forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor kolor 4 - Tajna pukovnika Perryja
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 13/11/2016 : 21:36:59  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by velka031
Ma nismo mi nikakvi nostalgičari, Zagor će ako ovako nastave postati strip koji će mi biti kao Blek ili PSDZ - za na policu. Strašno!

Priče s Divljeg zapada su dobar strip i ne zaslužuju usporedbu s Blekom.

Slažem se s tobom, ali za mene su oba stripa - teško čitljiva, a Essegesse Blek - nečitljiv.
Ali da su PSDZ strip koji nije naiva kao Blek, to stoji.
Go to Top of Page

gerilac1
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1453 Posts

Member since 24/08/2013

Posted - 13/11/2016 : 23:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send gerilac1 an AOL message  Send gerilac1 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Redovna serijala, ovo što trenutno izlazi, je OK. Iako su naši "Talijani" preko svake mjere nezasluženo nahvalili južnoameričku odiseju.

+1 ovo si dobro rekao,znaci narode ne vjerujte nasim Talijanima

Junak stavlja na kocku cak i prst!
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 13/11/2016 : 23:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

El Morisco
Junior Member

Croatia
459 Posts

Member since 10/12/2007

Posted - 14/11/2016 : 17:36:55  Show Profile Show Extended Profile  Send El Morisco a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajme, kako je ovo loše... Glupi klišeji o mudrom poglavici koji želi mir s bijelcima i mladcu koji bi ratovao, pa kupuje oružje od zlog bijelca i vrbuje mlade ratnike. Mudroserine o tome da će osveta bijelaca pogoditi sva indijanska plemena, dvoboj, pošteda pobijeđenom, izdaja pa sekira s oblutkom umjesto sječiva u glavu. Najmanje Perryeve prošlosti. Crtež čak i ne izgleda loše, ovako u boji.

Sasvim solidan strip! Ako još netko nije skužio, ovdje su glavni protagonisti Zagorovi prijatelji, a on kao i obično, za njih vadi kestenje iz vatre... tvrdnja o klišeju s mudrim poglavicom je za ovu priču manje bitna.. to je scenaristički izlaz jer nam je trebao ponuditi zadovoljavajuću sudbinu plavuše iz Perryjeve prošlosti...i po meni je uspio.
Napominjem, muku mučim s čitanjem većine maxija, almanaha i novih Zagijevih epizoda, ali je Kolor edicija za sada sasvim ok i zadovoljan sam za 30 kn po epizodi.

---

<b></b>
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/11/2016 : 17:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ovoga još nemam a od prethodna 3 kolorca onaj o Guthrumu je vrlo dobar.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

945 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 14/11/2016 : 22:09:52  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by El Morisco

quote:

Ajme, kako je ovo loše... Glupi klišeji o mudrom poglavici koji želi mir s bijelcima i mladcu koji bi ratovao, pa kupuje oružje od zlog bijelca i vrbuje mlade ratnike. Mudroserine o tome da će osveta bijelaca pogoditi sva indijanska plemena, dvoboj, pošteda pobijeđenom, izdaja pa sekira s oblutkom umjesto sječiva u glavu. Najmanje Perryeve prošlosti. Crtež čak i ne izgleda loše, ovako u boji.

Sasvim solidan strip! Ako još netko nije skužio, ovdje su glavni protagonisti Zagorovi prijatelji, a on kao i obično, za njih vadi kestenje iz vatre... tvrdnja o klišeju s mudrim poglavicom je za ovu priču manje bitna.. to je scenaristički izlaz jer nam je trebao ponuditi zadovoljavajuću sudbinu plavuše iz Perryjeve prošlosti...i po meni je uspio.
Napominjem, muku mučim s čitanjem većine maxija, almanaha i novih Zagijevih epizoda, ali je Kolor edicija za sada sasvim ok i zadovoljan sam za 30 kn po epizodi.

Bogme-pravo kažeš. Ova četiri Zagorova kolorca su bolja od svih zajedno Zagi maxi ili almanaha ili specijala. Žali bože što zauzimaju prostor i već duže vremena se lomim da ih sve stavim u prodaju,a razlog zašto već nisam to napravio-šteta mi ih je samo zato što ih imam kompletirane i što je u ponekima Ferri...
Go to Top of Page

El Morisco
Junior Member

Croatia
459 Posts

Member since 10/12/2007

Posted - 14/11/2016 : 22:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send El Morisco a Private Message  Reply with Quote
haha, vidim da nisam jedini sa sto upitnika što učiniti...kupovanje Zagorovih stripova od Ludensa radim po čistoj navici, uz eto, povremena buđenja euforije!

---

<b></b>
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/11/2016 : 23:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zlatko900

quote:
Originally posted by El Morisco

quote:

Bogme-pravo kažeš. Ova četiri Zagorova kolorca su bolja od svih zajedno Zagi maxi ili almanaha ili specijala. Žali bože što zauzimaju prostor i već duže vremena se lomim da ih sve stavim u prodaju,a razlog zašto već nisam to napravio-šteta mi ih je samo zato što ih imam kompletirane i što je u ponekima Ferri...

Da mos mislit da su kolorci bolji od svih maxija i specijala zajedno,,medu maxijima i specijalima ima epizoda koje spadaju medu najbolje Zagorove,sto se koloraca tice bah,zanatske epizode kao sto rece jedan forumas.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 14/11/2016 : 23:52:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Eh momci, zaboraviste Gramaccionija, D'arcangela... Sramota stripa uopće.
Jebote, stvarno smo postali skromni, a naša ljubav prema Zagoru apsolutno bezuvjetna.
Kad za ovakva sranja ili zadnjeg very bad maxija tretiramo kao "ma važno je da izlazi".
Čitao nedavno opet Kapetana Zmiju, Dobar i loš, Supermikea i PLAČE MI SE, na što je Zagor danas spao.
Ma nismo mi nikakvi nostalgičari, Zagor će ako ovako nastave postati strip koji će mi biti kao Blek ili PSDZ - za na policu. Strašno!
Palac dolje i jebite se više, napravite nešto kako spada, nemojte nas stalno tjerati da se vraćamo 40 godina unatrag da se podsjetimo zašto volimo Zagora!

D'arcangelo je meni jedan od boljih Zagorovih crtaca.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/11/2016 : 23:59:09  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Jedva prolazan crtač po mojim mjerilima.

Go to Top of Page

markotamara
Senior Member

Croatia
2783 Posts

Member since 26/05/2013

Posted - 15/11/2016 : 01:34:20  Show Profile Show Extended Profile  Send markotamara a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Jedva prolazan crtač po mojim mjerilima.

ono kako je nacrta Presuda po kratkom postupku (mislim da sam to spomenija par puta vec) je za zatvor!!!

GALLIENO FERRI

Edited by - markotamara on 15/11/2016 01:34:48
Go to Top of Page

zlatko900
Average Member

945 Posts

Member since 28/01/2012

Posted - 15/11/2016 : 20:06:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatko900 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Na kraju krajeva, meni je opet bolje čitati banalne i 100 puta viđene epizode kod Zagora nego neke nove futurističke serijale za koje unaprijed znam da mi ne odgovaraju.

Amen

Da,a to je ono što i Velka kaže,a sa čime se i ja slažem-ako želiš pročitati pravog Zagora vrati se 30-ak godina unazad,pa i više... Već sam negdje komentirao kako uskoro neću znati jel čitam Marti Misteriju ili Zagora.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 15/11/2016 : 20:56:25  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Koji uzitak procitati Zagora koji je crta Pini Segna,a nije bija dobar...

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 16/11/2016 : 14:20:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Koji uzitak procitati Zagora koji je crta Pini Segna,a nije bija dobar...

Uz Gambu i Gramaccionia najgori crtač koji je crtao Zagora.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 16/11/2016 : 14:35:23  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ti stalno mijenjaš mišljenje, zar nije neki dan najgori bio Piccato.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 16/11/2016 : 15:55:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ti stalno mijenjaš mišljenje, zar nije neki dan najgori bio Piccato.

Al on je nacrtao jednu epizodu,mislim na crtače koji su crtali Zagora,Piccatto je samo gostovao.
Go to Top of Page

goghy
Average Member

Croatia
645 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 16/11/2016 : 19:09:58  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
Pričica koja se uklapa u prosjek ove edicije, s obzirom na broj stranica.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 17/11/2016 : 22:11:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Upravo pročitao. Meni je sasvim ok, čak je i nadmašilo (pesimistična) očekivanja.
Stoga, dao bih mu tu negdje oko 6/10, plus-minus 0,5.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 18/11/2016 : 20:08:28  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Danas pročitano i dojam je sasvim solidan. Počelo je slutiti na najgore nakon onakvog uvoda, još kada je onaj lik rekao da ima nekakve račune sa Perryjem odmah sam pomislio da je u pitanju ljubomora zbog plavuše iz mladosti.
Na svu sreću takva katastrofa je izbjegnuta, pa iako je pobuna indijanaca izlizana tema da ne može biti izlizanija još uvijek je puno bolja za čitanje od ljubavnih bljuvotina kakve su npr. bile prisutne u prošlom kolorcu sa Jimmyjem Gitarom.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18874 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/11/2016 : 08:33:29  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
Dobar strip na tako malo stranica...u rangu ostalih do sada..
A najbolje u stripu je na predposljednjoj strani...
Najava za novog Malog Rendzera CRNCI SA KARIBA....za pa dana na kiocima..nadam se.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 19/11/2016 : 09:30:33  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Nisam bio u Hr par dana, valjda ću naći na kiosku koji primjerak bez utora.
Go to Top of Page

goghy
Average Member

Croatia
645 Posts

Member since 11/12/2012

Posted - 19/11/2016 : 10:27:01  Show Profile Show Extended Profile  Send goghy a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by velka031

Nisam bio u Hr par dana, valjda ću naći na kiosku koji primjerak bez utora

Autobusni kolodvor Osijek
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/11/2016 : 20:27:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Dobar strip na tako malo stranica...u rangu ostalih do sada..
A najbolje u stripu je na predposljednjoj strani...
Najava za novog Malog Rendzera CRNCI SA KARIBA....za pa dana na kiocima..nadam se.

Ipak je Zagor ugodniji, mislim da je bolje imati posla sa bijelcima i indijancima nego sa crncima.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17014 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 20/11/2016 : 00:23:43  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by goghy

[quote]Originally posted by velka031

Nisam bio u Hr par dana, valjda ću naći na kiosku koji primjerak bez utora

Autobusni kolodvor Osijek

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 20/11/2016 : 00:31:58  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Ako se na kios ne uzme najdalje dan-dva veća je mogućnost dobijanja na lotu nego kupovina glancera.
Još utori predstavljaju i najmanji problem , kako ih nabijaju u uske police ,oštećeni hrbati dužinom ivice, krajevi korica polomljeni....Svugdi isti problemi
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.29 seconds. Snitz Forums 2000