Poll Question:
Bilo je gusto i teško za izabrat, ali na kraju u izbor ulaze recenzenti s više od dvije recke na godinu.
Pa da vidimo o kojim je stripofilima riječ..
Glasanje traje do 01.03.2017.
Results:
acestroke
[3%]
1 votes
bonjovi4ever
[8%]
3 votes
bjelolasica
[3%]
1 votes
Bachy
[3%]
1 votes
King Warrior
[18%]
7 votes
DeeCay
[13%]
5 votes
Jerry Krause
[10%]
4 votes
thekide
[31%]
12 votes
luxi68
[3%]
1 votes
Paka01
[3%]
1 votes
SpaceMarine
[0%]
0 votes
PijaniPatak
[8%]
3 votes
drogsy
[0%]
0 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 39 counted »»
Last Vote:
28/02/2017 23:47:36
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Što više reći, Patak je niže skinuo sve potrebne linkove.
Prisjetimo se prijašnjih pobjednika:
2011- DeeCay 2012- DeeCay 2013- DeeCay 2014- Boston Jack 2015- Jerry Krause
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Eto, nakon izbora za recenziju godine (još jednom čestitke Gil-galadu na pobjedi!) slijedi nam i već tradicionalni izbor za recenzenta godine. U izbor kao i uvijek ulaze pobjednici izbora za recenziju mjeseca (makar im to bila jedina napisana u godini), a ostala se mjesta u anketi popunjavaju redom po broju recenzija. Granica za uvrštenje (za one koji nisu pobjeđivali u mjesečnim izborima) je tri recenzije (zbog velikog broja ljudi s dvije recenzije, a samo jednog preostalog mjesta u pollu).
Trebao bi svakako staviti i Spacea, Pijanog i drogsyja u poll.
No frks što se mene tiče, ionako nisam neki kandidat ove godine. Moj glas Kingu Warrioru.
Kako nisi,ja sam za tebe glasao!
a ti si taj usamljeni jahač! Hvala Mislio sam na količinu napisanog i kvalitet doprinosa. Neki kandidati gore su imali bujuk recenzija prošle godine od kojih su neke vrlo vrlo dobro napisane. ...naspram mog jednog ubogog čeda
Nadam se da je rezime opus svakog kandidata... evo npr. Bachyju i luxiju se ne mogu sjetiti dvije. Nek' ne uzmu za zlo jer očito duže pamtim neke smjernice osvrta recenzenta nego tko je šta pisao a ipak i Bonellijeve čitam pažljivije
Evo, dok paro nađe vremena da posloži rezime - sve recenzije koje su kandidati napisali u 2016. godini (u linku se lako vide junaci/naslovi koje su obrađivali) :
No frks što se mene tiče, ionako nisam neki kandidat ove godine. Moj glas Kingu Warrioru.
Kako nisi,ja sam za tebe glasao!
a ti si taj usamljeni jahač! Hvala Mislio sam na količinu napisanog i kvalitet doprinosa. Neki kandidati gore su imali bujuk recenzija prošle godine od kojih su neke vrlo vrlo dobro napisane. ...naspram mog jednog ubogog čeda
tek sad vidim da su uboga čeda dva. Skroz sam zaboravio na prvi broj Vekovnika
Pošto po tim pollovima u zadnje vrijeme očito nije dovoljno da se diskretno ostavi svoj glas nego se izgleda "mora" i naglasiti kome se dao, eto: Patak.
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Pošto po tim pollovima u zadnje vrijeme očito nije dovoljno da se diskretno ostavi svoj glas nego se izgleda "mora" i naglasiti kome se dao, eto: Patak.
Chileanac,ko kaze da se mora naglasiti za koga ceš glasati?
Jerry Krause zbog fanaticne energije i posvecenosti Nathanu koja se rijetko vidja. Iako sam kod Nathana van svih tokova jer sam citao samo period SD, uvijek je zadovoljstvo procitati recenziju a isto tako i rasprave u Nathan temi.
Jerry Krause zbog fanaticne energije i posvecenosti Nathanu koja se rijetko vidja. Iako sam kod Nathana van svih tokova jer sam citao samo period SD, uvijek je zadovoljstvo procitati recenziju a isto tako i rasprave u Nathan temi.
Kažem, dao glas DeeCayu ali svi su oni za pohvalu a Jerry Krause posebno. Drago mi je da postoji jedan takav ljubitelj non-Zagor serijala.
Izabrali ste najboljeg recenzenta za 2016. godinu...
THEKIDE
thekide- 12 glasova King Warrior- 7 glasova DeeCay- 5 glasova
Čestitke thekideu kojem je ovo nakon pobjede Morgana Losta druga titula za prošlu godinu. thekide, 2016. je zaista bila tvoja godina. Nadamo se da ćeš tempo zadržat i ove godine.
Čestitke još jednom recenzentu godine!!!