forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 NATHAN NEVER
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 576

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 28/12/2016 : 16:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Je li Max Bertolini najbolji naslovnicar/ilustrator u Bonelliju?

Dobar je ali nije bolji od Carnevalea.

Edited by - solar on 28/12/2016 16:28:34
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 28/12/2016 : 16:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

quote:

Ukusi

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 28/12/2016 : 17:40:10  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
dobar ovaj u ime pravde...
mada sam otpocetka kontao da. nesto smrdi :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 29/12/2016 : 18:13:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Iznenadne i uznemirujuce (meni) novosti u novom SBE giornaleu. Posljednji broj Asteroida izlazi krajem prvog mjeseca, a krajem drugog nece izaci Agenzia Alfa.

Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 29/12/2016 : 18:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
Scenarij: Riccardo Secchi
Crtež: Lucilla Stellato/Alessandro Fusari
Naslovnica: Sergio Giardo

http://www.sergiobonelli.it/nathan-never/2016/12/28/albo/il-vero-futuro-1000406/

table:
http://www.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1482940507124.jpg--.jpg?1482940508000
http://www.sergiobonelli.it/resizer/-1/-1/true/1482940505108.jpg--.jpg?1482940507000
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7851 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 29/12/2016 : 18:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Ne znan kojem pametnjakoviću je palo na pamet da naslovnice moraju biti kao filmski posteri...
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/12/2016 : 22:12:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Odlične su ove Giardove naslovnice, sve bolje i bolje. Meni se osobno sve više sviđaju.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/12/2016 : 22:14:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Iznenadne i uznemirujuce (meni) novosti u novom SBE giornaleu. Posljednji broj Asteroida izlazi krajem prvog mjeseca, a krajem drugog nece izaci Agenzia Alfa.

Je li to znak da je s AA napokon svršeno za vijeke?
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 29/12/2016 : 22:20:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

Sutnja za sad, pratim forum i fb i nitko ni ne primjecuje od talijanske NN zajednice. Po meni, moglo bi se dogoditi da vise ne ide 3 puta godisnje nego manje. Zadnjih godina je bio redovni ritam veljaca-lipanj-listopad. Cim saznam nesto javit cu.

Nego Bepi zakljucuje Asteroid, njemu svejedno jer pici dalje vise nego ikad, ali Bormidi nije svejedno, morat ce ga uhljebiti negdi drugo.

Inace ne znam sto se dogodilo sa veteranom Nathana kojeg vec dugo godina nema - Fabio Jacomelli, ko da je propao u zemlju, bojao sam se da nema vise ni Andree Casciolia ali on je najavljen uskoro na redovnoj seriji.

Edited by - Giuda Ballerino on 29/12/2016 22:23:45
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/12/2016 : 22:27:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Kakav je postao Bormida kroz serijal? Vidim da je sad prebačen u regularnu seriju u periodu koji sad mi pratimo nakon ne baš nekog posebnog izražaja u AA ediciji.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 29/12/2016 : 22:38:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Pa nije los, nije to nesto strasno, ali uglavnom obavio je dobar posao. To mu je bio glavni izvor prihoda, odradjivao je 160 tabli godisnje i u godini kad ne bi stizao radio je samo olovku a tusirala je gospodja Silvia Corbetta. Ipak najbolji broj Arga, osmicu, napravio je solo i to kvalitetno.

Naravno pricam o Asteroidu. Nakon 3 broja bila je duga pauza, a nakon novog pocetka Bormida je odradio cak 6 brojeva i bio iskljucivo tamo, a sad je stigao kraj.

Edited by - Giuda Ballerino on 29/12/2016 22:41:39
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/12/2016 : 23:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Pitam te to jer mi je baš u fokusu u zadnje vrijeme s recenzijom jedne epizode u AA ediciji, a tu mi se i nije baš nešto iskazao. Ali zato u redovnoj seriji u ovim najnovijim epizodama "City gangs" i "U ime pravde" mi je vrlo dobar. Uglavnom ima potencijala da bude u gornjoj ligi NN crtača.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 29/12/2016 : 23:12:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Sad će Kida zaboliti glava. Stigla recenzija na sajt epizode koju mu nisam najavio.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2644 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 29/12/2016 : 23:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:

Sad će Kida zaboliti glava. Stigla recenzija na sajt epizode koju mu nisam najavio.

Evo tu si ovog Vercellija postedio, a zadnji njegov rad u AA37 je skandalozan. Imas starog nikad previse darovitog crtaca koji zna da crta smece u moru jednakog smeca samo u tom broju (6 prica) i zna da nista bolje vise nikad nece dobit i da je sve svoje prilike protratio. Imagine.

Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 30/12/2016 : 13:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ukusi

Dobar je Carnevale, ali jedan je Maxa.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 30/12/2016 : 13:17:41  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Sutnja za sad, pratim forum i fb i nitko ni ne primjecuje od talijanske NN zajednice. Po meni, moglo bi se dogoditi da vise ne ide 3 puta godisnje nego manje. Zadnjih godina je bio redovni ritam veljaca-lipanj-listopad. Cim saznam nesto javit cu.

Nego Bepi zakljucuje Asteroid, njemu svejedno jer pici dalje vise nego ikad, ali Bormidi nije svejedno, morat ce ga uhljebiti negdi drugo.

Inace ne znam sto se dogodilo sa veteranom Nathana kojeg vec dugo godina nema - Fabio Jacomelli, ko da je propao u zemlju, bojao sam se da nema vise ni Andree Casciolia ali on je najavljen uskoro na redovnoj seriji.

Stvarno šteta što nema Jacomellija. Ja sam se toj budućoj generaciji najviše radovao zbog njega, a čak su ga i tu najurili i ubacili nekog koji mu nije ni do kolena. Ako je spor (što me ne čudi zbog savršene linije) mogli su opet da ga upare sa nekim, jer odlično funkcioniše sa svima. Al eto imamo malu utehu - vraća se Cascioli.

Dobro je što su ukinuli Arga, nadam se da ga neće opet vraćati iz mrtvih kad prosečna prodaja ostalih izdanja padne na njegov nivo.
Još da ozvaniče gašenje Agencije pa da sve snage preusmere na redovnu seriju, a otpad iz Alfe prebace na maxi.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 30/12/2016 : 13:23:02  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Evo tu si ovog Vercellija postedio, a zadnji njegov rad u AA37 je skandalozan. Imas starog nikad previse darovitog crtaca koji zna da crta smece u moru jednakog smeca samo u tom broju (6 prica) i zna da nista bolje vise nikad nece dobit i da je sve svoje prilike protratio. Imagine.

Meni je Vercelli bio odličan na početku NN karijere, naročito dva team-upa, posle je sve to krenulo nizbrdo. Kad sam prelistao ovoj Spec 15 na prvu ga nisam ni prepoznao.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 30/12/2016 : 13:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Samo se ti zezaj i izbegavaj gazda šefa rezervacija, pa ćeš posle opet da kukaš.

Za ovaj put kazna ti je da nema novih Nathana u 2016.
Sledeći put ih pomeram za proleće pa ti vidi.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/12/2016 : 13:47:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Ajmo se ovako dogovoriti. Ja ti prijavljujem od sada sve epizode, a ti završiš do proljeća onu Šumu i Poslije apokalipse.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 30/12/2016 : 13:59:24  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ajmo se ovako dogovoriti. Ja ti prijavljujem od sada sve epizode, a ti završiš do proljeća onu Šumu i Poslije apokalipse.

Eh, da si rekao do kraja 2017. imali bi dil, ovako teško.
Trenutni red vožnje je: Mister No, Magični x2, HellNoir...

Probaću Šumu da uguram na peto mesto, al za Apokalipsu će mi trebati 2-3 meseca rada od momenta kad krenem. Plus me i solar pritiska za Dragonera, što je još 2 meseca rada, pa kad ću sve to stići?

Još ako mi naleti neki writer's block, kao početkom prošle godine, ma puko sam. Već mi je kratka 2017.

EDIT: A i ne razumem šta te tolko blokira ta Apokalipsa, pa već si radio recke na preskok-novije. A vala i rupa unazad ima da popunjavaš do kraja godine. Za početak uzmi od DeeCayja onu dvodelnu staru, jer znaš da je on digo ruke davno.

Edited by - thekide on 30/12/2016 14:01:30
Go to Top of Page

solar
Moderator

Croatia
21432 Posts

Member since 16/03/2004

Posted - 30/12/2016 : 14:06:11  Show Profile Show Extended Profile  Send solar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Plus me i solar pritiska za Dragonera, što je još 2 meseca rada, pa kad ću sve to stići?

Ma lako ćeš za Nathanove recenzije ionako ih ima previše na sajtu(), a Dragonero naprosto vapi za kvalitetnim recenzentom poput tebe (), a plus toga ako to odradiš praktički si odradio dvije recke jer sam ja obećao da će moja petica odmah slijediti iza toga.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 30/12/2016 : 14:12:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Plus me i solar pritiska za Dragonera, što je još 2 meseca rada, pa kad ću sve to stići?

Ma lako ćeš za Nathanove recenzije ionako ih ima previše na sajtu(), a Dragonero naprosto vapi za kvalitetnim recenzentom poput tebe (), a plus toga ako to odradiš praktički si odradio dvije recke jer sam ja obećao da će moja petica odmah slijediti iza toga.

Tako isto i ja razmišljam, ako on odradi Apokalipsu ja ću odmah Mars ne bi li ga stimulirao da odradi tu fantastičnu epizodu. A on nije ni Šumu odradio iako već mjesecima piše da je u obradi.
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7310 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 04/01/2017 : 23:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Tema tjedna:

PRESJEK OCJENA NN EPIZODA ZA 2016. GODINU

Otvaramo novu godinu dragi moji uspavani Nathanovci s tradicionalnim presjekom ocjena za prethodnu godinu. Godinu koja je ipak mala kaskala za prethodnim godina po izašlim knjigama. Fale dvije najavljene knjige koje ipak nisu vidjele svjetlo dana u prošloj godini što možemo pripisati velikoj svjetskoj zavjeri koja se izrodila na Interliberu. Ali to je već druga tema nego mi idemo vidjeti što je sve izašlo.

- 8 novih knjiga
- 21 nova epizoda...
- ... što čini prosjek manje od 2 epizode mjesečno za 2016. godinu
- 3 knjige regularne serije
- 3 reprint izdanja (2 redovne serije + specijalac)
- po 1 Agencija Alfa i specijalac

Idemo vidjeti pojedinačne ocjene:

REGULARNA SERIJA

NN 21 Delirij................................... 7/10
NN 22 Demoni.................................... 8/10
NN 23 Izgubljeni svijet........................ 10/10
NN 24 Zatočenica dvorca......................... 8/10
NN 25 Osvetnici................................. 9/10
NN 26 Vampyrus.................................. 9/10
NN 168 Mučitelj................................. 9/10
NN 169 Zagonetač................................ 7/10
NN 170 Gradske bande............................ 9/10
NN 171 Tehnopati................................ 9/10
NN 172 Spoznaja boli............................ 7/10
NN 173 Nalog za umorstvo........................ 8/10
NN 174 Zavjera na Melpomeni..................... 9/10
NN 175 Agentica Alfe Nicole Bayeux.............. 8/10
NN 176 U ime pravde............................. 9/10

SPECIJALNA SERIJA

NN SP 2 Iz dubokog svemira...................... 6/10
NN SP 15 Preživjeli s Titana.................... 7/10

AGENCIJA ALFA

AA 13/a Fatalna ljubav.......................... 5/10
AA 13/b Mali detektivi.......................... 5/10
AA 13/c Drugi život............................. 7/10
AA 13/d Tajna šume.............................. 7/10

Prosječna ocjena............................. 7.76/10
Prosjek regularne serije...................... 8.4/10

Na razini prethodne godine što se tiče prosjeka. Sad da vidimo vas. I stanite u red, bez gužvanja dok dajete silne ocjene.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 10/01/2017 : 13:02:20  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tema tjedna:

PRESJEK OCJENA NN EPIZODA ZA 2016. GODINU

Otvaramo novu godinu dragi moji uspavani Nathanovci s tradicionalnim presjekom ocjena za prethodnu godinu. Godinu koja je ipak mala kaskala za prethodnim godina po izašlim knjigama. Fale dvije najavljene knjige koje ipak nisu vidjele svjetlo dana u prošloj godini što možemo pripisati velikoj svjetskoj zavjeri koja se izrodila na Interliberu. Ali to je već druga tema nego mi idemo vidjeti što je sve izašlo.

Ajde ne kukaj više. Kad ti vodiš i šteluješ takmičenja pa ja budem večito drugi onda je sve u redu. Ali izvukoh i ja keca iz rukava (jest da je peti al nema veze) i eto pobede. Još sam predlagao Dadi da pusti AA 14 u prvoj polovini ture pa da te zveknem samo za jednu knjigu, al on navalio biće prozirno bolje je ovako.

quote:
Na razini prethodne godine što se tiče prosjeka. Sad da vidimo vas. I stanite u red, bez gužvanja dok dajete silne ocjene.

Jedva stigoh na red od tvoje ekipe. Kad sam ti ja bio batler bez 4 glasača po sezoni nisi mogao da prođeš. Eh, još ćeš ti mene od blata praviti.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 10/01/2017 : 13:03:28  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
PRESEK OCENA NN EPIZODA ZA 2016. GODINU

REGULARNA SERIJA

NN 21 Delirij....................................... 5/10
NN 22 Demoni.................................... 10/10
NN 23 Izgubljeni svijet........................ 10/10
NN 24 Zatočenica dvorca...................... 8/10
NN 25 Osvetnici.................................... 8/10
NN 26 Vampyrus................................... 9/10
NN 168 Mučitelj.................................... 9/10
NN 169 Zagonetač................................ 7/10
NN 170 Gradske bande.......................... 5/10
NN 171 Tehnopati................................. 5/10
NN 172 Spoznaja boli............................
NN 173 Nalog za umorstvo........................
NN 174 Zavjera na Melpomeni.....................
NN 175 Agentica Alfe Nicole Bayeux..............
NN 176 U ime pravde.............................

SPECIJALNA SERIJA

NN SP 2 Iz dubokog svemira...................... 8/10
NN SP 15 Preživjeli s Titana....................

AGENCIJA ALFA

AA 13/a Fatalna ljubav..........................
AA 13/b Mali detektivi..........................
AA 13/c Drugi život............................. 8/10
AA 13/d Tajna šume..............................

Prosečna ocena.................................. 7.666/10
Prosek regularne serije....................... 7.6/10

Za mene je ovo bila najgora NN godina - samo 4 pročitane nove priče. Dobro bilo je i na proleće čitanja nešto malo zaostataka iz 2015. ali sve u svemu, nikad manje, nikad tanje.

U novembru mi je ponestalo sunčanih dana za čitanje tako da mi je i ostala lepa količina za proleće 2017. Kada na to dodam i ove što tek treba da izađu, kao i januarsko-februarske ture biće tu dosta materijala za uživanje.
Plan je da na jesen konačno stučem i 3 preostala giganta tako da će 2017. svakako biti daleko bogatija.

Popuniću ove rupe u ocenama kada konačno sve iščitam.
Go to Top of Page
Page: of 576 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1 seconds. Snitz Forums 2000