bi ga te novotarije brzo poslale na prosjački štap... Crkli su Lazarus, Mister No, Marti, Nathan koji su dobri stripovi, kako bi opstali Morgan Lost, Brendon, Dampir, Bred Baron,Siročad, Lukas koji svi zajedno nisu za jednog starog Kit Tellera zanimljivi.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Najzad se srećem sa B&B u Fregijerijevoj izvedbi. Kjarola je ipak broj1 na ovom serijalu, njegov stil je prikladniji za western, ali je i Fregijeri dosta dobar.
Za ovu godinu neće biti ništa novoga po if edizionu . Tek tamo oko 01.04. nastavak redovnog Alan Ford Kolora. Do kraja godine izat će se 4 tj. zadnji dio Dick Longa. Tako kaže Bernard.
Ludens ne planira daljnje sporedne serijale poslije B&B. Nazalost.
pa na njih nisam ni računao..računam na Strip Agent... ali ako je tako kako RAKOSI4 kaže, šteta...TIM I DASTI bi se još bolje prodao od B&B.
Da, mislio sam na Bernarda (on je i Ludens i Strip Agent) i ove sporedne serijale koje se cesto pominje kad se govori o B&B: Tim i Dasti, Sudija taj i taj i dr.