kod nas se kaže Hristos se rodi,a odgovara sa Vaistinu se Hristos rodi;i to je to. Srećan Božić nije neprimereno,normalno,ali nije čest oblik čestitanja.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
kod nas se kaže Hristos se rodi,a odgovara sa Vaistinu se Hristos rodi;i to je to. Srećan Božić nije neprimereno,normalno,ali nije čest oblik čestitanja.
:( hvala. Ps. Osoba kojoj sam cestitao je iz Rijeke, ali jako drzi do toga. Da li da posaljem pravilnu poruku? Ne zelim svojim neznanjem nekoga uvrijediti.
Stara mi je rekla da cestitam sa Mir bozji, hristos se rodi ali mi je to kao ateistu malo licemjerno - na taj nacin cestitati. Anto jel ok samo Sretan Bozic?
Stara mi je rekla da cestitam sa Mir bozji, hristos se rodi ali mi je to kao ateistu malo licemjerno - na taj nacin cestitati. Anto jel ok samo Sretan Bozic?
što ne bi bilo ? sasvim dovoljno.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Ma kako god da čestitaš, dobro i pošteno je a mislim da ti nitko neće zamjerati na formuliranju. Puno bitnije od oblika čestitke je sjetiti se toga, biti "čovjek" prema svim ljudima i znati to pokazati, a ti, mamlaze, bez sumnje to dokazuješ.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...