Prije, kad bi zadrzao mis na "arretrati" prikazale bi se sve edicije pojedinog stripa npr maxi zagor, special, almanah itd. Onda kad bi se uslo u neku od tih edicija, mogle su se vidjeti sve naslovnice uz datum kad je koja epizoda izisla
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.
Prije, kad bi zadrzao mis na "arretrati" prikazale bi se sve edicije pojedinog stripa npr maxi zagor, special, almanah itd. Onda kad bi se uslo u neku od tih edicija, mogle su se vidjeti sve naslovnice uz datum kad je koja epizoda izisla
U pravu si. Sada toga nema.
They have money for wars, but can't feed the poor!
U pravu si. Sada toga nema.
steta jer se onako sve tocno znalo, a i bilo je poprilicno pregledno
Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi.
Pa i sada to ima, evo npr. ovdje imaš Tex broj 60 i ispod naslovnice stoje svi reprinti te epizode po datumima (tutto tex, tre stelle itd.)
Pa i sada to ima, evo npr. ovdje imaš Tex broj 60 i ispod naslovnice stoje svi reprinti te epizode po datumima (tutto tex, tre stelle itd.)
U pravu si. Stalno nešto menjaju, a sve ide - sa konja na magarca (sve gora rešenja). Ranije su imali stranu sa budućim izdanjima za naredna dva meseca, sa po dve strane (table) stripa za svaku epizodu. Sada imaš samo opšte najave, dok su aktuelne, a onda se brišu. Ranije je bio spisak svih epizoda, sa onim "pointom" za dobijanje bilo koje epizode, a sada ima ovo: http://shop.sergiobonelli.it/sezioni/10002/fumetti?sortElement=data_pubblicazione,true&page=1&sortDefault=false&exact_match.tag_64=Zagor&tag_0=1 slično tome, ali moraš da listaš strane do željene (ili bar ja ne vidim mogućnost skoka odjednom na željenu stranu?).
Božić kalibra 45 , sam emotivno vezan i meni najdraža , sjećam se da sam pročita strip 01.01. ne sjećam se koje godine nakon šta sam s društvom iz ulice ispuca sve petarde.Naravno petarde su bile pravljene domaće, e to su bila vremena ........
Ne znam je li još netko naručuje stripove direktno od SBE, uglavnom od 10. mjeseca narudžbe za inozemstvo su blokirane, pitao sam Masiera što se događa i evo što mi je odgovorio:
we are working through some legal problems concernirng selling and making invoices in foreign countries. Unfortunately it's taking long than expected. We hope to start sending again at the beginning of new year (but not sure when exactly because it doesn't depend on us). We are very sorry for the inconvenience, please accept our excuses. Thanks for following us and all the best for a wonderful 2017!
Uglavnom, trebalo bi se to riješiti početkom nove godine.
Možda će se neki zgražati nad tome, ali koliko god bilo neorginalna kao ideja, mene ovo veseli.
Pa naravno, ovako se djecu navuče na Bonelli junake i onda kad budu malo stariji mogu početi čitati redovnu seriju bez problema.
p.s. Mogu se kladiti da će na topicu kojeg sam sad otvorio biti hrpa komentara kako je ovo sranje i bezveze, jer eto, nije namijenjeno nama starcima od 30-40 godina nego dječurliji.