Sutradan, 17.12., je cjelodnevni program u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, a taj cjelodnevni program između ostalog uključuje izložbu i burzu stripova (u organizaciji striparnice Tarantula), crtanje i potpisivanje crteža od strane naših gostiju, te tribina.
Znači, nije kasno doći oko dva tog dana?
Ne, čak stigneš i na prvu turu potpisivanja i crtanja, postaviti ću večeras i program pa baci pogled
Dobro, taj termin mi odgovara, otprilike bih tri i po sata imao na raspolaganju.
Kao što smo ranije najavili,dana 17.12.2016. tarantula će za vrijeme trajanja Mostarskog Strip vikenda u ,,Kosači,, imati svoj štand.Pa evo malo detaljnije o posebnim ponudama i popustima:
Fibra 10%-20% 10% popust uključen na novija izdanja (2015/2016) 20% popust uključen na ostala izdanja iz ponude.
Darkwood 30% 30% popust uključen na sva albumska izdanja iz naše ponude,u sniženje ne ulaze jedino mange,JDJP,Gea,Lilith,itd Bitno: popust na Darkwood se računa na maloprodajne cijene artikala,ne na promotivne cijene.
Libellus 35%-50% 35% popust se računa na sva starija izdanja koja imamo dostupna na skladištu. 45%-50% popust se računa na starije naslove Libellusa,a to će biti paketi koji se sastoje se od 3-6 knjiga po paketu.Ponude na ove pakete vrijede samo za dan 17.12.2016. i mogu se preuzeti isključivo na našem štandu.
Uz ponude vezane za gore spomenute izdavače,na štandu će se moći pronaći određeni broj raznih kiosk izdanja, starijih brojeva(ZS,LMS),strip revija,te takođe i aktualni naslovi drugih izdavača,a dobar dio toga ćemo takođe posjetiocima ponuditi po sniženim cijenama.
Uz ponude vezane za gore spomenute izdavače,na štandu će se moći pronaći određeni broj raznih kiosk izdanja, starijih brojeva(ZS,LMS),strip revija,te takođe i aktualni naslovi drugih izdavača,a dobar dio toga ćemo takođe posjetiocima ponuditi po sniženim cijenama.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ovo izgleda odlično, svaka čast. 👍 Nadam se da će biti i dogodine pa se sigurno vidimo. Ja sam Hercegovac u Zagrebu pa mi je bilo nezgodno i ovaj vikend i sljedeći ići dolje
Moze 2 pitanja: -mogu li se majice naknadno kupiti (Thor i Pauk) -radi li striparnica između praznika
Obje stvari ti ovise o dogovoru, za majice još ništa ne znamo i moramo vidjeti, a striparnica još nema definirano radno vrijeme, javi se na facebook ili na web stranici da vidiš kad možeš doći.
Ovo izgleda odlično, svaka čast. 👍 Nadam se da će biti i dogodine pa se sigurno vidimo. Ja sam Hercegovac u Zagrebu pa mi je bilo nezgodno i ovaj vikend i sljedeći ići dolje
Moze 2 pitanja: -mogu li se majice naknadno kupiti (Thor i Pauk) -radi li striparnica između praznika
Živili i samo naprijed 👏
majice su planule, sve su otišle,a za striparnicu ti je najbolje na faceu da ih upitaš ,laki su za dogovor))))