forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Interliber 2016.
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 23

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/11/2016 : 15:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

122 stripa.
Da su sve kiosk izdanja od 96 stranica tu ima tereta za potezanje.

Među njima je i desetak maxija, što znači još teže. Veći deo je stao u kofer tako da nije strašno kad se imaju točkići.

Mada meni sve to deluje smešno kad se setim Interlibera 2013, u isti kofer je stalo okruglo 45 Libellus knjiga Nathana Nevera - od čega su većina bili trobroji i čak 7 giganata. Kad tad nisam rikn'o - nikad neću.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/11/2016 : 15:35:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide
Ipak, odmah su me uputili na Columbov štand da što pre završim najbitnije - preuzimanje Antovog Tex giganta. U narednih pola sata čak petorica forumaša me zaustavljalo i pitalo jesam li preuzeo "Antin" (tako te svi tamo zovu, džaba ih ti ovde ispravljaš) strip. Neko mu je čak ostavio ljubavno pisamce u gigantu.

Pa radi toga si i došao u ZG, jelda? Sve ostalo bilo je nevažno, čak i ona tvoj 122 stripa.

Glavno da si živ došao kući. Al bome imaš volje, to ti je stripovski entuzijazam. Svaka čast!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/11/2016 : 15:37:18  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Kad sam konačno pazario nešto i za svoju dušu, ostalo je taman dovoljno vremena da proćaskam sa Dadom A. o našoj omiljenoj temi - Nathanu.

Pusti sve ono, to je dosadni dio (upoznavanje brda stripouzavrelih muškaraca ), nego ajmo lijepo ovaj dio me zanima. Šta kaže Dado, hoće li uskoro 18 redovnih Nathana godišnje? ;)

Pa šta odmah kukaš, došao bih ja tamo kod nas da ti podnesem izveštaj.
Nećemo ovde Interliberašima da zagađujemo temu.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/11/2016 : 15:57:29  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

quote:
Ipak, odmah su me uputili na Columbov štand da što pre završim najbitnije - preuzimanje Antovog Tex giganta. U narednih pola sata čak petorica forumaša me zaustavljalo i pitalo jesam li preuzeo "Antin" (tako te svi tamo zovu, džaba ih ti ovde ispravljaš) strip. Neko mu je čak ostavio ljubavno pisamce u gigantu.

Pa radi toga si i došao u ZG, jelda? Sve ostalo bilo je nevažno, čak i ona tvoj 122 stripa.

Ma naravno, da nije bilo antovog giganta ne bih ni potezao tolki put.

quote:
Glavno da si živ došao kući. Al bome imaš volje, to ti je stripovski entuzijazam. Svaka čast!

Kad nemam ispred sebe televizor, čitao bih stripove po ceo dan. U dolasku sam ih čitao 7 sati bez prestanka, na kraju je dlaka falila da krenem da čitam i tvog Asimova, al mi nestade vremena.

U povratku sam se bacio na moju Fibricu i taman pročitam prvi album kad neki dripac iza mene vrišti da ugasim svetlo. Odmah sam se okrenuo da ga išamaram, al pošto je bio stokilaš od 2 metra, nisam hteo da ga ponižavam pred sličnim ortacima.

Edited by - thekide on 12/11/2016 15:59:07
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16703 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 12/11/2016 : 16:38:39  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21738 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 12/11/2016 : 17:40:20  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kada sam konačno stigao na Interliber, na Libellus štandu mi kažu da me ekipa već satima traži. Ipak, odmah su me uputili na Columbov štand da što pre završim najbitnije - preuzimanje Antovog Tex giganta. U narednih pola sata čak petorica forumaša me zaustavljalo i pitalo jesam li preuzeo "Antin" (tako te svi tamo zovu, džaba ih ti ovde ispravljaš) strip. Neko mu je čak ostavio ljubavno pisamce u gigantu.

za thekidea,globinja,bernarda,nicija,magnusa i petoricu forumaša.
za ljubavno pisamce - nadam se da je od neke lepe forumašice.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 12/11/2016 : 17:42:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Gladni jaki ukrao tintonu pogačicu!!!

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
27632 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 12/11/2016 : 17:54:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Samo komadic:)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/11/2016 : 21:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Gladni jaki ukrao tintonu pogačicu!!!

I još me nazvao komunjarom.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

trolodtroje
Advanced Member

3283 Posts

Member since 14/09/2010

Posted - 12/11/2016 : 22:23:31  Show Profile Show Extended Profile  Send trolodtroje a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

122 stripa.

Među njima je i desetak maxija, što znači još teže. Veći deo je stao u kofer tako da nije strašno kad se imaju točkići.

Mada meni sve to deluje smešno kad se setim Interlibera 2013, u isti kofer je stalo okruglo 45 Libellus knjiga Nathana Nevera - od čega su većina bili trobroji i čak 7 giganata. Kad tad nisam rikn'o - nikad neću.

pa kolko ima tih NNja bibloteke? Imam jih 97, fale mi još 2....
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 12/11/2016 : 22:30:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
thekide, you're theman!

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho

Edited by - Hajo on 12/11/2016 22:31:53
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1910 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 12/11/2016 : 22:34:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
I daj, ako nije tajna i sramota :D, reci koliko si para potrošio??? Da se malko utješim da ima i (puuuuno) luđih od mene! ;)

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29656 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 12/11/2016 : 22:50:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
the kide, naklon za pustolovinu
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 13/11/2016 : 00:27:13  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

quote:

Kada sam konačno stigao na Interliber, na Libellus štandu mi kažu da me ekipa već satima traži. Ipak, odmah su me uputili na Columbov štand da što pre završim najbitnije - preuzimanje Antovog Tex giganta. U narednih pola sata čak petorica forumaša me zaustavljalo i pitalo jesam li preuzeo "Antin" (tako te svi tamo zovu, džaba ih ti ovde ispravljaš) strip. Neko mu je čak ostavio ljubavno pisamce u gigantu.

za thekidea,globinja,bernarda,nicija,magnusa i petoricu forumaša.
za ljubavno pisamce - nadam se da je od neke lepe forumašice.

Nažalost, nije. Ali mi je zabranjeno da pominjem detalje.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 13/11/2016 : 00:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by trolodtroje

quote:

quote:

122 stripa.

pa kolko ima tih NNja bibloteke? Imam jih 97, fale mi još 2....

Pa nakupilo se Nathana za ovih par godina. Mada mislim da ti je jedan promakao. Treba da ih ima ukupno 100 komada, računajući i dva najnovija.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 13/11/2016 : 00:29:03  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

I daj, ako nije tajna i sramota :D, reci koliko si para potrošio??? Da se malko utješim da ima i (puuuuno) luđih od mene! ;)

Nema tajni, potroših 310 eura, sa prevozom tačno 360.

Za neke mnogo, za mnoge malo. Siguran sam da je ekipa iz Slovenije potrošila mnoogo više po glavi stanovnika-putnika.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19517 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 13/11/2016 : 06:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Auh, završi se i Interliber avantura.

Jutros u 4:30 sam stigao u Beograd. Brat me zove oko trojke, samo što sam ušao u Srbiju, obećava doći će po mene na autobusku da me pokupi. Naravno, mali seronja je odmah zaspao a bilo mi žao da ga cimam-budim, pa sam sačekao prvi jutarnji tramvaj i pravac kući. Srećom, bar je kiša stala na ulazu u BG.

Od starta sam se loše organizovao, trebao sam doći jutarnjim busom pa bi imao dobar deo dana za švrljanje po velesajmu. Bar da sam unapred razmenio brojeve moba, kad već nemam internet na mojoj mobilnoj cigli iz XX veka. Kratka mi je bila priprema za dolazak (samo 6 meseci), drugi put ću sve na vreme organizovati (bar godinu unapred).

Uhvati me kiša ispred Zagreba i u kombinaciji sa gužvom u saobraćaju + petak = kolaps. Oki me sačekao na kolodvoru, ali pošto obojica odlično poznajemo Zagreb, onda je to dodatno potrajalo.

U toj gužvi ugledam tintona i on me odmah sprovede do DeeCayja i Johnnyja Difoola. Tu smo malo proćaskali, ali se nije imalo vremena za kavicu i pićence - tinton je morao na spavanje, pa mi je DeeCay bio vodič po paviljonima. Upoznao me sa gomilom ljudi, među kojima su bili i šef Fibre Markos i šef Columbovog štanda jaki (tako se bar on predstavio, a ja nemam razloga da sumnjam). Zujali smo po svim udarnim lokacijama, od Strip Agenta i Columba... pa do Fibre gde me je supermark prozivao što tražim Nathana na Fibrinom štandu.

Kad sam konačno pazario nešto i za svoju dušu, ostalo je taman dovoljno vremena da proćaskam sa Dadom A. o našoj omiljenoj temi - Nathanu.

Na kraju, dovukao sam samo 122 stripa od planiranih 180. Od HC izdanja sam, uglavnom, morao da odustanem - za Fibrinu novu turu ću sačekati uvoz, a 22 Libellusa će mi stići naknadno.

Za nešto više od sat vremena provedenih na Interliberu, učinak je solidan, ali ostaje žal što nisam mogao natenane da se ispričam sa svima. Ko zna, možda dogodine navratim opet.

car...evo sto je stripovska ljubav...komplimenti i uzivaj u zivotu sa onim sto te veseli...lova dode i ode...ljubav ostaje zauvjek.
Ja cu za dvije ture libellusa (ne uzimam bas sve) i sa dodatkima ludens Zagora i darkvuda izpast na iste novce ko ti...ali jednom se zivi...zasto si uskracivati nesto sto te veseli...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 13/11/2016 : 09:10:00  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
bio jučer na tom vašaru kojeg kulturni svijet interliberom zove.gužva brate mili da poludiš.em u prometu em u paviljonima.sat vremena nas troje ko dve budale kružile naokolo samo da parking pronađemo.ondak smo se parkirnuli tam iza inine zgrade,istočni dio.parking mokar,blatan sasvim neugledan i nedostojan da moja kraljevska noga uopće stane na njega.al zatomio sam ponos i hrabro ugazio kroz lokve.na putu do ulaza morali smo se probijat kroz čopor divljih i razularenih klinaca i tinejđera.sva sreća da smo ambrele imali pa su nam poslužili ko ladno oružje.nekog muneš pod rebra,nekog suneš po kičmi,nekog upikneš u oko.nekako smo se probili bez gubitaka do paviljona šest i odma na libellus štand po rezervirane pilote.onda smo skinuli koordinate strip agent štanda i udarili po njemu svim raspoloživim snagama. ja sam uzeo najnovijeg zagor kolorca,psdz 30,blek ludens 59 i sertao.prošavši bez gubitaka osokolili smo se i krenuli u paviljon pet.a na ulazu u peticu užas. neprijateljska živa sila jačine nekoliko divizija preprečila se pred nama i napravila gužvu na ulazu.dva puta smo junački jurišali,dva se puta vraćali.tek iz trećeg pokušaja probili smo neprijateljske redove i ušli.doduše,u tom trećem jurišu imali smo gubitaka.frend,smotan kakav je popiknuo se o zrak i rasuo se pred samim ulazom.ali mi svoje ne ostavljamo pa smo se vratili po njega.
tu smo izvršili diverzantski prepad na fibrin štand.uzeo sam mrtvace trojku i hombrea kolorku.htio sam marku ostavit četiri kune kusura za frizuru ali nije htio ni čuti.valjda ne prima bakšiš ispod sto kuna.nakon i ove uspješno odrađene akcije povlačimo se na početne položaje do slijedećeg vašara.do tad ćemo razradit neku drugu taktiku napada.

e da,brijem da sam vidio jednog eura.dok sam vozio av. dubrovnik ugledao sam lika u bijelom autu mariborske rege sa nekakvom maramom na glavi.eurić,jes to ti bio?

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

1Euro
Advanced Member

12612 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 13/11/2016 : 09:38:27  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

bio jučer na tom vašaru kojeg kulturni svijet interliberom zove.gužva brate mili da poludiš.em u prometu em u paviljonima.sat vremena nas troje ko dve budale kružile naokolo samo da parking pronađemo.ondak smo se parkirnuli tam iza inine zgrade,istočni dio.parking mokar,blatan sasvim neugledan i nedostojan da moja kraljevska noga uopće stane na njega.al zatomio sam ponos i hrabro ugazio kroz lokve.na putu do ulaza morali smo se probijat kroz čopor divljih i razularenih klinaca i tinejđera.sva sreća da smo ambrele imali pa su nam poslužili ko ladno oružje.nekog muneš pod rebra,nekog suneš po kičmi,nekog upikneš u oko.nekako smo se probili bez gubitaka do paviljona šest i odma na libellus štand po rezervirane pilote.onda smo skinuli koordinate strip agent štanda i udarili po njemu svim raspoloživim snagama. ja sam uzeo najnovijeg zagor kolorca,psdz 30,blek ludens 59 i sertao.prošavši bez gubitaka osokolili smo se i krenuli u paviljon pet.a na ulazu u peticu užas. neprijateljska živa sila jačine nekoliko divizija preprečila se pred nama i napravila gužvu na ulazu.dva puta smo junački jurišali,dva se puta vraćali.tek iz trećeg pokušaja probili smo neprijateljske redove i ušli.doduše,u tom trećem jurišu imali smo gubitaka.frend,smotan kakav je popiknuo se o zrak i rasuo se pred samim ulazom.ali mi svoje ne ostavljamo pa smo se vratili po njega.
tu smo izvršili diverzantski prepad na fibrin štand.uzeo sam mrtvace trojku i hombrea kolorku.htio sam marku ostavit četiri kune kusura za frizuru ali nije htio ni čuti.valjda ne prima bakšiš ispod sto kuna.nakon i ove uspješno odrađene akcije povlačimo se na početne položaje do slijedećeg vašara.do tad ćemo razradit neku drugu taktiku napada.

e da,brijem da sam vidio jednog eura.dok sam vozio av. dubrovnik ugledao sam lika u bijelom autu mariborske rege sa nekakvom maramom na glavi.eurić,jes to ti bio?

nisam. Ja vozim crni avtomobil (nečete me nikada vidjeti u bijelom avtomobilu, ne ulazim ni u bijeli avtobus, bijeli taksi,....hehe), uvijek mafijska crna!
Što se tiče registerske nemam ja MB, nego CE, ako negdje vidite CE-STRIPY, potrubite pa idemo na piče.

Što se tiče tipa sa maramom na glavi, drago mi je da još ima ljudi sa stilom haha!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/11/2016 : 12:31:34  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

quote:

Auh, završi se i Interliber avantura.

Jutros u 4:30 sam stigao u Beograd. Brat me zove oko trojke, samo što sam ušao u Srbiju, obećava doći će po mene na autobusku da me pokupi. Naravno, mali seronja je odmah zaspao a bilo mi žao da ga cimam-budim, pa sam sačekao prvi jutarnji tramvaj i pravac kući. Srećom, bar je kiša stala na ulazu u BG.

Od starta sam se loše organizovao, trebao sam doći jutarnjim busom pa bi imao dobar deo dana za švrljanje po velesajmu. Bar da sam unapred razmenio brojeve moba, kad već nemam internet na mojoj mobilnoj cigli iz XX veka. Kratka mi je bila priprema za dolazak (samo 6 meseci), drugi put ću sve na vreme organizovati (bar godinu unapred).

Uhvati me kiša ispred Zagreba i u kombinaciji sa gužvom u saobraćaju + petak = kolaps. Oki me sačekao na kolodvoru, ali pošto obojica odlično poznajemo Zagreb, onda je to dodatno potrajalo.

U toj gužvi ugledam tintona i on me odmah sprovede do DeeCayja i Johnnyja Difoola. Tu smo malo proćaskali, ali se nije imalo vremena za kavicu i pićence - tinton je morao na spavanje, pa mi je DeeCay bio vodič po paviljonima. Upoznao me sa gomilom ljudi, među kojima su bili i šef Fibre Markos i šef Columbovog štanda jaki (tako se bar on predstavio, a ja nemam razloga da sumnjam). Zujali smo po svim udarnim lokacijama, od Strip Agenta i Columba... pa do Fibre gde me je supermark prozivao što tražim Nathana na Fibrinom štandu.

Na kraju, dovukao sam samo 122 stripa od planiranih 180. Od HC izdanja sam, uglavnom, morao da odustanem - za Fibrinu novu turu ću sačekati uvoz, a 22 Libellusa će mi stići naknadno.

Za nešto više od sat vremena provedenih na Interliberu, učinak je solidan, ali ostaje žal što nisam mogao natenane da se ispričam sa svima. Ko zna, možda dogodine navratim opet.

car...evo sto je stripovska ljubav...komplimenti i uzivaj u zivotu sa onim sto te veseli...lova dode i ode...ljubav ostaje zauvjek.
Ja cu za dvije ture libellusa (ne uzimam bas sve) i sa dodatkima ludens Zagora i darkvuda izpast na iste novce ko ti...ali jednom se zivi...zasto si uskracivati nesto sto te veseli...

Slična situacija i kod mene, koliko izdanja imam za nabaviti ovaj mjesec ispast će isti trošak kao da sam bio na Interliberu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/11/2016 : 12:41:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
Put putujem
A žao mi...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

doktor78
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
362 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 13/11/2016 : 12:51:59  Show Profile Show Extended Profile  Send doktor78 a Private Message  Reply with Quote
Dodjoh, vidjeh, kupih (uglavnom) sve što sam planirao, pa čak i nešto više. Vidimo se dogodine!
Go to Top of Page

nedim__
New Member

Bosnia and Herzegovina
122 Posts

Member since 25/12/2014

Posted - 13/11/2016 : 13:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit nedim__'s Homepage  Send nedim__ a Private Message  Reply with Quote
Kao i prosle interliber je bio totalka. Pazarilo se kod Mentora, Fibre, Columba i Strip-Agenta. Special thanks ide za ekipu na Columbo standu, koji su mi zakrpili rupu na Orka Specijalima. Javno hvala jakiju koji je ostavio Kapetana na stranu, a onda sam naravno pazario i Perzepolis. Hvala Markosu sto mi je zamijenio ostecene Plave pilule koje sam uzeo prosle godine. Ekipa na Fibrinom standu je imala strpljenja da potrpam sve u torbe. Naravno dolazim i dogodine.

Comication & Comication fb

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 13/11/2016 : 13:29:54  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Zašto nitko ne priča o velikom klinču mladje i Krugera?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16703 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 13/11/2016 : 13:33:13  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

Put putujem
A žao mi...

sretan put i meni je žao kaj ideš..s kim bum drmal travarice

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page
Page: of 23 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000