Ne mogu se sjetit o kojem se topiku radi (neki filmski). Znam da je Darth Ivan govorio Bushidu kako bi trebao razmišljat...zapravo, teško je to objasnit riječima
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Ne smeta meni loša kritika ili da se nekome nešto nije svidjelo, to mi je skroz normalno. I slobodno ti ili bilo tko treći kritiziraj bilo koji Fibrin strip koji ti se nije svidio, bez brige. Ono što me zaprepastilo je samo ta tvrdnja da je Esteban na nivou Bleka i Mikija. Meni je Esteban divan, ali zaista divan strip; šarmantan, elegantan, pametan, napet, emotivan itd itd, meni jedan od najdražih Fibri ove godine, svakako među prvih deset, miljama daleko od Bleka i Marka. Kažeš dječji strip? Dječji onoliko koliko su Jack London i Jules Verne dječji pisci...
naravno da nije za usporedit Blek/Mark/Miki imaju crtež...i to odličan za razliku... ne seri..na Bleku, Marku i Mikiju si odraso... Esteban je miljama od Mittonovog Bleka recimo ako zanemarimo esse-geese...da hvališ svoj ukus potcenjivaš ukus drugih...tipično Markosovsko.
samo budale ne menjaju mišljenje. neko kao ja,češće,neko ređe.
ja recimo kad sam upoznao svoju današnju suprugu,nisam bio nešto oduševljen njenim fizičkim izgledom.U to vreme bih je dao možda jednu pojaku7/10. Međutim,nakon nekoliko sekseva,sve mi se više i više sviđala.Danas bih je već ocenio granitnom10/10!