Jedno obaveštenje za ljubitelje stripova: Klub ljubitelja stripova Sombor organizuje mini sajam 24.12 2016. godine od 10-13h. Na sajmu možete naći izdanja PP po veoma pristupačnoj ceni. Lukas, Adam Vajld i Saguaro. Lukas pojedinačno izdanje 300 dinara ako pak kupujete u kompletu dosada izdate brojeve, a to je od 1-6 cena kompleta 1600 dinara. Isto važi i za izdanje Adam Vajld. Saguaro SC pojedinačno 800 dinara komplet 1 i 2 1400 dinara.
Jedno obaveštenje za ljubitelje stripova: Klub ljubitelja stripova Sombor organizuje mini sajam 24.12 2016. godine od 10-13h. Na sajmu možete naći izdanja PP po veoma pristupačnoj ceni. Lukas, Adam Vajld i Saguaro. Lukas pojedinačno izdanje 300 dinara ako pak kupujete u kompletu dosada izdate brojeve, a to je od 1-6 cena kompleta 1600 dinara. Isto važi i za izdanje Adam Vajld. Saguaro SC pojedinačno 800 dinara komplet 1 i 2 1400 dinara.
Ja ću ovih dana (verovatno sutra, neke obaveze me sprečile ranije) otvoriti na s.com stranicu za somborski klub, tako da će oni kojima je Sombor blizu a recimo iz HR su moći lako doći do izdanja ostalih izdavača kod nas.
zato u 2017 od PP očekujemo knjige 3 i 4 saguaro, adam w i lukas barem po 4-5 brojeva oba junaka, greystorm specijal šta je izašao ove godine, tropical blues, (UT nek bude izdan od darkwooda kao što je helnoara, svaki broj posebno, jer je ipak 6 brojeva, a ne 3 koliko ima tropical blues i coney island, pa može kao integral) i jedan romanzi,darwin, a može i izgubljena planeta...eto, i nije previše...sve boneli stripovi, bez amera i francuza..
A neobjavljivanje trećeg trobroja Saguara ove godine je mala ovogodišnja akcija, ili?
Gde je sad onaj thekide da ga priupitam nesto Ovim tempom izdavanja ni najmladji forumasi nece saznati kraj Saguara
Ju, pa šta sam ja kriv?
Jesam malo nagovarao ljude da ne odustaju od PP izdanja, ali, ako se dobro sećam, pričali smo o Lukasu i Adamu Wildu. Saguara čak ni ja nisam pazario, od starta mi je mirisao na poor man's Scalped.
Što se tiče Lukasa i Adama, i dalje verujem da će se to izgurati. Pa šta je to 24-25 brojeva, već smo četvrtinu odradili. Doduše, moraćemo da poživimo ko Kirk Douglas, ali kompletiraćemo priče kad-tad.
Evo da apdejtujemo stanje: AW više nema , Lukas ostao samo još jedan komplet, Tor HC ostalo 3 kompleta (od po dva broja), SC Tor 4 kompleta. Saguaro HC 1 jedan primerak, Veliki Belconi 2-3 primerka i Betmenovi ( stim da je Ubistveni vic rasprodat i nema više ni jedan primerak kod nas).