forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2016.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/11/2016 : 23:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...inače, jedan od mojih najkraćih boravaka na interliberu.
Više vremena sam proveo na traženje dječjih slikovnica za moje cure nego na traženje stripova za mene😤
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/11/2016 : 23:42:47  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
The kide je pravi strip fanatik.
Potegnit iz BG u ZG pa nakon par sati nszad je jako.
Valjda ga carina nece oglobit zbog Antinih strjpova:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/11/2016 : 23:43:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
...i samim time propustio vidjeti/upoznati vas nekoliko sa ovog foruma....
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/11/2016 : 23:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

Je...bolje bi mu bilo da je stigao jutros, pa bi sve kupovine obavio laganini opuštenije...
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27651 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 11/11/2016 : 23:46:35  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Spasija si se jada i cemera:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 11/11/2016 : 23:48:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
A i taj interliber, jebemu, pa mogao bi iduće godine biti iza 15.-oga da jednom odem u nabavku sa friškom plaćom....
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 11/11/2016 : 23:57:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

Pa mislim da nas je upoznao stvarno gomilu u vrlo kratkom roku...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 12/11/2016 : 00:05:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Originally posted by Oki

...mislio sam na to kako ja nisam uspio vidjeti koliko je tko ružan, pošto sam djeci tražio slikovnice...
Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 12/11/2016 : 00:11:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Eh da, zaboravio sam spomenuti Nivoxa koji je stigao sa suprugom i kćerkicom, i zadržao se kratko u kafiću uživajući u pivu, kavi ili čemu već, dok mu je mala dobila posebnu Colu s mašnicom.

Edit: šteta što Oki nije navratio barem na kratko. Ali hoće drugi put.

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...

Edited by - Johnny Difool on 12/11/2016 00:12:43
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/11/2016 : 00:12:44  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oki

quote:

quote:
Originally posted by Oki

...mislio sam na to kako ja nisam uspio vidjeti koliko je tko ružan, pošto sam djeci tražio slikovnice...

A što nam fali?

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 12/11/2016 : 00:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Amos

Da, on je nešto sitniji.
Tu je da potvrdi pravilo.

sitniji po visini ali ne po kilazi:)

Ima teške kosti

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/11/2016 : 09:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
Priajtelji,

moze netko javiti jesu konacno stigla oba Metabaruna od Hangar 7?

Hvala.

Taylor.
Go to Top of Page

Oki
Advanced Member

Croatia
5452 Posts

Member since 10/02/2011

Posted - 12/11/2016 : 09:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Oki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mike

Priajtelji,

Hvala.

Ja ih jučer nisam vidio...a i jedva našao hangar 7.
Go to Top of Page

bisley
Senior Member

Croatia
1196 Posts

Member since 08/06/2005

Posted - 12/11/2016 : 09:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Send bisley a Private Message  Reply with Quote
quote:

Priajtelji,

Hvala.

Gospsođa na štandu je rekla da su morali vratiti u tiskaru zbog neke greške i da je ponovna dostava na štand dogovorena za jučer popodne. Još je rekla da su potpisali ugovor na sve naredne brojeve Metabaruna i Delux izdanje, te da bi Ribićev Loki trebao izići do Nove godine i neće biti tiskan u ograničenom broju primjeraka, kako je bilo predviđeno u početku,, nego u 500 ili više...
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/11/2016 : 10:24:20  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Uglavnom, do ponedjeljka ništa. A Interliber je ionako do onda već gotov. No mislim da će se i naknadno moći dobiti po akcijskoj cijeni koja je bila namijenjena za interliber. Valjda.

Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21767 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/11/2016 : 10:33:22  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

e dalmošu jedan - ne antinih,nego antovih.
glede carine i globe,hebi ga - kad sam čuo koja je cena Magnusovog Texa,naručih 30 komada,da udarim malo konkurenciju Veselom Četvrtku,čiji je Teks ovde 2300 dindži (140 kuna)

Markose,do neba ti hvala!!!

Edited by - anto on 12/11/2016 10:33:47
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/11/2016 : 10:43:24  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uglavnom, do ponedjeljka ništa. A Interliber je ionako do onda već gotov. No mislim da će se i naknadno moći dobiti po akcijskoj cijeni koja je bila namijenjena za interliber. Valjda.

To se odnosi na Metabarune? Znaci nista za Interliber? Jel to sigurno?

Taylor.
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/11/2016 : 11:02:07  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Dosla tura iz Srbije
Svega i svačega
Tarzan,helnoar,atomika,mr.no debeli
Dragonero,jedno doba,itd

Globinjo, mozes mi staviti na stranu Planetu mrtvih 2, novog Talicnog te Helnoar 3. Pokupim danas.

Taylor.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/11/2016 : 11:15:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Imas pm

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mike
Senior Member

Slovenia
2874 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 12/11/2016 : 11:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send mike a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Imas pm

Odgovorio, pogledaj.

Taylor.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/11/2016 : 12:36:01  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To se odnosi na Metabarune? Znaci nista za Interliber? Jel to sigurno?

Sigurno. potvrdio izdavač.

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/11/2016 : 15:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
Auh, završi se i Interliber avantura.

Jutros u 4:30 sam stigao u Beograd. Brat me zove oko trojke, samo što sam ušao u Srbiju, obećava doći će po mene na autobusku da me pokupi. Naravno, mali seronja je odmah zaspao a bilo mi žao da ga cimam-budim, pa sam sačekao prvi jutarnji tramvaj i pravac kući. Srećom, bar je kiša stala na ulazu u BG.

Od starta sam se loše organizovao, trebao sam doći jutarnjim busom pa bi imao dobar deo dana za švrljanje po velesajmu. Bar da sam unapred razmenio brojeve moba, kad već nemam internet na mojoj mobilnoj cigli iz XX veka. Kratka mi je bila priprema za dolazak (samo 6 meseci), drugi put ću sve na vreme organizovati (bar godinu unapred).

Uhvati me kiša ispred Zagreba i u kombinaciji sa gužvom u saobraćaju + petak = kolaps. Oki me sačekao na kolodvoru, ali pošto obojica odlično poznajemo Zagreb, onda je to dodatno potrajalo.

Kada sam konačno stigao na Interliber, na Libellus štandu mi kažu da me ekipa već satima traži. Ipak, odmah su me uputili na Columbov štand da što pre završim najbitnije - preuzimanje Antovog Tex giganta. U narednih pola sata čak petorica forumaša me zaustavljalo i pitalo jesam li preuzeo "Antin" (tako te svi tamo zovu, džaba ih ti ovde ispravljaš) strip. Neko mu je čak ostavio ljubavno pisamce u gigantu.

U toj gužvi ugledam tintona i on me odmah sprovede do DeeCayja i Johnnyja Difoola. Tu smo malo proćaskali, ali se nije imalo vremena za kavicu i pićence - tinton je morao na spavanje, pa mi je DeeCay bio vodič po paviljonima. Upoznao me sa gomilom ljudi, među kojima su bili i šef Fibre Markos i šef Columbovog štanda jaki (tako se bar on predstavio, a ja nemam razloga da sumnjam). Zujali smo po svim udarnim lokacijama, od Strip Agenta i Columba... pa do Fibre gde me je supermark prozivao što tražim Nathana na Fibrinom štandu.

Kad sam konačno pazario nešto i za svoju dušu, ostalo je taman dovoljno vremena da proćaskam sa Dadom A. o našoj omiljenoj temi - Nathanu.

Na kraju, dovukao sam samo 122 stripa od planiranih 180. Od HC izdanja sam, uglavnom, morao da odustanem - za Fibrinu novu turu ću sačekati uvoz, a 22 Libellusa će mi stići naknadno.

Za nešto više od sat vremena provedenih na Interliberu, učinak je solidan, ali ostaje žal što nisam mogao natenane da se ispričam sa svima. Ko zna, možda dogodine navratim opet.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/11/2016 : 15:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
122 stripa.
Da su sve kiosk izdanja od 96 stranica tu ima tereta za potezanje.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7528 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/11/2016 : 15:22:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

Kad sam konačno pazario nešto i za svoju dušu, ostalo je taman dovoljno vremena da proćaskam sa Dadom A. o našoj omiljenoj temi - Nathanu.

Pusti sve ono, to je dosadni dio (upoznavanje brda stripouzavrelih muškaraca ), nego ajmo lijepo ovaj dio me zanima. Šta kaže Dado, hoće li uskoro 18 redovnih Nathana godišnje? ;)
Go to Top of Page

nedim__
New Member

Bosnia and Herzegovina
122 Posts

Member since 25/12/2014

Posted - 12/11/2016 : 15:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit nedim__'s Homepage  Send nedim__ a Private Message  Reply with Quote
Maloprije bio na standu Columbo, pohhvala za ekipu na standu :)

Comication & Comication fb

Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000