forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2017 : 10:12:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

A to sto je nepismen je jos najmanji njegov problem.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/01/2017 : 10:16:44  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by VALTER

quote:
Originally posted by lwood
nego većinom komuniste
i liberale

U ovome i jest problem; kad je već sastavljao takve liste, trebao ih je sastaviti nekoliko, za različite kategorije. Mene vrijeđa da sam na istoj listi za odstrel s tobom i Nagorom.
Inače, ja sam glasao za sebe nakon što je topic zaključan.

P.S.
Znam da je nepopularno biti "lovac na duple nickove", ali diskurs i zbrka u glavi upućuju na jednu osobu - Dosada.

Nema šanse.

Uostalon, čemu isprazna nagađaja, kad je Rahazlam pročitana knjiga.
Davor Šuker 1000%.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 20/01/2017 10:18:51
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6417 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 20/01/2017 : 10:55:56  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Davor Šuker 1000%.

Nemoguće, prevelik mu je fond riječi kojima barata.
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 20/01/2017 : 11:18:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message
quote:
Originally posted by Poli

A to sto je nepismen je jos najmanji njegov problem.

Titon, Dromsaz...
Kad bi se u njega bar moglo imati povjerenja, mogli bi ga pustiti nakratko van pa nek ispravi to i proširi malo izbor na onim popisima.
Al' u tome i jeste problem. Čak i da ga pustiš, taj bi uvijek prvo iskoristio priliku i otiš'o odmah otvarati poll o tome da li je pravedno/nepravedno što je izbačen.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5159 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 20/01/2017 : 12:08:16  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
I tako se Zombiji uskomešaše i škripeći zubima nastave potragu u gradu za posljednjim čovjekom .........
Bježi čovječe , bježi , i ne okreći se .........
Njima na rukama nije ni višnja ni marmelada .........
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 20/01/2017 : 13:02:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message

Vidi ga, ČO'EK!

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 20/01/2017 : 13:29:32  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
Na listi antihrvata, osim mene koji sam pola - pola, sve sami hrvati. Nema niti jednog čestitog srbina.
Pa kud ide ovaj svijet...
Na kraju ja melez moram spašavati srpsku čast.
E moj narode...

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 20/01/2017 : 13:54:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Dječarac je samo mislio nasmijati nas velike, pa da se i on osjeća kao veliki.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16590 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 20/01/2017 : 13:59:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
Ja sam pomislio da je Tonka u pitanju. Ali, verovatno nije, jer ovaj nije vredjao, niti pretio da okrene na razanj nekog, sve, u hriscanskom duhu, naravno.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0

Edited by - Caleb on 20/01/2017 14:00:29
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 20/01/2017 : 14:33:26  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Davor Šuker 1000%.

Nemoguće, prevelik mu je fond riječi kojima barata.

Ne pratiš dobro forum, i to je objašnjeno.
Srebrić mu lupa interpunkcijske znakove, a Vbanović lektorira i pribacuje iz treće u prvo lice.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 20/01/2017 : 14:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
Raha se zaigrao pa polijepio nekima od nas etikete.
Ako je već morao, draže bi mi bilo vidjeti da je stavio poll npr. 'najveći j.b.č (da prosti kolegica Mrkva) na forumu'

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2654 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 20/01/2017 : 15:12:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message
rahazlame di ces ih tako ici hraniti u picku maternu, ja samo zanemarim silan smrad na forumu i ostaviti koji post na topicu koji me zanima, imam dovoljno iskustva.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 20/01/2017 : 15:19:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
ako rahazlam predstavlja HRVATSKO, onda sam ja definitivno antihrvat.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/01/2017 : 16:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

Koji pljugerski izbor za Antihrvata bez mamlaza, NESVRSTANOG i Tonta.

Cak sam i ja malo razocaran sto me nema na popisu

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/01/2017 : 17:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Amos

Raha se zaigrao pa polijepio nekima od nas etikete.
Ako je već morao, draže bi mi bilo vidjeti da je stavio poll npr. 'najveći j.b.č (da prosti kolegica Mrkva) na forumu'

Pa s obzirom na mogucnosti izbora, poll bi bio vjerojatno bez ijednog imena, i samo ono "netko drugi, navedite ime " :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/01/2017 : 18:12:10  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by Mrkva

Evo ja sam dala glas nekom Titonu, to je skoro kao da sam dala tintonu :)

Iskreno hvala, vratim uslugu prvom sljedećom prilikom.
Iako sam siguran da bih skupio više glasova da sam imao priliku provesti kampanju na onom topicu.

quote:

U ovome i jest problem; kad je već sastavljao takve liste, trebao ih je sastaviti nekoliko, za različite kategorije. Mene vrijeđa da sam na istoj listi za odstrel s tobom i Nagorom.
Inače, ja sam glasao za sebe nakon što je topic zaključan.

Pa nas sve jedino i spaja antihrvatstvo. Nacionalisti imaju tu dobru karakteristiku da mogu spojiti svoje neprijatelje, pa koliko se oni međusobno ne voljeli.

quote:

P.S.
Znam da je nepopularno biti "lovac na duple nickove", ali diskurs i zbrka u glavi upućuju na jednu osobu - Dosada.

Uništa Valtere, uništa.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 20/01/2017 : 18:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

Na listi antihrvata, osim mene koji sam pola - pola, sve sami hrvati. Nema niti jednog čestitog srbina.
E moj narode...

Ih, a šta sam ja?
25% Srbin
50% Vlaj (trebali uopće pojašnjavati etnogenezu ovih dinarskih Srba?)
25% neka čudna mješavina

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26027 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 20/01/2017 : 18:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

E moj narode...

Pa to ti pričam. Ja sam 100%tni Srb, a ni kvalifikacije nisam prošao.

Koja je ovo nepravda i rasizam, ja sam još uvek bez reči.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 20/01/2017 : 19:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Pa dobro Rahazlam nije birao po nacionalnoj pripadnost već po nekom njegovom sistemu vrijednosti. Recimo da je to olakotna okolnost...
Također, može biti sretan jer u Hrvatskoj se cijene vrijednosti koje je on naveo - bog, domovina, obitelj, vjera. U takvoj zelji nisu sretni samo podrivački elementi koji propagiraju gluparije tipa ljudska prava, ateizam, znanost.
Rat je mir.
Sloboda je ropstvo.
Neznanje je moć.

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.

Edited by - Obi-wan on 20/01/2017 19:10:28
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 20/01/2017 : 19:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message
Koji to monstrum moze mrziti narod kojemu ne pripada? (Etnomazohizam forever) :)

No, šalu na stranu, baš kao što je nelogično biti ponosan na postignuća pripadnika svog naroda kao da su to tvoja postignuća, malo je nelogično i s gađenjem gledati na gafove pripadnika vlastitog naroda kao da su to naši vlastiti gafovi.
Vi koji se trebate prepoznati, prepoznajte se.
Baš kao što se nikada ne ponosim što je neki hrvatski klub pobijedio klub iz 3b libanonske lige, tako mi se niti ne povraća kad aktualni premijer padne s tenka. Sasvim je legitimno biti cijepljen od patosa domoljublja (sama sam prilično blizu tomu), ali mislim da je Rahazlam ovdje opet bio "lucidan sebi unatoč", prozivajući neke od nas za pogodovanje nekonstruktivno-kritizerskoj atmosferi koja vlada u narodu/na forumu.
Naravno, volim ja i vas što stalno prdite protiv svega (a posebno NESVRSTANOG koji je potpuno nepravedno izvisio), al nemojte se sad potući oko ove laskave titule pa nas izbombardirati naslovima mrznje u topicu s novostima.
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/01/2017 : 19:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Nazalost, princip po kojem je stavio ljude je trenutno i prisutan u cromanjoniji

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/01/2017 : 19:04:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
Mislim da je dosta lucidno objasnio antihrvate i hrvate. Na tome mu skidam kapu.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/01/2017 : 19:11:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Pa dobro Rahazlam nije birao po nacionalnoj pripadnost već po nekom njegovom sistemu vrijednosti. Recimo da je to olakotna okolnost...
Također, može biti sretan jer u Hrvatskoj se cijene vrijednosti koje je on naveo - bog, domovina, obitelj, vjera. u takvoj zelji nisu sretni samo podrivački elementi koji propagiraju gluparije tipa ljudska prava, ateizam, znanost.
Rat je mir.
Sloboda je ropstvo.
Neznanje je moć.

Mislim da je rah sa ona dva poll-a na tomicevski nacin malo ironizirao trenutno stanje u hr.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

Tonto
Advanced Member

8955 Posts

Member since 11/02/2012

Posted - 20/01/2017 : 19:19:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonto a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

Nazalost, princip po kojem je stavio ljude je trenutno i prisutan u cromanjoniji

Naravno. Privatizacija domoljublja od strane...zna se već koga.

Imam jednog susjeda, vozi autobus. Grli, ljubi zastavu i šahovnicu svaki put kad se napije, kune se u državu i odvaljuje thompsona... i onda na poslu svaku drugu kartu ne kuca, nego u po cijene pa malo u džep... i ne kuži kreten da krade upravo tu državu u koju se kune i da sere po toj šahovnici koju ljubi... i ne bi skužio da se triput rodi. Lijepo sam mu rekao: Samo nemoj mene voliti kao što hrvatsku voliš, idiote.

The less I have the more I am a happy man
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9956 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 20/01/2017 : 19:23:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
quote:
Originally posted by Tonto

quote:
Originally posted by mamlaz

Naravno. Privatizacija domoljublja od strane...zna se već koga.

Imam jednog susjeda, vozi autobus. Grli, ljubi zastavu i šahovnicu svaki put kad se napije, kune se u državu i odvaljuje thompsona... i onda na poslu svaku drugu kartu ne kuca, nego u po cijene pa malo u džep... i ne kuži kreten da krade upravo tu državu u koju se kune i da sere po toj šahovnici koju ljubi... i ne bi skužio da se triput rodi. Lijepo sam mu rekao: Samo nemoj mene voliti kao što hrvatsku voliš, idiote.

Tonto, nisam znao da si i ti Nas :) dobrodosao u drustvo neprilagodjenih u ovom svijetu :)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.89 seconds. Snitz Forums 2000