Po mom proracunu, otprilike 8 naslovnica poslije Zimske Zmije bi trebale biti identicne kao na ovom linku, a potom slijede lake izmjene, uvjetovano diferentnom broju strana po knjizi kod LL.
Uvek se nasmejem kad vidim MM cenovnik.Jednog Martija platis 120 kuna za 96 stranica a za drugog dodas 8 kuna i dobijes 190 stranica sto je koliko toliko pristojna cena (za LL standarde).Da je cena prvog podeljena na pola,64 kune,e to bi vec bilo nesto.Mada tolika niska cena nije bila ni kada su(smo) pocinjali.Danas Dado ne ustaje iz kreveta za ispod 120 kuna.
ovo je nešto najsmješnije što sam pročitao u posljednje vrijeme na forumima
Nakon što smo nekoliko dana bili odsutni, večeras nastavljamo s najavama za turu koja će uskoro izaći iz tiskare i u kojoj vas čeka i Zagorova 43. knjiga koja nosi naslov “Karavana očajnika”.
Naravno, riječ je o još jednom klasiku iz 1975. godine, a epizode (izvorni brojevi 115-117) u kojima vas čeka svršetak pustolovine sa Zimskom Zmijom te dolazak samuraja su:
Predzadnje izdanje u ovoj našoj novoj turi je Zagorova 44. knjiga koja nosi naslov “Sjekira i sablja”, a u njoj ćete imati priliku pročitati svršetak uzbudljive pustolovine sa samurajima te početak nove avanture u kojoj će glavnu ulogu imati Osage.
Epizode su sljedeće:
Sjekira i sablja (Nolitta / Bignotti) Bijes Osaga (Nolitta / Donatelli) Billy Boy (Nolitta / Donatelli)
Inače, riječ je o izvornim brojevima 118-120 redovnog serijala koji su u Italiji premijerno objavljeni u razdoblju od svibnja do srpnja 1975. godine.
Standardno, cijena Zagora 44 tijekom prva dva mjeseca bit će promotivnih 156 kuna, a potom ćete ga moći kupiti za regularnih 195 HRK.
Zadnja najava koja se tiče naše sljedeće ture je ona za novi, četvrti po redu album Texa Willera iz edicije “Romanzi a fumetti” koji nosi naslov “Izazov u Montani”.
Scenarij za ovu sjajnu Texovu pustolovinu napisao je naš stari prijatelj Gianfranco Manfredi, a za fenomenalni crtež zaslužan je Giulio De Vita kojeg ste imali priliku upoznati u izvrsnom Thorgalovom spin-offu Kriss od Valnora.
Kronološki, ova je epizoda smještena u vrijeme Texove rane mladosti, dok on još nije bio pripadnik rendžerskog korpusa, a cijena albuma tijekom prva dva mjeseca iznosit će 96 kuna (nakon tog razdoblja moći će se kupiti za standardnih 120 HRK).
Odlično, baš sam pre par dana razmišljao da mi je taj autorski Tex odličan i da bi mi odgovarala jedna takva sniježna prića... strip koji su žabari dobili 24.9.2016 samo 4 mjeseca za njima dobijamo i mi...bravo za Libellus, jebeš turu bez Texa.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
autorski tex,nakon prve dve knjige mi je ispod očekivanja,pa se nadam da će se popraviti u novim albumima.
Slažem se. Nazvao bih "kolor-navlakuša". Ali već treći "Painted Desert" mi je znatno bolji. Možda zato jer su Tex i Tiger psi-tragači za bandom što preferiram. U ovom novom izgleda da je snježni ugođaj najveći plus. Ima nešto u svim tim bijelim pričama...