Author |
Topic  |
die hard
Starting Member
24 Posts
Member since 10/02/2014 |
|
dudo1
Starting Member
21 Posts
Member since 07/12/2014 |
Posted - 25/11/2016 : 12:14:50
|
Kupljen s još desetak ZS (u lošijem stanju) u Bosni prije godinu dana. E sad, da li je original, teško mi je reći. Ni sam ne mogu prosuditi, mada mi izgleda ok. Draži su mi u svakom slučaju stripovi sa selotepom i tragovima starosti, pošarani, ali cjeloviti. Lp |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
|
dudo1
Starting Member
21 Posts
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 25/11/2016 : 13:53:24
|
Mozda moze Markos pomoci ... ili da barem omoguci da se u aukciju dopise da je u pitanju "reprint", "home made primjerak" ili nesto slicno (mislim da je vec bilo takvih aukcija?), a ako ga pobjednik ne bi htio posto nije origi, ponudi ga se drugoplasiranemu ili se samo ponovi aukciju uz prijasnji komentar?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17852 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 25/11/2016 : 19:15:57
|
sta fali i takvi stripovi imaju vrijednost radije bih to kupio nego orginal ako je cijena ovog 10 a originala 50 i jedno i drugo je klasična pljačka
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27237 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 25/11/2016 : 19:31:23
|
quote: Originally posted by dudo1
Ako je reprint (pirat), kako ga sad maknuti s aukcija ? Već ima ponuda.
ako nisi bio siguran da je originalni trebao si to i napisati u aukciji. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 25/11/2016 : 22:50:33
|
Ono što mene još više zapanjuje je pogled na trenutno "najboljeg ponuditelja".  Inače je i sam veleprodavač nebrojenih količina Z.S. i LMS, dakle, u biti stari lisac...pa da takvom iskusnom oku promakne tako nešto? |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
 |
|
risbozg
Advanced Member

Croatia
16058 Posts
Member since 10/08/2003 |
Posted - 26/11/2016 : 12:35:46
|
kad vidi strip uživo pal bu na rit od iznenađenja.. |
10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.". AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 26/11/2016 : 13:43:25
|
quote: Originally posted by risbozg
kad vidi strip uživo pal bu na rit od iznenađenja..
Aha, a tek on, onako precizan, penibilan, inače baš kritičan, strog pri ocjenjivanju...itd. 
Edit: Vođstvo se predalo slijedećem, izgleda nekome tko ne prati ovaj forum. |
Edited by - Dukidule on 26/11/2016 13:46:02 |
 |
|
dudo1
Starting Member
21 Posts
Posted - 26/11/2016 : 17:41:41
|
Jučer poslano Markosu: Poštovani, pojavile su se sumnje (molim vidjeti na forumu - aukcije - pirati), da strip nije originalan. Ja sam odgovorio ono što mislim (također vidjeti na forumu), tako da sad postoji problem. Naime, ako strip zaista nije original (izdanje Dnevnika), a imam već ponude za njega, šta napraviti ? Hvala, lp Bilo bi dobro kad bi ga se maknulo s aukcija, ali vidim da još stoji, pošto postoji sumnja u originalnost istoga. Inače sam primjetio da su neki ljudi prodali ovih godina na desetke starih stripova Zagora ( i to isti naslovi) u ocijeni -5 ili glancer. Otkud su ih nabavili u takvom stanju i zašto nije bilo sankcija. Ili su bile predobre kopije. Lp svima na forumu.
|
 |
|
dudo1
Starting Member
21 Posts
Posted - 26/11/2016 : 17:46:12
|
Evo i odgovora:
Marko Šunjić <marko.sunjic@envox.hr> 25. stu (prije 1 dan)
prima ja On 25.11.2016. 14:12, dudo1 wrote:
Poštovani, pojavile su se sumnje (molim vidjeti na forumu - aukcije - pirati), da strip nije originalan. Ja sam odgovorio ono što mislim (također vidjeti na forumu), tako da sad postoji problem. Naime, ako strip zaista nije original (izdanje Dnevnika), a imam već ponude za njega, šta napraviti ?
Hvala, lp
nista, aukcija se neće ostvariti. |
 |
|
jaki
Advanced Member

Croatia
27237 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 26/11/2016 : 19:01:29
|
quote: Originally posted by dudo1 Inače sam primjetio da su neki ljudi prodali ovih godina na desetke starih stripova Zagora ( i to isti naslovi) u ocijeni -5 ili glancer. Otkud su ih nabavili u takvom stanju i zašto nije bilo sankcija. Ili su bile predobre kopije. Lp svima na forumu.
ne znači da ako je strip glanncer da je pirat.
|
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
dudo1
Starting Member
21 Posts
Posted - 26/11/2016 : 19:15:24
|
Da ali je gotovo nemoguće nabaviti npr. 5-10 romana Tajna jezera iri, ili Odlučujući udarac, ili slično u gotovo savršenom stanju i preprodati ih. |
 |
|
die hard
Starting Member
24 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29537 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 29/11/2016 : 17:31:27
|
Prolazi, jer ja ne stizem pratiti jos i to, ali pocet cu ljudima zakljucavati accounte, pa cemo vidjeti. Mozda bas pocnem s dudom koji ovdje objavljuje moju email adresu i zanimljivo, prije par mjeseci mene preko poruke obavjestava da netko prodaje piratski zs lms i sad se kao cudi "sto su se pojavile sumnje da njegov strip nije originalan". |
Trouble will find me |
 |
|
die hard
Starting Member
24 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29537 Posts
|
weky13
New Member

116 Posts
Member since 18/06/2005 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29537 Posts
|
Hrvojek
Starting Member
32 Posts
Member since 06/11/2014 |
Posted - 30/11/2016 : 19:37:59
|
Jučer poslano Markosu: Poštovani, pojavile su se sumnje (molim vidjeti na forumu - aukcije - pirati), da strip nije originalan. Ja sam odgovorio ono što mislim (također vidjeti na forumu), tako da sad postoji problem. Naime, ako strip zaista nije original (izdanje Dnevnika), a imam već ponude za njega, šta napraviti ? Hvala, lp Bilo bi dobro kad bi ga se maknulo s aukcija, ali vidim da još stoji, pošto postoji sumnja u originalnost istoga. Inače sam primjetio da su neki ljudi prodali ovih godina na desetke starih stripova Zagora ( i to isti naslovi) u ocijeni -5 ili glancer. Otkud su ih nabavili u takvom stanju i zašto nije bilo sankcija. Ili su bile predobre kopije. Lp svima na forumu.
pozdrav, imam ovaj isti LMS 29 sa identičnim greškama kao tvoj :). plave mrlje na dnu zadnje korice, prevelik natpis na hrbtu i fali nijansa plavkaste boje na naslovnici u odnosu na original. ja sam svoj kupio kod tipa sa njuškala koji radi replike ZS i LMS i platio ga 25kn!!! ovo je 100% pirat. proguglaj LMS 29 i pogledaj kako izgleda original, opake su razlike. nek mi netko kaže kako da stavim slike na forum (nikako da skužim, zemljak) i odmah ih bacim da ne bi bilo da tu nešto pričam bezveze. |
 |
|
Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts
Posted - 30/11/2016 : 20:05:00
|
quote: Originally posted by Hrvojek pozdrav, imam ovaj isti LMS 29 sa identičnim greškama kao tvoj :). plave mrlje na dnu zadnje korice, prevelik natpis na hrbtu i fali nijansa plavkaste boje na naslovnici u odnosu na original. ja sam svoj kupio kod tipa sa njuškala koji radi replike ZS i LMS i platio ga 25kn!!! ovo je 100% pirat. proguglaj LMS 29 i pogledaj kako izgleda original, opake su razlike. nek mi netko kaže kako da stavim slike na forum (nikako da skužim, zemljak) i odmah ih bacim da ne bi bilo da tu nešto pričam bezveze.
.....a baba se češlja!  |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 30/11/2016 : 20:10:21
|
quote: Originally posted by Hrvojek
pozdrav, imam ovaj isti LMS 29 sa identičnim greškama kao tvoj :). plave mrlje na dnu zadnje korice, prevelik natpis na hrbtu i fali nijansa plavkaste boje na naslovnici u odnosu na original. ja sam svoj kupio kod tipa sa njuškala koji radi replike ZS i LMS i platio ga 25kn!!! ovo je 100% pirat. proguglaj LMS 29 i pogledaj kako izgleda original, opake su razlike. nek mi netko kaže kako da stavim slike na forum (nikako da skužim, zemljak) i odmah ih bacim da ne bi bilo da tu nešto pričam bezveze.
Prvo uploadaj slike na neki Image hosting servis (tipa Tinypic), kopiraj linkove i onda ih stavi u post pod Img tagove (ili ako ti je lakše, označiš link i gore klikneš na žutu ikonicu Insert Image). |
Edited by - wolf on 30/11/2016 20:12:43 |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
|
Hrvojek
Starting Member
32 Posts
Member since 06/11/2014 |
Posted - 30/11/2016 : 20:34:00
|
quote: Originally posted by wolf
quote: Originally posted by Hrvojek
pozdrav, imam ovaj isti LMS 29 sa identičnim greškama kao tvoj :). plave mrlje na dnu zadnje korice, prevelik natpis na hrbtu i fali nijansa plavkaste boje na naslovnici u odnosu na original. ja sam svoj kupio kod tipa sa njuškala koji radi replike ZS i LMS i platio ga 25kn!!! ovo je 100% pirat. proguglaj LMS 29 i pogledaj kako izgleda original, opake su razlike. nek mi netko kaže kako da stavim slike na forum (nikako da skužim, zemljak) i odmah ih bacim da ne bi bilo da tu nešto pričam bezveze.
Prvo uploadaj slike na neki Image hosting servis (tipa Tinypic), kopiraj linkove i onda ih stavi u post pod Img tagove (ili ako ti je lakše, označiš link i gore klikneš na žutu ikonicu Insert Image).
Hvala Wolf ;) prvo evo originala :
 evo i upravo poslikanog pirata :

|
 |
|
Topic  |
|