forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

lwood
Advanced Member

Colombia
47525 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/12/2016 : 09:16:00  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/459300/u-solinu-zapaljeni-luksuzni-automobili-gorjeli-mercedes-iporsche-policija-traga-za-sumnjivcima

opet palež

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/12/2016 : 14:29:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Deep sea monsters: Russian sailor tweets amazing pics of strangest fish he’s caught
https://www.rt.com/viral/371116-russian-fantastic-beasts-fish/

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

wolf
Advanced Member

4577 Posts

Member since 05/08/2003

Posted - 21/12/2016 : 15:00:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wolf a Private Message
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/prevaranti-u-srbiji-busili-su-mi-gume-i-uzeli-novac-1137063

Al' bi bila fora da naleti Krasni sa svojom Setrom
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/12/2016 : 16:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ma on sigurno zna za te fore sa metalima na cesti pa bi ih izbjegao, pogotovo ako bi za to vrijeme iz playera udarala neka cajka.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7784 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 21/12/2016 : 18:02:55  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Ja sam te fore provalio davno..jos kad sam dero englesku.
Ali jesam jednom kupio tri kile soli za sto evrova..
Polakomio se na jeftin leptop
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6227 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 21/12/2016 : 18:14:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Ali zanimljivi su komentari da se to dešava u "necivilizovanim zemljama".
Meni su brže-bolje odmah pisali nebuloznu kaznu kako sam ušao u Makarsku, dok su me u Bugarskoj zaustavljali lažni policajci, a njihove menjačnice (bukvalno) krale pare.

Edited by - Jasko on 21/12/2016 18:14:19
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7784 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 21/12/2016 : 18:21:36  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Ko? Pa nema veceg lopovluka od engleske...u rusiji kad kamiondzija plati parking nesme dlaka z glave da mu fali.u engleskoj platis parking.pod kamerama a ujtru kad se probudis cerada poderana a robe nema..ako zoves policiju oni kazu da si na prajvat propertiju i da to nije u njihovoj nadleznosti.menedzer paringa indijac a cuvar pakistanac...
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 21/12/2016 : 18:39:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

Ko? Pa nema veceg lopovluka od engleske...u rusiji kad kamiondzija plati parking nesme dlaka z glave da mu fali.u engleskoj platis parking.pod kamerama a ujtru kad se probudis cerada poderana a robe nema..ako zoves policiju oni kazu da si na prajvat propertiju i da to nije u njihovoj nadleznosti.menedzer paringa indijac a cuvar pakistanac...

Dobro da vozio bus umjsto slepera, a?

Rumuni na veliko pljackaju na autoputevima.

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7784 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 21/12/2016 : 18:45:00  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
Da se nelazemo..sve sto danas romuni rade.radili smo i mi slovenci pre petnestak godina.krali smo naftu i prodavali je u engleskoj.svercali smo cigare i alkohol..neki cak i drogu i majmune.mutili smo na sve strane.sa cestarinom.sa dozvolama.sa tonazom robe.tj krali smo robu koju smo prevozili..al danas smo naravno licemeri i obtuzujemo roune za djela koja jesvaki slovenac sofer i gazdda sa uzitkom radio
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/12/2016 : 19:31:39  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message
Ma šuti, ne moraju ljudi znati baš svaku sitnicu.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47525 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 21/12/2016 : 19:57:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.dalmacijanews.hr/clanak/ve5e-kerum-pobjeduje-u-prvom-krugu-izbora-za-gradonacelnika#/clanak/ve5e-kerum-pobjeduje-u-prvom-krugu-izbora-za-gradonacelnika

kakva sprdačina od naroda i države.

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 22/12/2016 : 09:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
http://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/agora/clanak/id/458992/proabortivni-fasizam-i-propast-zapada

O liberalnom fašizmu:
"Naime, u Francuskoj se kani kažnjavati svakoga koji na webu govori protiv abortusa, zatvorom i novčanom kaznom. "Za" je ljevica i dio centra, dočim opozicija s pravom urla da je ovo udar ne temeljnu vrijednost ne samo Republike, već cijele zapadne civilizacije, a to je sloboda govora."

O posljedicama:
"Rimljani su rađali sve manje djece, abortus i infanticid postali su masovna praksa, a sam grad Rim od milijun stanovnika kroz par stoljeća spao je na par stotina tisuća. Ovaj drastičan pad broja stanovnika imao je devastirajuće učinke na ekonomiju i "nacionalnu" sigurnost.

Kako je bilo sve manje poreznih obveznika koji bi punili blagajnu, država je počela dizati namete koji su uništili i ono malo zdravih "poduzetnika", a sama ekonomija postala je statalistička, što je do kraja ugušilo "poduzetništvo".

Paralelno s depopulacijom slijedila je i (nekontrolirana) imigracija plemena sa Sjevera, što je stubokom promijenilo strukturu vojske i njenoga zapovjednog kadra, koji su sve više preuzimali imigranti, manje motivirani braniti Rim od "svojih", ali i slabije obučeni u umijeću ratovanja.

Dakako da ne treba previdjeti ni ideološke razloge propasti Carstva koji nisu zanemarivi, kao što je odbacivanje vlastitih tradicija, napose dva stupa rimske kulture, "pietas" i "fides", koje je zamijenio "multikulturalizam". Stvar je jasna: manje stanovnika, slabi ekonomska i vojna moć – propast zagarantirana.

Kada gledamo Europu i Hrvatsku danas, događa se gotovo istovjetan proces kakav smo gledali u Rimskom Carstvu. Kada je govorio o temeljnom problemu Europe danas Ivan Pavao II. naglasak je stavljao na "demografski suicid".

Njegov nasljednik Benedikt XVI. tome je dodao "ideološke" dijagnoze, odnosno samomržnju, odbacivanje vlastitog identiteta, pri čemu su naše "pietas" i "fides" zamijenjene također multikulturalizmom i relativizmom."

Odlična analiza.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.

Edited by - Amos on 22/12/2016 09:17:21
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 22/12/2016 : 09:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Šta mislite o jednoj ovakvoj knjizi?!

http://informer.rs/vesti/drustvo/109417/UZASNO-PRIRUCNIK-SAVETUJE-RODITELJE-KAKO-DECA-BUDU-GEJEVI-Kreativni-centar-pustio-prodaju-skandaloznu-knjigu

Iako sam vrlo tolerantan i otvoren prema svemu, ovo mi ne izgleda normalno. Možda sam samo previše ograničen, pa ne vidim širu sliku.
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 22/12/2016 : 10:39:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Glupost. Ali nista cudno za vrijeme u kojem zivimo ...

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 22/12/2016 : 11:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Katastrofa.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8218 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/12/2016 : 12:30:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

http://informer.rs/vesti/drustvo/109417/UZASNO-PRIRUCNIK-SAVETUJE-RODITELJE-KAKO-DECA-BUDU-GEJEVI-Kreativni-centar-pustio-prodaju-skandaloznu-knjigu

Iako sam vrlo tolerantan i otvoren prema svemu, ovo mi ne izgleda normalno. Možda sam samo previše ograničen, pa ne vidim širu sliku.

ne znam kakva je to knjiga i o čemu se tu piše
ali ni ovaj informer.rs mi ne djeluje kao ozbiljan portal kojemu bi trebalo vjerovati da je to baš tako kako oni prezentiraju
odnosno, ne vjerujem da daju savjete roditeljima kako svoje dijete pretvoriti u geja

ali ima jedna jako dobra slikovnica koja obrađuje raznorazne obitelji, pa to preporučam svima koji imaju djecu
na lijepi način djeci objašnjavaju da se ljudi razvode, pa ponovo vjenčavaju, da ima ovakvih i onakvih obitelji, da ima muškaraca koji se zaljube u muškarce i žena u žene...
http://www.artresor.hr/hr/knjige/10001/Sve-je-to-obitelj

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8954 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 22/12/2016 : 12:43:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
Kolko glup moras biti da mislis da na to mozes utjecati...

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

zovko
New Member

201 Posts

Member since 21/08/2012

Posted - 22/12/2016 : 15:41:13  Show Profile Show Extended Profile  Send zovko a Private Message
quote:

U Srbiji je test inteligencije prošao onaj koji nije kupio Informer.
To đubre ne čitati, ne deliti. Koristiti isključivo kao guz papir
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47525 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2016 : 17:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

http://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/agora/clanak/id/458992/proabortivni-fasizam-i-propast-zapada

O liberalnom fašizmu:
"Naime, u Francuskoj se kani kažnjavati svakoga koji na webu govori protiv abortusa, zatvorom i novčanom kaznom. "Za" je ljevica i dio centra, dočim opozicija s pravom urla da je ovo udar ne temeljnu vrijednost ne samo Republike, već cijele zapadne civilizacije, a to je sloboda govora."

O posljedicama:
"Rimljani su rađali sve manje djece, abortus i infanticid postali su masovna praksa, a sam grad Rim od milijun stanovnika kroz par stoljeća spao je na par stotina tisuća. Ovaj drastičan pad broja stanovnika imao je devastirajuće učinke na ekonomiju i "nacionalnu" sigurnost.

Kako je bilo sve manje poreznih obveznika koji bi punili blagajnu, država je počela dizati namete koji su uništili i ono malo zdravih "poduzetnika", a sama ekonomija postala je statalistička, što je do kraja ugušilo "poduzetništvo".

Paralelno s depopulacijom slijedila je i (nekontrolirana) imigracija plemena sa Sjevera, što je stubokom promijenilo strukturu vojske i njenoga zapovjednog kadra, koji su sve više preuzimali imigranti, manje motivirani braniti Rim od "svojih", ali i slabije obučeni u umijeću ratovanja.

Dakako da ne treba previdjeti ni ideološke razloge propasti Carstva koji nisu zanemarivi, kao što je odbacivanje vlastitih tradicija, napose dva stupa rimske kulture, "pietas" i "fides", koje je zamijenio "multikulturalizam". Stvar je jasna: manje stanovnika, slabi ekonomska i vojna moć – propast zagarantirana.

Kada gledamo Europu i Hrvatsku danas, događa se gotovo istovjetan proces kakav smo gledali u Rimskom Carstvu. Kada je govorio o temeljnom problemu Europe danas Ivan Pavao II. naglasak je stavljao na "demografski suicid".

Njegov nasljednik Benedikt XVI. tome je dodao "ideološke" dijagnoze, odnosno samomržnju, odbacivanje vlastitog identiteta, pri čemu su naše "pietas" i "fides" zamijenjene također multikulturalizmom i relativizmom."

Odlična analiza.

glede "odlične analize" zaboravija je spomenit i širenje krščanstva u propast Rima i odbacivanje stare religije.
baš čudno

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47525 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2016 : 17:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

Kolko glup moras biti da mislis da na to mozes utjecati...

Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7784 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 22/12/2016 : 18:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
quote:
Originally posted by zovko

nije ni za guzice, bolje kisela knjaz miloš
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 22/12/2016 : 19:24:00  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
Ma Šola je legenda, najjači je bio s onim kad se snažno zalaže za razlikovanje žrtve i agresora pa naslovi kolumnu tipa ne podržavam religijski fundamentalizam, ali ni sekularni...

To je ono kad su pobili redakciju Charlie Hebdoa...

Al razlikuje žrtvu i agresora, ko i sve pičke, kad mu paše :)

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47525 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2016 : 20:03:04  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Tomić je bar realan

http://www.slobodnadalmacija.hr/misljenja/vlaska-posla/clanak/id/429267/abortus-nije-djelo-bezdusnih-kura-zdravomarijama-napadajte-rae-pobozne-katolike-koji-zene-tjeraju-da-biraju-izmeu-djeteta-i-posla

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19879 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 22/12/2016 : 20:39:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by zovko

quote:

Ih, pa čemu bi se onda smijali?
Njuzovci Vučičeviću nisu ni do koljena.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts

Member since 09/12/2009

Posted - 22/12/2016 : 20:59:48  Show Profile Show Extended Profile  Send andjusticeforall a Private Message
@tinton

Vučićević je dižej ne Vučičević, u informeru, čestitom lakmusu :D

https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.95 seconds. Snitz Forums 2000