Evo nesto njuskam po pretrazivanjima na s.com. U originalu je izaslo 75 epizoda. U piratskom izdanju je to izaslo u 37 knjiga jer knjiga 12 sadrzi tri epizode na 300 strana (vidi pretrazivanje s.com). Da li ce Strip agent zadnju epizodu objaviti kao pojedinacnu u 38-oj svesci ili ce 37-a imati 3 epizode?
Već me i oči polako zezaju, skoro sam ovdje pročitao Dan glave. To je tako kada je dostupna samo minijaturna naslovnica umjesto prave, nema ništa bez Tromislawskog.
Prije bih rekao da je ostalo još dvije godine izdavanja jer se u zadnje vrijeme ustalio tromjesečni tempo. A poslije može i Akim, ima malo epizoda pa je barem sigurno da će se brzo kompletirati.
Akim je jedan momak sličan Tarzanu. Ipak ima puno više epizoda nego sam pomislio u prvi trenutak, zamijenih taj strip za neki drugi. Evo naslovnice prvog broja
Ma ostavi se tih kuraca dugačkih koji svršavaju. Ako znaš radije reci nešto više o daljnjim planovima, je li Bernie nečime nagovijestio da bi mogao Judas ili Ken Parker ili su to samo tvoje maštarije.
objaviće 38 knjiga...u zadnjoj knjizi je zadnji broj i neka kratka priča u boji na 20-ak stranica...
znači još godinu 4 meseca i kraj. šta li nas čeka sledeće? Akim?
teško da će akim, jer je if edizioni izdao samo 14 epizoda akima, od 84 koliko ih ima u redovnoj seriji, plus specijal, plus nova serija..
moja prognoza je da bi nakon priča mogao ići tim i dasti, dok bi ovi kraći serijali kao bela i bronko, sudac bean, protagonisti, jim gordon, colt 45 mogli ići nabrzinu sezonski, kao ove godine bela i bronko...
Ma ostavi se tih kuraca dugačkih koji svršavaju. Ako znaš radije reci nešto više o daljnjim planovima, je li Bernie nečime nagovijestio da bi mogao Judas ili Ken Parker ili su to samo tvoje maštarije.
Ne znam šta će dalje , Globinjo je reka da će ga pitat pa nas upoznat. Ako ne učini on to, nazvat ću Bernij pa ga pitat , neda mi ga se zvat često i dosađivat mu a ne znam ga dobro.