I gdje ih uzimas? Posto direktno kod izdavaca svatko dobiva po jedan primjerak, a sumnjam da ih ganjas po striparnicama.
Mora da se šališ ili ti nije poznata informacija da se može dobiti i 10-ak istih primjeraka. Naravno, ne može to svatko, ali postoje barem dvojica koji to mogu (Garfield nije među njima, da ne ispadne da ga prozivam).
Nedime, superiska kolekcija , poslikaj i boneloide nemoj da se stidis Vitrina sa staklenim vratima je pravi izbor, lijepo izgleda a i super stiti od prasine.
Opaaaa! Svaka čast! Moj stil, moj ukus, ista "moja" podrumska (?) strip bibiloteka, jedino što je kod mene u međuvremenu već okolo-naokolo sve zatrpano svime i svačime iz svijeta stripa. U svakom slučaju, respekt i samo dalje popunjavaj!
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Opaaaa! Svaka čast! Moj stil, moj ukus, ista "moja" podrumska (?) strip bibiloteka, jedino što je kod mene u međuvremenu već okolo-naokolo sve zatrpano svime i svačime iz svijeta stripa. U svakom slučaju, respekt i samo dalje popunjavaj!
što se tiče sličnog ukusa, mislim da smo se na aukcijama borili za neke iste stripove, ako se ne varam, libellusove nathane... tako da me to ne čudi.
također, hvala svima na pozitivnim komentarima (da se sad ne ubijam od quotanja ponaosob)
Zamijenio si me tu s nekim drugim, jer Nathana ne čitam pa tako ni ne kupujem. Od njega imam samo neki Libellusov specijal broj 1. A kod ukusa samo prvobitno mislio na način/raspored/optički izgled polica u prostoru koji je stvarno dosta sličan i mome "raju". No neovisno od sadržaja, kao što napisah, super izgleda! Koliko sama kolekcija toliko i njen raspored u policama.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Izvrsna kolekcija Wolfman! Ima naslova za koje je sad nemoguce pronaci na intu. Oni iznad stripa "Luba" su Conanove kronike zar ne? Poznat mi hrbat. Polica po mjeri? AF su bas "knapp" sjeli u prostor.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Izvrsna kolekcija Wolfman! Ima naslova za koje je sad nemoguce pronaci na intu. Oni iznad stripa "Luba" su Conanove kronike zar ne? Poznat mi hrbat. Polica po mjeri? AF su bas "knapp" sjeli u prostor.
Hvala! Da, to su The Chronicles of Conan iznad Lube i ostalih stripova od braće Hernandez. Te police gdje je AF su konkretno Billy police (IKEA). Police se mogu namještati po volji.
Originally posted by Peyo Koliko vidim prevladavaju izdavači Fantagraphics, Dark Horse, IDW i Fibra. A ima tu i još puno "lipih" stvari.
DC je isto tu negdje (uglavnom Vertigo, ali ima i Batmana). Trenutno stanje po brojnosti: Dark Horse, DC, Fibra, Fanta, Strip-agent (AF :)), Image, D&Q, IDW, Oni press i onda svi ostali...