uz larceneta moj najdraži novootkriveni autor svi njegovi stripovi su me više ili manje oduševili a vrh bogova mi je jedan od najdražih uopće neće ga se zaboraviti
if you tolerate this, then your children will be next
Neka, je i drugi topic... Jos jedared, hail to Jiro, a i baš te briga što, što iko misli o tebi... Sad je to sasvim nebitno... Biće i gori par sakea...
Katastrofa...čovjek koji me uveo u mange i zbog kojeg sam zavolio mange. Jedan od autora s kojim sam se nadao da ću se jednog dana rukovat i zahvalit mu na svemu.
Jiro, hvala ti na svemu od srca, i uvijek ćeš mi ostat u srcu.
Počivaj u miru
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Kao i ostale i mene je iznenadila ova tužna vijest. Baš čitam "Slatke godine", a pročitao sam sva ostala njegova djela koja je izdala Fibra i u svima sam uživao. Uvijek lijep odmak od "kauboja i indijanaca". Kao što Paro veli, i ja sam se nadao da će se pojaviti na CRŠ-u ili Mafestu, ali ta će nam želja ostati neispunjena. Počivao u miru!
Uf uf.....počivao u miru......svakako u vrhu mog opusa, dok mu u "slice of life" stripovima nema premca.......Vrh Bogova u top 5 stripova svih vremena.
The sea was angry that day, my friends - like an old man trying to send back soup in a deli.
"Daleko susjedstvo" i "Spomenar mog oca" jedino je što sam čitao od njega. "Vrh Bogova" je na čekanju. Jedva ga čekam pročitati. Svijet stripova ostalo je bez svoje velike zvijezde. Čovjek koji je pomicao granice.