forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 NBA
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 192

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 28/11/2016 : 15:09:42  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ken2

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

http://telesport.telegram.hr/analize/mario-hezonja-srlja-u-propast-s-orlandom-koji-bezuspjesno-lovi-playoff/

Lakrdija, a ne igrač.
Dokaz da je košarka još uvik igra u kojoj triba koristit glavu više nego mišiće.
Bez pretjerivanja Hezonja je košarkaški najgluplji igrač kojega san ikad gleda.

ajde kad je bez pretjerivanja, onda nam reci gdje si ga i koliko gledao da bi donio takav zaključak
pratio si barcelonu prije 2-3 godine?
gledao orlanda noćima prošle i ove godine?
nemoj samo reći da si pratio mlade kategorije do prije nekoliko godina? to se i nije moglo nigdje vidjeti
tako da, pretpostavljam, ostaju ti hajlajti na jutjubu i onih nekoliko reprezentativnih utakmica - iz čega se ne mogu i nisu mogli vidjeti njegovi nedostaci
i nije da sam ja nešto oduševljen kako se on razvija, pa da ga zato branim, ali on definitivno nije košarkaški glup
ima dječjih bolesti, dribling nikako da popravi, ne napada koš iako izgleda idealan za takvu igru, šut mu se neobjašnjivo srozao, ali se vidno popravio u obrani
i uopće nije škrt igrač, iako ga bije takav glas

ono što u njegovom razvoju fali, to je ona jedna ili jedna i po sezona koju je dario imao u ciboni, da preuzme odgovornost i nauči se nekim stvarima kroz igru, jer na treninzima se ne može baš sve naučiti, bez obzira što treniraš uz npr navarra

i ne zaboravi da ipak ima tek 21 godinu
da je 6 godina mlađi od bojana
i sjeti se gdje je bojan bio prije šest godina, kako je tada igrao, ako hoćeš i kako se ponašao u reprezentaciji do prije 4 godine
a kakva je sada igračina i kakav vođa generacije

pričekajmo par godina, pa onda zbrajajmo tko je u pravu
a nadam se da ti nisi

Kene sorry tek sad vidin tvoj upis.
Ove godine ga nisan gleda, ali lani i ovo lito jesan, i očito je da napretka nema.
Ja već 2-3 godine pišen da je škovaca, a ti mi svaki put odgovoriš u stilu "Mlad je, napredovat će, bla, truć..."
Iman osjećaj da ćeš za 10 godina kad ovaj ne napavi ništa važno i napišen da je škovaca napisat pa mlad je tek ima 31 godinu, a i trener ga ne voli.

Ostajen pri svome.
Atletika je tu, mozga nema.
U napadu stoji ka drvena Marija, ne prati akcije i ne sudjeluje u njima, a u obrani je beskoristan i neodgovoran.

A to šta je otiša u NBA umisto da se isprofilira u Evropi samo ide u prilog mojoj tvrdnji da je košarkaški glup.

Već sad se vidi da je Šarić iako nije neki svemirac za ovoga bog i batina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 28/11/2016 : 22:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

http://telesport.telegram.hr/analize/mario-hezonja-srlja-u-propast-s-orlandom-koji-bezuspjesno-lovi-playoff/

Lakrdija, a ne igrač.
Dokaz da je košarka još uvik igra u kojoj triba koristit glavu više nego mišiće.

ajde kad je bez pretjerivanja, onda nam reci gdje si ga i koliko gledao da bi donio takav zaključak
nemoj samo reći da si pratio mlade kategorije do prije nekoliko godina? to se i nije moglo nigdje vidjeti
tako da, pretpostavljam, ostaju ti hajlajti na jutjubu i onih nekoliko reprezentativnih utakmica - iz čega se ne mogu i nisu mogli vidjeti njegovi nedostaci
i nije da sam ja nešto oduševljen kako se on razvija, pa da ga zato branim, ali on definitivno nije košarkaški glup
ima dječjih bolesti, dribling nikako da popravi, ne napada koš iako izgleda idealan za takvu igru, šut mu se neobjašnjivo srozao, ali se vidno popravio u obrani

ono što u njegovom razvoju fali, to je ona jedna ili jedna i po sezona koju je dario imao u ciboni, da preuzme odgovornost i nauči se nekim stvarima kroz igru, jer na treninzima se ne može baš sve naučiti, bez obzira što treniraš uz npr navarra

i sjeti se gdje je bojan bio prije šest godina, kako je tada igrao, ako hoćeš i kako se ponašao u reprezentaciji do prije 4 godine

a nadam se da ti nisi

Ove godine ga nisan gleda, ali lani i ovo lito jesan, i očito je da napretka nema.
Ja već 2-3 godine pišen da je škovaca, a ti mi svaki put odgovoriš u stilu "Mlad je, napredovat će, bla, truć..."
Iman osjećaj da ćeš za 10 godina kad ovaj ne napavi ništa važno i napišen da je škovaca napisat pa mlad je tek ima 31 godinu, a i trener ga ne voli.

Ostajen pri svome.
U napadu stoji ka drvena Marija, ne prati akcije i ne sudjeluje u njima, a u obrani je beskoristan i neodgovoran.

A to šta je otiša u NBA umisto da se isprofilira u Evropi samo ide u prilog mojoj tvrdnji da je košarkaški glup.

ma tridesete su nove tinejđerske
a meni se opako bliže pedesete, koje su nove tridesete
ako ja mogu s punih 47 s jutjuba skinit krosover i ponovit ga, onda valjda može i on, pa valjda još nije kasno (ni nakon 30te)
evo, pa probaj i ti, ovaj je lagan

ipak, što se hezonje tiče, ja mu dajem još fore za razvoj
gledao sam ga više od tebe i mislim da ima osjećaj za igru, ali očito ima neke mentalne blokade
vidjet ćemo, ne kažem da neće ispast po tvome, samo se nadam da neće

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 02/12/2016 : 08:24:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Izgleda da ove sezone Warriorsi ne žele pobjeđivati pod svaku cijenu i kada nije toliko potrebno.
Noćas treći poraz od čega već drugi domaći, ovaj put u produžetku a takve utakmice su dobivali prošle sezone.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 05/12/2016 : 13:34:34  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Lakrdija, a ne igrač.

a nadam se da ti nisi

Ostajen pri svome.

ma tridesete su nove tinejđerske
a meni se opako bliže pedesete, koje su nove tridesete
ako ja mogu s punih 47 s jutjuba skinit krosover i ponovit ga, onda valjda može i on, pa valjda još nije kasno (ni nakon 30te)
evo, pa probaj i ti, ovaj je lagan

ipak, što se hezonje tiče, ja mu dajem još fore za razvoj
gledao sam ga više od tebe i mislim da ima osjećaj za igru, ali očito ima neke mentalne blokade
vidjet ćemo, ne kažem da neće ispast po tvome, samo se nadam da neće

Evo ti Kene, uključi se u "Free Hezonja".
http://www.index.hr/sport/clanak/nocna-mora-hrvata-bio-je-jedan-od-najvecih-talenata-svijeta-a-danas-ga-s-klupe-pokusavaju-izvuci-navijaci/935991.aspx

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 05/12/2016 : 21:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ha, vogel je u orlandu počeo pobjeđivati, što je meni gotovo nevjerojatno, jer roster koji ima je jedan od najlošijih u ligi
tako da mogu mu navijači puhati, pogotovo ako se radi o nekoj grupi iz hrvatske (ako bilo kakva grupa uopće i postoji)
hezonja je najviše sam sebi kriv, a dijelom je i žrtva okolnosti u tom klubu i ove i prošlih godina
orlando je već pet-šest godina u tranziciji, rebildingu i povukli su niz suludih poteza u želji da se taj proces dovrši
mario je prošle godine jedini od visokih pickova imao trenera koji mu nije dao slobodu
s druge strane booker i mudiay su se u svojim klubovima napucavali s 25% šuta, ali su napredovali i sada su ozbiljni igrači
ipak, i pored toga je mariova rookie sezona bila uspješna: popravio je obranu i u nekoliko utakmica pokazao potencijal
ovo sada što mu se događa je najgore što mu se moglo dogoditi
novi trener, puno novih suigrača, a jako loše je započeo sezonu, šut nije išao, ali je obrana izgledala malo bolje nego prošle godine
onda je odigrao možda i svoju najbolju utakmicu u ove dvije sezone (prelomio utakmicu protiv wizzardsa) i dvije utakmice kasnije trener ga izbacuje iz rotacije i okreće se iskusnim igračima
i nije tu nastradao samo mario, nego se na klupu preselio i gordon, a sada i elf i vučević, a gordon se vratio u petorku, ali nema veliku ulogu
međutim, oni su ostali u rotaciji, a hezonje nema
ovo malo što dobije u trash vremenu on smatra kao uvredu, pa uđe unutra i ne trudi se uopće, kao da želi da ga otjeraju, trejdaju ili što već je njemu u glavi
mora sjesti s ljudima iz kluba i vidjeti koje su opcije: ili da ga pošalju u D-ligu, ili trejd ili individualni program treninga ili neka se vrati u evropu
ova sadašnja situacija je totalno kriva za sve: mladi igrač putuje s ekipom, ne igra i ne trenira, i još je nesretan, depresivan, jedini na klupi koji ne maše ručnicima kada njegovi zabiju koš
nemam ja iluzija da je on budući all star, ali mu dajem još vremena
nije on ni prvi ni zadnji koji prolazi kroz ovakvu fazu karijere
za primjer ponavljam bogdanovića, koji je u hezonjinim godinama pobjegao iz reala i vratio se u cibonu - tek tada je krenuo njegov uspon do ovoga što je sada
u navođenju hezonjinih nedostataka se sada i pretjeruje, on nije ni neodgovoran u obrani (biti slab i neodgovoran nije isto), ni škrt igrač, pregled igre i terena mu je jako dobar, selekcija šuta je problem, ali to je normalno za uzrast
u biti, njegovi najveći nedostaci su ono čime se najviše kurčio u prošlim godinama, a to je samopouzdanje i psiha
njegovo samopouzdanje je krhko i počiva na tome kako ga krene
ako ga krene, onda zaboravi na pamet i upute trenera, pa radi i ono što ne bi trebao, a ako ga ne krene, onda od samopouzdanja više nema ništa
ne znam kako će to završit i u kojem smjeru će krenuti njegova karijera, ali ja mu želim da se izvuče

Go to Top of Page

Mali Vuk
New Member

176 Posts

Member since 24/05/2016

Posted - 05/12/2016 : 23:41:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Mali Vuk a Private Message  Reply with Quote
Pravi igrac mora imati dobru obranu. Ne poštujem igrača ako nema obranu. Što se Hezonje tiče, definitivno promašaj na draftu...
To je visoka pozicija za mladog sg-a iz europe i definitivno je neće opravdat.
Go to Top of Page

Mali Vuk
New Member

176 Posts

Member since 24/05/2016

Posted - 05/12/2016 : 23:43:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Mali Vuk a Private Message  Reply with Quote
jedino ako u sljedecim sezonama pocne zabijati 15-20 koseva i imati po 5 skokovva i asista.
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33679 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/12/2016 : 13:03:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Za povijest; Klay Thompson ubacio 60 koševa za 29 minuta!

Bojan Bogdanović i Dario Šarić su sa 18, odnosno sa 17 koševa odigrali još jednom odlične utakmice za svoje momčadi, no unatoč tome Brooklyn Nets i Philadelphia 76ers su upisali poraze. No, zvijezda večeri bio je igrač Warriorsa Klay Thompson koji je u 29 minuta ubacio čak 60 koševa

Od Brooklyna su sinoć bolji sa 118:113 bili Washintgon Wizards, a Bojan Bogdanović – Babo je zu 28 minuta zabio 18 koševa, ugrabio tri skoka i upisao dvije asistencije.

Washington Wizards su u trećoj četvrtini izbrisali prednost Brooklyn Netsa s poluvremena na pravivši seriju od 13-0.

Nakon što su imali prednost od 15 koševa na poluvremenu, Netsi su zaostajali šest u zadnjoj četvrtini da bi osam minuta prije kraja izjednačili na 93-93. U sljedeće četiri minute četiri puta su momčadi izjednačavale rezultat.

No, onda je pogodak Trevora Bookera doveo Netse opet u vodstvo od 106-104, prvo nakon treće četvrtine. Ali na to Wizardsi odgovaraju s tricama Bradleya Beala i Johna Walla, te zakucavanjem Walla i vode sa 112-106. Netsi su smanjili tu razliku na tri koša 19 sekundi prije kraja, ali to nije bilo dosta.

Brook Lopez je bio najučinkovitiji u redovima Borooklna sa 25 pogodaka i šest skokova te pet asistencija. Sean Kilpatrick je dodao 21 koš.

Washington je do pobjede predvodio John Wall sa 25 pogodaka, dok su Otto Porter Jr. i Bradley Beal ubacili svaki po 18 koševa.

Od Philadelphije su sinoć bilji bili Denver Nuggets koji su slavili sa 106:98.

Dario Šarić – Šiši je odigrao još jednu dobru utakmicu, u 24 minute zabio je 17 koševa, uz osam skokova i jednu ukradenu loptu, no to nije bilo dosta za 76erse. Imao je šest ubačaja iz 12 pokušaja iz igre i tri trice iz šest pokušaja. Osim njega po 17 koševa zabili su i Sergio Rodriguez i Ersan Ilyasova.

Wilson Chandler je zabio svih svojih 10 koševa za Denver u zadnjoj četvrtin, Jameer Nelson je pogodio ključno polaganje nakon što je ukrao loptu u zadnjim sekudnama, a Will Barton je pogodio tricu 49 sekundi prije kraja zahvaljujući kojoj su se Nuggetsi odvojili na 103-96.

Kod Denvera najbolji je bio Danilo Gallinari sa 24 pogotka.

Najuvjerljiviju pobjedu sinoć su upisali Golden State Warriorsi koji su sa 142:104 razbili Indiana Pacerse i to zahvaljujući Klayu Thompsonu koji je u 29 minuta zabio čak 60 koševa. Tako je postao prvi igrač u povijesti NBA koji je u manje do 30 minuta zabio toliko koševa, a drugi iza Kobea Bryanta koji je za Los Angeles Lakerse u sezoni 2005/2006. zabio 62 koša na jednoj utakmici (Dallas) u tri četvrtine.

Osim njega, Kevin Durant je dodao 20 koševa, a Stephen Curry 13 za Warriorse koji imaju omjer pobjeda i poraza 18-3.

Najnapetiju utakmicu sinoć odigrali su Memphis Grizzlies i New Orleans Pelicans. Nakon dva pdoružetka slavili su Memphis Grizzlies sa 110 -108. Do pobjede ih je predvodio Marc Gasol koji je upisao triple double sa 28 pogodaka, 11 skokova i isto toliko asistencija. Troy Daniels je zabio 29 koševa za Memphis. Pelicanse su predvodili Anthony Davis a 28 koševa i 17 skokova te Langston Galloway sa 26 pogodaka.

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33679 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/12/2016 : 13:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
A u tekstu nigdje o novom 3D Westbrooka, koji mu je to zaredom?

Go to Top of Page

raic1922
Senior Member

Croatia
1388 Posts

Member since 05/07/2014

Posted - 06/12/2016 : 13:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send raic1922 a Private Message  Reply with Quote
6.
Go to Top of Page

bluefield
Average Member

Czech Republic
956 Posts

Member since 22/01/2011

Posted - 06/12/2016 : 13:42:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bluefield a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tex2

Šesti zaredom, serija Jordana iz 1989. je 7 zaredom.
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 06/12/2016 : 15:43:02  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nevjerojatna utakmica Klaya Thompsona, a tko zna što bi još bilo da je nastavio igrati i zadnju četvrtinu.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
33679 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 06/12/2016 : 21:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Sljedeću igraju doma sa Houstonom, trebao bi doći još jedan 3D?!

quote:
Originally posted by bluefield

quote:
Originally posted by tex2

Šesti zaredom, serija Jordana iz 1989. je 7 zaredom.

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 06/12/2016 : 21:59:07  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ipak mislim da ih wilt ima 9 zaredom
i jedini ima 3D sa sve tri kategorije preko 20

ali kako westbrook igra, mislim da on može do 10 zaredom

Go to Top of Page

Ernie Pike
Senior Member

Croatia
2994 Posts

Member since 06/03/2012

Posted - 07/12/2016 : 00:00:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Ernie Pike a Private Message  Reply with Quote
Wilt se danas često spominje. Uz 9 3D zaredom, spominju se i njegove 32 utakmice sa 60 ili više koševa. Ostatak NBA je to uspio 34 puta.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/12/2016 : 01:02:15  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
eh, još da su mu slobodna išla barem ko shaqu, ima bi on toga još

Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6324 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 07/12/2016 : 09:01:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message  Reply with Quote
quote:

eh, još da su mu slobodna išla barem ko shaqu, ima bi on toga još

Wilt je u karijeri gađao 51,1 % s linije slobodnih, a Shaq 52,7 %. I nije neka razlika, obojica su otprilike ubacivala svako drugo.

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 07/12/2016 : 10:45:47  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
mislio sam da je veća
za njega sam znao da je nešto preko 50%, ali za shaqa sam mislio da je ipak bolji (mislio sam da je oko 58%)

u svakom slučaju, obojicu su protivnici namjerno brutalno faulirali, jer su znali da će tako bolje proći nego da na njima rade korektnu obranu

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 07/12/2016 : 12:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Da je Shaqa staviti u 60-te sa onim igracima i pravilima zabija bi 100 svaku utakmicu..

Prime Lakers Shaq je najdominatniji centar svih vremena, ako se uzmu u obzir svi parametri, obrana, fizikalnost igre i pravila..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"

Edited by - brni on 07/12/2016 12:18:27
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 11/12/2016 : 13:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
odvalio je westbrook i sedmi 3D zaredom
može li do 10?
večeras boston, pa portland, pa utah

Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 11/12/2016 : 16:22:48  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Vidim Hezonja odigrao briljantnu odbranu i za 7 minuta dobio 4 trice preko ušiju. Taj dečko mora nazad u Evropu, tužno ga je gledati kako tone sve dublje...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 11/12/2016 : 17:13:07  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
Lebron James prvi kosarkas u povijesti sa 27k poena, 7k skokova i 7k asista..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 13/12/2016 : 14:55:46  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://www.hrsport.net/vijesti/499750/kosarka-nba/ivica-zubac-sretan-sam-stogod-trazili-od-mene/

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 14/12/2016 : 18:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
http://sportske.jutarnji.hr/kosarka/nba/teski-trenuci-za-marija-hezonju-umjesto-eksplozije-blize-je-izlaznim-vratima-jedna-od-opcija-je-odlazak-kod-darija-sarica/5389583/

Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8238 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 16/12/2016 : 20:11:28  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
ma naši novinari kao i obično nasjedaju na fantazije i tvitove svake budale
oni kao da nisu nikad čuli za raznorazne trade machine koje možeš igrat i sam slagat trejdove između 2 ili više nba ekipa, a sve kao posloženo da bude po pravilima i s uključenom bazom podataka o svakom klubu i njihovoj sadašnjoj situaciji i planovima o rebildingu, borbi za playoff itd
onda ljudi, uglavnom navijači, ali i sportski novinari, šeraju neki zanimljiv trejd koji su složili
a naši to odmah u novine
jedino istinito u tom članku iz jutarnjeg je što su prenijeli jedan članak o hezonji iz orlandovih novina
ostalo je relevantno kao i priča da će miami poslat gorana dragića u orlando za hezonju
to bi tek bio potez luđaka

Go to Top of Page
Page: of 192 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.37 seconds. Snitz Forums 2000