Meni je Tex uz PSDZ najvrijednije izdanje koje se trenutno može pronaći na kioscima. Tu je i extra Zagor, ali lako za njega, on se ionako prodaje dovoljno dobro da ne treba strahovati za njega.
Zadovoljan sam pročitanim. Čisto prosječna priča, sa dosta teksta, ali i lijepim brojem pucnjava. Priča je nekako u rangu sa "Maskom užasa".
Također, primjetio sam kako su naslovnice "kronološki" poredane, kao da se odvijaju istoga dana - prva u kasno poslijepodne, druga u sumrak, dok je treća po noći. I sve tri imaju blagu naoblaku
Meni je Tex uz PSDZ i TELLERA najvrijednije izdanje koje se trenutno može pronaći na kioscima. Tu je i extra Zagor, ali lako za njega, on se ionako prodaje dovoljno dobro da ne treba strahovati za njega.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Nije ništa objašnjeno, nego su se neke osobe bahato predstavljale kao intimusi i trbuhozborci izdavača, sipajući floskule o "dvije države, dva izdanja, ko oće nek kupuje ko neće ne mora" i slične budalaštine.
Meni svejedno, jer uglavnom nemam Četvrtkova izdanja, a sumnjam da bi se preskokom dobilo na kvaliteti, barem sudeći po Bosellijevim Buffalo Soldiers.
Očito da ima dovoljno hr kupaca koji nemaju VČ izdanje, samo neka ide, ovako ili onako, ritam izlaženja nudi optimizam, nadam se da će opstati kiosk Tex jer su Libellusove krasotice preskupe.
To nisu krasotice. Imam rečene Buffalo Soldiers, Kanadske pobunjenike, Lov na čovjeka, El Muerta, Cheyenne Club i onog prvog Buzzellijevog giganta u boji - meni ti stripovi djeluju odbojno u takvoj opremi, a vjerujte, nisam jedini koji tako misli.