Od Vangogha su mu najdraže s time da mi se one mekše plastificirane korice više sviđaju ,te se nadam da će izgurat do kraja pa ipak je vlasnik vangogha telerovac, tiska ih za svoj gušt . Reci mi oni s tvrdim koricama svima su hrbati crni
Na prva 2 broja jesu pa očekujem da će tako biti i kod ostalih jer mi je to najdraža boja.
Ipak nije sve tako crno, danas kada sam ih usporedio vidjeh da postoje nekakve razlike u boji, čak i na hrbatu. Ako je suditi po tome onda bi svaka knjiga trebala imati drugačiju boju ovog rendžera jahača. Vampiru, mislim da je to dovoljan razlog da te natjera na kupovinu.
Vidit ću ,možda i uzmem neke brojeve ove biblioteke , ali samo neke. Nadam se da će izdat uskoro "Kamen života" ta mi je vrhunska ,nju bi volija imat kompletnu.Nisu loše dizajnirane.
Vidit ću ,možda i uzmem neke brojeve ove biblioteke , ali samo neke. Nadam se da će izdat uskoro "Kamen života" ta mi je vrhunska ,nju bi volija imat kompletnu.Nisu loše dizajnirane.
vampiricu moj...ne mozda,to moras uzet... Meni za ljubav..a to ti valjda nesto znaci..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Dakle, serijal je završen kupovinom ranča, na kome se smeštaju svi junaci ovog serijala (mislim na Kitove najbliže prijatelje, naravno). Svidja mi se takav završetak - sasvim normalan, nepretenciozan. A ne ko Berardi, koji hoće da bude jedinstven po svaku cenu. Slično je i Nolita završio Mister Noa. Serijali su zaokruženi - a ipak, ako ima dobrih ideja - mogu da budu i nastavljeni. O Mister Nou se već razmišlja, a o Teleru?
Dakle, serijal je završen kupovinom ranča, na kome se smeštaju svi junaci ovog serijala (mislim na Kitove najbliže prijatelje, naravno). Svidja mi se takav završetak - sasvim normalan, nepretenciozan. A ne ko Berardi, koji hoće da bude jedinstven po svaku cenu. Slično je i Nolita završio Mister Noa. Serijali su zaokruženi - a ipak, ako ima dobrih ideja - mogu da budu i nastavljeni. O Mister Nou se već razmišlja, a o Teleru?
pa specijal POVRATAK RENDŽERA je kratki povratak naših prijatela i mali izlet iz dosadnog rančerskogt života u avanturu... Samo ta epizoda a za više nije bilo volje, ljudi, novca ili nećeg trečeg. Ali ko što kažeš, ako mora završit nek bar serijal korektno završi, ono sa Ken Parkerom je sranje... Nikad nisam volio priće ili filmove kad završe nigdje veze...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!