DJ mogu ti reći da je projekt u potpunosti uspio. Svaka vam čast. Evo opet sam ga pročitao i uistinu pobuđuje emocije svakom stranicom. Mene ste oduševili. Scenariju nemam niti jednu jedinu zamjerku (Hm, osim svadbene večere što nije prikazana, 7 jelena, 36 purana za najveću gozbu ikad... ovo je šala naravno). Crtež me ugodno iznenadio i jako je prijatan. Boje izvanredne, nimalo ne smetaju, u potpunosti ispunile svoju zadaću. Još jednom svaka čast cijelom timu. Volio bih dobiti jedan primjerak i stavio bih ga na posebno mjesto. Haha evo i ocjena iako sam sve rekao. Čista 5+
Stoput veća hvala vama. Ako vam se u (pod)svijesti negdje vrti neki novi rad - samo naprijed. Dokazali ste da puno vrijedite i to stvarno mislim. Samo hrabro...
Zagor svog sina naziva 'Fitzy'; valjda mu je nadjenuo ime po svom skrbniku i mentoru Nathanielu Fitzgeraldsonu. 'Fitzy' je očito skraćeno, jer zvuči previše neozbiljno i gay da bi bilo osobno ime. Znači li to da se Zagorov sin zove Fitzgeraldson Wilding?
Postoji li ovo još uvijek negdje za pročitati, pošto ovaj Tynipic više ne radi?
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.
Pod punom kaznenom i zakonskom odgovornošcu tvrdim da je Python bolji i lakši od C++-a. Najružnija istina je bolja od najljepše laži, sve što želiš to i traži, sve što misliš to i kaži.