Da nisi dosadni SJW skužio bi da ovaj meme u biti nije uperen toliko protiv islama koliko protiv ovih politički korektnih LGBT genijalaca kojima je bitniji lajk na fejsu od činjenice da bi ih zbog tog istog plakata (odnosno njihove usmjerenosti) u nekim islamskim državama ubili.
Ajmo ovako, na primjeru kriminala u Americi: glas za Trumpa je bio protestni glas svih onih kojima je dopizdilo pod okriljem političke korektnosti tolerirati crnačko uništavanje gradova svaki put kad policija upuca crnog kriminalca. Normalno, sad će neki forumski SJW uletit sa spikom da se koji put dogodi da se upuca i nedužnog i da zbog toga s pravom bande nadrkanih afroamerikanaca pustoše po gradovima i nabijaju white guilt. SJW će dodati da sam i rasist. Isti SJW će reći i da sam ksenofob jer mi smeta puštanje preko reda u moje susjedstvo raznih "inžinjera i doktora" iz raznih plemenskih zajednica trećeg svijeta.
Takva moralna cenzura odnosno nemogućnost diskusije bez da te se odmah ožigosa kao pokvareno ljudsko biće je ozbiljan problem zapadnog društva. Ljudima je dopizdilo i rezultati su već tu. Od Brexita pa do općenitog uzleta radikalne desnice. To nije dobro.
He, he, tako i ja nekad uzmem pa raspravljam s imaginarnim konstruktom o hipotetskoj situaciji u kojoj se ne nalazim, happy times :)
Drago mi je da si s nama podijelio svoj zdravstveni problem. Svi mi koji ne živimo u imaginarnim svjetovima ti želimo da čim prije ozdraviš. :)
A đe su tebe cijepili sproću zajebancije? Na vjeronauku ili pijonirima?
Obzirom na to da je ovo kao komplicirano, da pojednostavimo, rec der koji su to smutljivci čija nas sljepoća vodi u pizdu mile materine, tj. ti što su te hipotetski napali argumentima koje si sam iznio u njiovo ime?
U čemu je sad problem? Pa zar se ne šalimo sad. Ja sam taj tvoj pokušaj sa "imaginarnim konstruktom" svatio kao vic s tvoje strane i onda sam se ja malo pošalio... ili je to bio kao neki tvoj argument u nekoj "imaginarnoj" raspravi?
rec der koji su to smutljivci čija nas sljepoća vodi u pizdu mile materine, tj. ti što su te hipotetski napali argumentima koje si sam iznio u njiovo ime?
Odgovorio bih ti, ali pojasni mi ovo boldano? Što je pjesnik htio reći?