Author |
Topic |
Tally
Average Member
Croatia
744 Posts
Member since 13/01/2003 |
Posted - 16/11/2016 : 11:14:46
|
Alix Senator biblioteka - knjiga 1 - Orlovi krvi ------------------------------------------------------------------ Naslov originala: LES AIGLES DE SANG Scenarij: Valérie Mangin Crtež i boje: Thierry Démarez Izdavač: Bookglobe - Strana knjižara d.o.o. Prevoditelj: Lana Tomerlin Lektor: Iva Sieber Kolor: 234 x 312 mm, 48 stranica ------------------------------------------------------------------ Tvrdi uvez: 99,00 kn ------------------------------------------------------------------
MISTERIJ, BEZUMLJE I UZVIŠENOST RIMA! Rim, godina 12. pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od 50 godina.
Iako se čini da je mir konačno zavladao Carstvom, Augustova zeta Agripu divljački je ubio orao, Jupiterova sveta ptica! Alix će morati otkriti što se krije iza te tajanstvene smrti: političko ubojstvo ili božansko prokletstvo. Uz pomoć svog sina Titusa i Kefrena, sina njegova nestaloga prijatelja Enaka, Alix će otkriti da je strašni neprijatelj savio svoje gnijezdo u samom srcu Rima.
Alix Senator biblioteka - knjiga 2 - Posljednji Faraon ------------------------------------------------------------------ Naslov originala: LE DERNIER PHARAON Scenarij: Valérie Mangin Crtež i boje: Thierry Démarez Izdavač: Bookglobe - Strana knjižara d.o.o. Prevoditelj: Lana Tomerlin Lektor: Iva Sieber Kolor: 234 x 312 mm, 48 stranica ------------------------------------------------------------------ Tvrdi uvez: 99,00 kn ------------------------------------------------------------------
MISTERIJ, BEZUMLJE I UZVIŠENOST RIMA! Rim, godina 12. pr. Kr. Car August je svemoćan. Senator Alix ima više od 50 godina.
Mir koji naizgled vlada Italijom, zapravo je samo privid. Cara je umalo ubio luđak koji je tvrdio da radi za Cezara! Trideset godina nakon što je ubijen u Senatu, diktator se, čini se, ponovno pojavio u Egiptu. Alix i njegovi sinovi morat će krenuti na pustolovno putovanje što će ih odvesti od raskošnih palača Aleksandrije do tajanstvene Majke piramida kako bi otkrili jesu li to samo budalaštine i spletke ili se Cezar doista vratio.
------------------------------------------------------------------ Većina događaja, likova i lokacija u ALIXU SENATORU imaju temelj na povijesnim činjenicama. Međutim, katkad sjenke prošlosti dopuštaju autorima da se prepuste mašti na volju. Otkrijte pravu istinu na: www.alixsenator.com
Ostale knjige Alix Senator biblioteke su u pripremi.
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 16/11/2016 : 12:38:54
|
Okej skroz, al uvjek je standardni album,tvrdih korica bio oko 10 eura, a sad je poletio na 100,(99) kuna... Jbg.standard... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 16/11/2016 : 13:40:46
|
quote: Originally posted by ivanl
Okej skroz, al uvjek je standardni album,tvrdih korica bio oko 10 eura, a sad je poletio na 100,(99) kuna... Jbg.standard...
ovaj je veći format od standardnih kao i Sillage,Tajna povijest....
|
Ja sam fetišist papira! |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 22/01/2015 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 16/11/2016 : 14:22:44
|
Okej skroz, al uvjek je standardni album,tvrdih korica bio oko 10 eura, a sad je poletio na 100,(99) kuna... Jbg.standard...
Strpi se do Interlibera 2019, bit će vjerovatno 10-ak Kn komad. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/11/2016 : 14:46:24
|
Ovo mi izgleda zanimljivo, ali ipak preskupo za broj stranica koje prolete u manje od pola sata. Čekam Interliber i sniženje barem na 50 kn (eto da budem skroman). |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Akol
Starting Member
20 Posts
Member since 15/06/2013 |
Posted - 16/11/2016 : 15:57:59
|
Kad vidim ovo oko cijena da je ljudima preskupo i da čekaju da cijena padne onda se čude zašto izdavač neizda sve nastavke. Htio bih se čisto osvrnuti da francuski albumi od 50-ak strana i kad se kod njih kupuju koštaju oko 13 eura pa do 17 eura ovisno o popularnosti. A osim toga Bookglobe nije pretjerao, i od Libellusa Scherlock, Zavjera srijedom, Sužanstv košta oko 100 kn ili više a nemaju puno više strana stoga mislim da komentar oko cijene ne stoji nego treba podupirati domaće proizvođače. |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 16/11/2016 : 16:09:19
|
Cijena je ok, vece je pitanje isplati se to kupit. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Posted - 16/11/2016 : 16:23:40
|
Stripove koji mi se sviđaju a upitno je hoće li ih izdavač nastaviti izdavati kupujem odmah ne čekajući veći popust. Možda moja kupovina pomogne daljem izlaženju. Stripove koje volim a znam da će ih izdavač nastaviti objavljivati mogu i sačekati da budu na većem popustu. Stripovi koje ne volim ne kupujem,bez obzira na popust. |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 16/11/2016 : 16:23:43
|
Nebitno koji je izdavač u pitanju, ova cijena je jednostavno too much za taj broj stranica. A ako se slabo prodaju pojedinačni albumi izdavač bi trebao skužiti da ljudi možda žele integrale pa pokušati s time (a ispadne i povoljnije). |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
Posted - 16/11/2016 : 16:47:45
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Nebitno koji je izdavač u pitanju, ova cijena je jednostavno too much za taj broj stranica.
Ne kažem da nije ali već sam/smo naviknuo/li i na gore. 96 je ipak malo više od 80 kn. |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 16/11/2016 : 17:00:21
|
quote: Originally posted by Akol
Kad vidim ovo oko cijena da je ljudima preskupo i da čekaju da cijena padne onda se čude zašto izdavač neizda sve nastavke. Htio bih se čisto osvrnuti da francuski albumi od 50-ak strana i kad se kod njih kupuju koštaju oko 13 eura pa do 17 eura ovisno o popularnosti. A osim toga Bookglobe nije pretjerao, i od Libellusa Scherlock, Zavjera srijedom, Sužanstv košta oko 100 kn ili više a nemaju puno više strana stoga mislim da komentar oko cijene ne stoji nego treba podupirati domaće proizvođače.
ali mi ipak nismo Fr ili Bel i nemamo njihov standard,ipak je za 48str puno 100kn
|
GALLIENO FERRI
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 16/11/2016 : 20:56:43
|
quote: Originally posted by jaki
Stripove koji mi se sviđaju a upitno je hoće li ih izdavač nastaviti izdavati kupujem odmah ne čekajući veći popust. Možda moja kupovina pomogne daljem izlaženju. Stripove koje volim a znam da će ih izdavač nastaviti objavljivati mogu i sačekati da budu na većem popustu. Stripovi koje ne volim ne kupujem,bez obzira na popust.
Lako je tebi kupovat sve šta te interesira čin izađe kad te ne interesira ništa |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38076 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 17/11/2016 : 08:51:36
|
quote: Originally posted by Akol
Kad vidim ovo oko cijena da je ljudima preskupo i da čekaju da cijena padne onda se čude zašto izdavač neizda sve nastavke. Htio bih se čisto osvrnuti da francuski albumi od 50-ak strana i kad se kod njih kupuju koštaju oko 13 eura pa do 17 eura ovisno o popularnosti. A osim toga Bookglobe nije pretjerao, i od Libellusa Scherlock, Zavjera srijedom, Sužanstv košta oko 100 kn ili više a nemaju puno više strana stoga mislim da komentar oko cijene ne stoji nego treba podupirati domaće proizvođače.
Hm, a mozda su ljudi odustali od daljne kupovine kod pomenutog izdavac bas zbog toga sto je prekinuo vec bezbroj serijala koji su zaleđeni vec ohoho vremena. Mozda bi ti kupci trebali sada da pocnu kupovati francuska izdanja da citaju daljna zbivanja?
A i cuj, daj ti meni francusku platu pa cu i ja kupovati francuske stripove.
Jakiju je vec Nesvrstani odgovorio.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26826 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18878 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 17/11/2016 : 10:26:06
|
ima neki prewiu za ovog senatora negdje? priznajem da me malo golica. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38076 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 17/11/2016 : 11:12:31
|
Gledaj sa izdavaceve strane: Zasto bi izdavac objavljivao stripove koji mu donose gubitke?
A zasto se uopste bavi tim poslom?
Nego, ako je toliki problem izdati 3 albuma (zakljuceni serijal) i NE odustati sa daljnim izdavanje vec nakon prvog albuma, onda to nije posao za njih. Ovdje ne pricam o BG nego o SA, ali ista prica.
A da si mozda sami nisu "sjebali" rating tim neprestanim ukidanjem, mozda bi se nesto i prodalo?
Odnosno, zasto misle da ce se sada nesto novo prodati kad se ono prije nije?
Mozda im nije dobra politike cijene-naklade?
Koliko pitanja ... da kupujem BG proizvode mozda bi me i glava zaboljela, a tako imam samo 2 njihova stripa doma, i oba dobio na poklon (ne treba napomenuti da nisu isli dalje).
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
Edited by - Poli on 17/11/2016 11:14:33 |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15787 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 17/11/2016 : 11:51:40
|
Ide sporije i na kapaljku, al ide. Tangi i Laverdir jos malo i Aster Blistok jos malo,(dajte vise), kao i XIII-tica, koji mene jako zanimaju. A priznajem da sam izgubio nadu za Natasu, Badija Longveja,Bruna Brazila, Lik Orijenta, Kookaburu,Sillage,Tajnu povijest i.t.d. Evo fala bogu cjeli Krcko je vani.Mora se priznati da su izgurali Blueberrya i Torpeda. Jeremiah bi bio sjajan da je kompletiran u njihovom izdanju. Velika mi je zelja da se uhvate do kraja Badija... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 17/11/2016 : 12:28:07
|
Ide sporije i na kapaljku, al ide. Tangi i Laverdir jos malo i Aster Blistok jos malo,(dajte vise), kao i XIII-tica, koji mene jako zanimaju. A priznajem da sam izgubio nadu za Natasu, Badija Longveja,Bruna Brazila, Lik Orijenta, Kookaburu,Sillage,Tajnu povijest i.t.d. Evo fala bogu cjeli Krcko je vani.Mora se priznati da su izgurali Blueberrya i Torpeda. Jeremiah bi bio sjajan da je kompletiran u njihovom izdanju. Velika mi je zelja da se uhvate do kraja Badija...
Bookglobe i Strip-Agent su dvije izdavačke kuće. Miješaš njihova izdanja. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 17/11/2016 : 12:36:49
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
Ide sporije i na kapaljku, al ide. Tangi i Laverdir jos malo i Aster Blistok jos malo,(dajte vise), kao i XIII-tica, koji mene jako zanimaju. A priznajem da sam izgubio nadu za Natasu, Badija Longveja,Bruna Brazila, Lik Orijenta, Kookaburu,Sillage,Tajnu povijest i.t.d. Evo fala bogu cjeli Krcko je vani.Mora se priznati da su izgurali Blueberrya i Torpeda. Jeremiah bi bio sjajan da je kompletiran u njihovom izdanju. Velika mi je zelja da se uhvate do kraja Badija...
Bookglobe i Strip-Agent su dvije izdavačke kuće. Miješaš njihova izdanja.
Tako je. Strip agent svoje serijale uglavnon završava. Bookglobe je teški zajeb od izdavača.
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10232 Posts
Posted - 17/11/2016 : 12:41:12
|
Gledaj sa izdavaceve strane: Zasto bi izdavac objavljivao stripove koji mu donose gubitke?
Baš me briga za izdavačevu stranu. Očito nezna radit posal s kojin se odlučija bavit, a uz to je bahat i bezobrazan. Šuplje priče o podršci izdavačima su vridile u naivna vrimena prije 10-15 godina. Podržavan sebe, svoj novčanik i izdavače koji su to zaslužili.
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 17/11/2016 : 12:44:33
|
Zašto se nekad govorilo da su Stip-agent, Bookglobe i Ludens jedna "troglava izdavačka kuća"? Sjećam se da je u jednom članku u Jutarnjem tamo negdje 2004. Macan, pišući o strip-izdavaštvu, upotrijebio upravo ovu sintagmu. |
|
|
Topic |
|