U toku današnjeg ili sutrašnjeg dana bi trebalo da se pojavi manja količina primeraka u Stripovi na Kvadrat.
Zahvaljujem na odgovoru!
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Jel onda za očekivat u svibnju album mandragora/afrodizija, a kasnije i zaboravljena planeta/klon ? To jest da li su to svi albumi? Ima li ih još? Ovo su onomad bili svi...
Ugrabio sam i ja svoja dva primjerka jučer u Stripovima na kvadrat i moram reći da je izdanje za svaku pohvalu. Nadam se da će prodaja biti dobra i da će se ovo kompletirati što prije.
Čestitam! Odlično napravljeno izdanje! I ako nekome nešto znači moj komentar: Nisu samo dobre sise, guza i fuk u Druuni ono zbog čega je treba kupiti. Probaj zanemariti prvi dojam (iako je teško spriječiti uznemirenost među nogama) i uživaj u vrhunskoj znanstvenoj fantastici.
Kad zvoni, nek i ja zazvonim. Pridružjem se čestitkama, prošli tjedan i ja nabavio svoje primjerke. Nisam pročitao, čekam komplet, ali ovako na prvo listanje, odlično i kvalitetno urađeno. Druuna je dostojna takvog izdanja, i obrnuto. Veselim se preostalim albumima.
Da, nakon svih članaka na forumu sa predodžbom sisa, guzica i sexa počneš čitati ovaj strip i onda se fisciniraš i ugodno iznenadiš drugim stvarima.... način na koji strip ukomponira odvratnost mutanata sa prekrasnom Druunom, za svaku pohvalu.... inače, samo izdanje odlično izgleda - pohvale Systemu...
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Nabavljeno, pročitano. Iskrene čestitke na kvalitetnom izdanju, radujem se velikom formatu - lepi crteži čika Serpieri-ja super izgledaju na tako velikom formatu. Nestrpljivo očekujem završetak serijala, iako su sledeće epizode lošije od prvih 4.
Odlično izdanje. Vrlo sam zadovoljan kvalitetom i formatom. Inače knjiga u Laguni/Delfi u Kragujevcu košta 2980,00 din. a u knjižari Alan Ford čitavih hiljadu dinara manje - 1890,00. Prosto sam morao da ukažem na ovaj disparitet.Za hiljadu dinara se može kupiti još jedan strip.
Kao što smo u najavi ovog izdanja i pomenuli - cene u striparnicama i redovnim knjižarama će u startu biti poprilično različite. Od 25.5.2017, kada ističe promotivni period pri striparnicama, razlika u ceni će biti znatno manje očita.