forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Mali rendžer 18 - Glas u tami
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

TrOMISLAWSKI
Average Member

863 Posts

Member since 16/06/2004

Posted - 19/01/2017 : 16:19:56  Show Profile Show Extended Profile  Send TrOMISLAWSKI a Private Message  Reply with Quote

20.01.17. u snk
21.01.17. na kioscima

Nisam ja kriv za tipfelere, sami su se pojavili.

Edited by - solar on 19/01/2017 20:03:36

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 19/01/2017 : 16:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Naslovna super izgleda, al' da ga sad....samo zbog nje?
Ma bolje sačekati "stručnjake" (one objektivne) pa tek tada se odlučiti. Neće toga nestati.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3016 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 19/01/2017 : 16:49:28  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Opala,idemo dalje.Amo jos malcice to ubrzat i svi zadovoljni.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/01/2017 : 17:32:45  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by roby05

Opala,idemo dalje.Amo jos malcice to ubrzat i svi zadovoljni.

nego sta...
Sreca da nas ima dovoljno koji volimo i vjerujemo u taj serijal..
Tako su sve crne prognoze pale u vodu i zaledile u Dunavu...
A bit ce nas svakim danom sve vise kako serijal dobija na kvaliteti...
Kod mene je u dvije trafike koje drze Tellera vec razprodan...sve skupa nekih 10
primjeraka je otislo...dobro pola je mojih ali nema veze...
Vazno da je Mali Rendzer redovan a da ima uz Texa najbolje naslovnice,to je vec stara prica...tako ostaje bar dok ne stigne Picinellijev Zagor kod nas...
Ova je ne dobra vec vrhunska...Rotundo je kralj i sreca da smo dobili njega a ne
nekog Mastrtuona recimo...
Vec sno na 18 ili 36 epizoda Tellera objavljenog...za koju godinu pada 100 i tako mic po mic za male novce prekrasna edicija se kompletira...nemojte poslje..a lijepo nam je teller govorio...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!

Edited by - teller on 19/01/2017 17:33:29
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/01/2017 : 17:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dukidule

Naslovna super izgleda, al' da ga sad....samo zbog nje?
Ma bolje sačekati "stručnjake" (one objektivne) pa tek tada se odlučiti. Neće toga nestati.

ne kupi samo zbog naslovnice..kupi zbog mene..tellera.

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 19/01/2017 : 19:36:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
Hajd' važi, drug.

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/01/2017 : 19:56:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Sutra u SNK a ja bio danas, e baš ga je potrefilo.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 19/01/2017 : 19:57:25  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

Hajd' važi, drug.

Vjerujem ti na rijec....
ps. neki mali dokaz u vidu slike kao dokaz bi bio potvrda da si car!

Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/01/2017 : 20:06:53  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Ma sigurno bude i slika, mene samo brine što će crveni rendžeri biti usamljeni isto kao svi oni zeleni traperi.

Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 19/01/2017 : 21:50:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller

Vjerujem ti na rijec....

Pa zar ti slike zadnja tri broja nisu bile dovoljne?
Dods je u pravu, izgube se oni naprosto u onoj mojoj šumi trapera tako da ni sam više ne znam gdje su.
Al' nema veze, kupujem ih eto svakako samo još iz solidarnosti s tobom. Kontam ono, ako tebi jednog dana zatreba koji dodatan primjerak, znaš gdje ćeš ga garant naći.

Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 19/01/2017 : 22:20:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message  Reply with Quote
Ne skupljam Maloga, ali dođe mi da se predomislim samo zbog naslovnica! :D

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 19/01/2017 : 22:37:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Za tellerovu ljubav se nije teško predomisliti, nemoj da te moli cijeli dan.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 20/01/2017 : 00:18:39  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Predomisli se nećeš se pokajat jednog dana će ti biti krivo ako ga ne budeš ima pa ćeš s glavom definitivno razbit ti zid.
Serijal ti je odličan.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/01/2017 : 00:28:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
nije.
serijal ĆE POSTATI odlican.
znaci kolekcionari moraju kupovati odmah, a oni koji vole dobar strip trebaju pricekati.
ne, telleru, kad epizode postanu DOBRE, nece ih izdavati Fibra, ne boj se

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/01/2017 : 06:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

nije.
znaci kolekcionari moraju kupovati odmah, a oni koji vole dobar strip trebaju pricekati.

moram se slozit iako nerado...
Prve price su naiva i samo nostalgija i kolekcionarstvo spasava taj pocetak...
Od Tajanstvenog zamka MR postaje znatno bolji a onda sve do kraja drzi visoki stupanj kvalitete...jesam lud za tellerom ali sam realan..
Priznajem da sa malcice truda sve procitam...ne bas expresno ali procitam..ljupko naivno..
A kvalitet izdanja je vrhunski,tako bi trebala izgledat izdanja Libellusa...

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/01/2017 : 06:01:57  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hajo

Ne skupljam Maloga, ali dođe mi da se predomislim samo zbog naslovnica! :D

daj se Hajo ljubavi moja predomisli...voli te teller svim srcem....
Da netko ne pomisli nesto prosto,tu je u pitanju stripovska ljubav.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 20/01/2017 : 06:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by teller

Vjerujem ti na rijec....

Pa zar ti slike zadnja tri broja nisu bile dovoljne?
Dods je u pravu, izgube se oni naprosto u onoj mojoj šumi trapera tako da ni sam više ne znam gdje su.
Al' nema veze, kupujem ih eto svakako samo još iz solidarnosti s tobom. Kontam ono, ako tebi jednog dana zatreba koji dodatan primjerak, znaš gdje ćeš ga garant naći.

a sad se secam tamo gdje se kace slike...vrhunske nabavke ..bravo...
A cuj, nikad se nezna...mozda odlucim sakupit sve Male Rendzere na jednom mijestu u uci u Giunesovu knjigu rekorda...ili sagradim iz stripova MR crkvu Svete Clarete u ljubljani pored BTC-ja.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 20/01/2017 : 12:43:12  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

nije.

Ali on nije čita ništa pa bolje da se lagano zagrijava.
Meni je prekretnica ZAČARANA DOLINA i od tada Reendžer je sve bolji i bolji.
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21111 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 21/01/2017 : 22:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message  Reply with Quote
evo da obradujem telera izveštajem o prodaji Ludensovog Malog rendžera u Čačku.
Danas mi priča jedan prijatelj,inače veoma ozbiljan kolekcionar i knjiga i stripova,koji kupuje skoro sve što izlazi na srpskim kioscima,da je pitao baš lokalne prodavačice po trafikama (zna ih prilično) kako im se prodaju stripovi.A one mu kažu da je prodaja sasvim solidna,a od ovih debelih LU/SA izdanja,Mali rendžer ponajbolje ide.
A i on sam mi je pohvalio ovaj strip,kao serijal koji je sa svakim brojem sve kvalitetniji,i gde je primetno konstantan napredak u karakterizaciji svih likova u stripu,a posebni Kita i Frenkija.
Ih,da ga je Teler danas slušao,tri put bi svršio u gaće.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 21/01/2017 : 23:35:03  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Nemoj pretjerivati, dovoljno je i jedno svršavanje jer ipak je teller u godinama.

Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/01/2017 : 08:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Nemoj pretjerivati, dovoljno je i jedno svršavanje jer ipak je teller u godinama.

Dodo nemoj tako , di je do 150.
Osim toga zaboravija si da Teller voli sve troduplirat pa ako je onda u svemu takvi , he he di mu je kraj .....

Edited by - RAKOSI4 on 22/01/2017 08:08:07
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 22/01/2017 : 08:29:14  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:
Originally posted by anto

Danas mi priča jedan prijatelj,inače veoma ozbiljan kolekcionar i knjiga i stripova,koji kupuje skoro sve što izlazi na srpskim kioscima,da je pitao baš lokalne prodavačice po trafikama (zna ih prilično) kako im se prodaju stripovi.A one mu kažu da je prodaja sasvim solidna,a od ovih debelih LU/SA izdanja,Mali rendžer ponajbolje ide.
A i on sam mi je pohvalio ovaj strip,kao serijal koji je sa svakim brojem sve kvalitetniji,i gde je primetno konstantan napredak u karakterizaciji svih likova u stripu,a posebni Kita i Frenkija.

Znači osim šta je Čaćak poznat po Marelici sad je poznat i po prodaji Malog rendžera.
Dobro je da se šta više ljudi zagrije i prepozna Malog rendžera i da prodaja poraste i osigura mu stalnu prisustvo na kiosku.
A ko zna možda kad dođu puno bolje epizode bude i mjesečna prodaja
Bitno je da je crtač naslovnica dobar jer ipak dobra naslovnica privuče ljude , da je neki kao kod Mikija ........

Treba izdržati još 5 brojeva pa će i kod Mikija biti poboljšanja na naslovnicama, Mastantuono je već previše brljao.

Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/01/2017 : 08:45:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by anto

nebi o svršavanju, svršim ja po tri puta zaredom bez problema, samo ne u gaće...
a takva vijest mi napravi toplo srce, ante moj...ako nisam do sada, sada je vrijeme kupit poneku Tvrdu!

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7821 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 22/01/2017 : 08:55:30  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Stalno pričate da postane bolje...
E sad, u ovakvom izdanju od 200-injak stranica, otprilike oko kojeg Ludensovog broja počinju bolje epizode?
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5001 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 22/01/2017 : 09:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

E sad, u ovakvom izdanju od 200-injak stranica, otprilike oko kojeg Ludensovog broja počinju bolje epizode?

Šta se mene tiče to je od ZS ZAČARANA DOLINA tj. redovnog talijanskog broja 63 , dakle to bi treba bit Ludensov broj 31.
Kvaliteta počinje sve više rasti.Do broja 100 (talijanske numerologije)meni su vrhunski još Danhenovi nasljednici,Gospodarica Mraka,Vražji baron .....
Meni od broja, mislim 131 Hiljadu i jedna klopka poslije su sve vrhunske, naravno i prije toga su mi dobre priče.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18873 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 22/01/2017 : 09:34:39  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:
Originally posted by mpavin

Šta se mene tiče to je od ZS ZAČARANA DOLINA tj. redovnog talijanskog broja 63 , dakle to bi treba bit Ludensov broj 31.
Kvaliteta počinje sve više rasti.Do broja 100 (talijanske numerologije)meni su vrhunski još Danhenovi nasljednici,Gospodarica Mraka,Vražji baron .....
Meni od broja, mislim 131 Hiljadu i jedna klopka poslije su sve vrhunske, naravno i prije toga su mi dobre priče.

skoro 100% se slažem sa vampirom.
evo, ovo što sad izlazi kod ifedizioni(54.broj serijala) je več vrhunsko...sad če tamo skoro Klu Klux Klan recimo, baš me zanima kakvu če nam naslovnicu Rotundo pripremit za tu epizodu...
A Van Gogh je sada več dosta daleko i nadam se da čekanje Ludens integrala skratimo novim VG izdanjima...
Ma ko ne sakuplja i čita od početka, ništa nije propušteno...
iako se likovi kod Malog Rendžera razvijaju i dobiju karakterizaciju od samog početka, serijal se može komotno počet pratit kasnije.,.
Ne ako si lud na Tellera ili kolekcionar....
Trenutno uz PSDZ (B&B je završena)tehnički najsavršenije izdanje na kioscima..gladke korice nema ni svemogući Zagor.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000