forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Kolekcija ludosti i zanimljivosti iz novina
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 678

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 11/02/2017 : 20:32:52  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
sviđa mi se ideja o otvaranju arhiva al ne triba se zaustavit na 1990.-toj nego bar dovuć do 2000.-te

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4634 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 12/02/2017 : 09:38:59  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message
ustaj, vojsko buduća, postrojavanje. da ste mi vani za 5 minuta, spremni za tjelovježbu. i ti tintone.

Vamos a la playa tralalalala

Edited by - igor 12 on 12/02/2017 09:39:22
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/02/2017 : 10:00:45  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svi-francuzi-su-automatski-postali-donatori-organa/949943.aspx

prilično kontroverzno

Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/02/2017 : 10:11:08  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message
Zar nije i kod nas tako po novome?

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/02/2017 : 15:44:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
neman pojma kako je trenutno u nas.
prije par godina jedan moj prika je tija samoinicijativno dat organe u slučaju smrti pa je ima golemih birokratskih problema.
u svakom slučaju kontroverzno je donosit takav zakon.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 12/02/2017 : 15:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.dw.com/hr/moja-djeca-ovdje-nemaju-budu%C4%87nost/a-37513782

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/02/2017 : 09:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/heroin-unistava-sad-u-jednom-gradu-u-32-sata-prijavljena-52-predoziranja-nitko-ne-zna-sto-se-dogadja/950093.aspx

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/02/2017 : 10:45:50  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-ceka-katastrofu-zbog-pucanja-brane-evakuirano-200000-ljudi-problem-se-godinama-zataskavao/950078.aspx

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/02/2017 : 12:25:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbogom-ivan-djikic-napusta-hrvatsku/950162.aspx

bravo blenkovču! uspia si potirat i ovo malo znanstvenika koji su bili voljni živit u hr.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 13/02/2017 : 12:53:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
"kome nije dobro u hrvatskoj, može slobodno otići" - kolinda grabar kitarović u intervjuu njemačkom kleine zeitungu
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 13/02/2017 : 12:55:18  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

odlična ideja, treba vojni rok

da se mlitave generacije odbiju od mamine sise i tatina novčanika bar na šest mjeseci

Ovo baš i ne pije vode.
Maminu sisu i tatin novčanik ostavio sa 18.
U vojsku otiša sa 23.
Upravo tih 10 miseci vojske proveo na maminoj sisi i tatinom novčaniku.

Evo baš ovu subotu 11.2 se nakon 18 godina našlo nas 7 iz vojske.
Zaključak je da se vojska isplati jer je dobra zajebancija i upoznaš brdo ljudi, a s druge strane vidiš i kolikih šupaka ima.
Kad makneš zajebanciju, sve ostalo je bilo bespotrebno i skupo za državu.
Zaključak nas sedmorice, starih ratnika je: "Ne daj bože rata jer smo osposobljeni jedino za propucat sebe ili nekog svog".

Mogu mislit šta bi i koga ovi šta prođu misec dana obuke mogli obranit.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 13/02/2017 : 13:35:11  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

sviđa mi se ideja o otvaranju arhiva al ne triba se zaustavit na 1990.-toj nego bar dovuć do 2000.-te

Interesantno kako su rekli 1945-90, čin san to vidija odma san pomislija da je ADZ-e ucjenia Most radi Srbo-oficira FT (njihov prvi presjednik), da nebi čuli za njegove zločine i to kao partizanskog oficira pa do likvidacija Parađik/Kraljevič.
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 13/02/2017 : 13:39:49  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message
quote:
Originally posted by igor 12

ustaj, vojsko buduća, postrojavanje. da ste mi vani za 5 minuta, spremni za tjelovježbu. i ti tintone.

Ja neču, ja san bija kod Yugo-Admirala Domazeta (86) i sad neču za dišpet, a vi luzeri krepajte.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13024 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 13/02/2017 : 13:47:46  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:
Originally posted by MSBlueberry

quote:

Interesantno kako su rekli 1945-90, čin san to vidija odma san pomislija da je ADZ-e ucjenia Most radi Srbo-oficira FT (njihov prvi presjednik), da nebi čuli za njegove zločine i to kao partizanskog oficira pa do likvidacija Parađik/Kraljevič.

Je li misliš na 11. Dalmatinsku brigadu?

Have mercy
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1045 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 13/02/2017 : 13:53:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message
Amateri
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/zanimljivosti/2636039/glup-i-gluplji-u-zagrebu-ovi-genijalci-ukrali-su-djevojci-iphone-pa-se-fotkali-ne-znajuci-da-je-jos-uvijek-povezan/
Go to Top of Page

MSBlueberry
Senior Member

1692 Posts

Member since 18/02/2013

Posted - 13/02/2017 : 14:04:35  Show Profile Show Extended Profile  Send MSBlueberry a Private Message
Ne, kao Partijski Oficir FT je likvidira ˝Domaće Izdajnike˝ (to mu je u opisu posla), i to je tako dobro radija da je nagrađen položajem u Yugo-General Štabu iako nema Osnovu Školu (zna je čitat/pisat i to se tad smatralo dovoljnim). Još 90-ih se to zataškavalo i sakrivalo, a možda si vidija na gradskim nekim televizijama dok je još službeno traja rat (sredina 90-ih) kako su neki sjedi ljudi u suzama ispred neke jame (mislin da je Jazovka ali u redu zaboravija san) pozivali Bobetka i Franju da dođu vidit šta su uradili. To nije smilo bit na državnoj ˝dalekovidnici˝ i novinama (po direktivi ˝Velikog Vođe˝).
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13024 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 13/02/2017 : 14:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zbogom-ivan-djikic-napusta-hrvatsku/950162.aspx

bravo blenkovču! uspia si potirat i ovo malo znanstvenika koji su bili voljni živit u hr.

Jedan znanstvenik se ne bi trebao baviti politikom.

"Nisi dao kifle, nećeš se igrati s mojom loptom"
Svejedno, zbogom!

Have mercy
Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/02/2017 : 14:34:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
Političar se ne treba baviti naukom ako mu je samo za cilj imati titulu ispred svog imena bez ikakvog naučnog pokrića. A takvih je pleve.

Slažem se da se naučnik ne treba baviti politikom, ali se treba baviti društvom. To je ono što političari negiraju da postoji.

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13024 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 13/02/2017 : 14:44:24  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
To je problem kod nas na Balkanu.
Svako se voli baviti tuđim poslom umjesto svojim. I svi traže neku vezu s politikom.

Koji će kurac Đikiću ovaj izlet u politiku? Ovo mu nije trebalo.
A osobito ova reakcija: E ode ja sada! Idu i drugi, nije on jedini.

Sada će Hrvatska propasti ako ode jedan Đikić. Idi, ko te jebe!

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/02/2017 : 14:46:08  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
tako je iživko jebi in kevu
šta će hr uopće znanstvenici

Go to Top of Page

Jasko
Advanced Member

Nicaragua
6228 Posts

Member since 29/02/2012

Posted - 13/02/2017 : 14:51:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Jasko a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

Svako se voli baviti tuđim poslom umjesto svojim. I svi traže neku vezu s politikom.

A koji je posao političara, čime se ti bave u životu osim što zajebavaju siromašne i nazovi srednju klasu?

Jbte, danas možeš da budeš najveći ubica, secikesa, prevarant i da kažeš "Ja sam najveći domoljub" i da oduševiš glasačko telo.

Pa taj znanstvenik što kritikuje državu je veći domoljub od svih domoljuba zajedno. Taj što kritikuje svoje društvo kritikuje da bi se poboljšalo nabolje, da liči na uređena društva, a ne zato što nekog mrzi ili zato što mrzi svoju zemlju. Dapače.
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13024 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 13/02/2017 : 14:54:20  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

Đikić je moj, Bugojanac, porijeklom Uskopljak. nedam ja na njega.

Ali, iskreno, šta mu je ovo trebalo?

Neka ostane i nastavi se boriti protiv plagijatora. A ne : "Ode ja sada, napuštam Hrvatsku."

Have mercy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/02/2017 : 14:54:49  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:

A koji je posao političara, čime se ti bave u životu osim što zajebavaju siromašne i nazovi srednju klasu?

Jbte, danas možeš da budeš najveći ubica, secikesa, prevarant i da kažeš "Ja sam najveći domoljub" i da oduševiš glasačko telo.

Pa taj znanstvenik što kritikuje državu je veći domoljub od svih domoljuba zajedno. Taj što kritikuje svoje društvo kritikuje da bi se poboljšalo nabolje, da liči na uređena društva, a ne zato što nekog mrzi ili zato što mrzi svoju zemlju. Dapače.

a misliš da izivko to kuži?
al on je još najmanja briga.
to ne kuži bar 80 % hr,u tome je problem.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 13/02/2017 : 14:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

quote:

Neka ostane i nastavi se boriti protiv plagijatora. A ne : "Ode ja sada, napuštam Hrvatsku."

a zašto bi gubija svoje živce i vrime sa budaletinama poput ovih šta štite plagijatore?
zbog dopoljublja?

Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
13024 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 13/02/2017 : 14:59:51  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
quote:

quote:

quote:

a zašto bi gubija svoje živce i vrime sa budaletinama poput ovih šta štite plagijatore?
zbog dopoljublja?

Eto, slažemo se u nečemu.

Have mercy
Go to Top of Page
Page: of 678 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.92 seconds. Snitz Forums 2000