Author |
Topic  |
jaki
Advanced Member

Croatia
27624 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 15/02/2017 : 13:29:00
|
quote: Originally posted by kiky
ja sam ozbiljan. i avatar ostaje na svome mjestu. nije protiv pravila, niti zakona i ustava ove države.
neozbiljan si ti ako misliš da će se pravila mijenjati i osobe kažnjavati/protjerivati na ovom forumu čisto zbog osjećaja pojedinaca poput tebe.
Onda si podržavatelj ubojstva milijuna ljudi. bravo! imaš odluku o zabrani promicanja totaliratnih režima samo se u udbohrvatskoj prave englezi. koliko znam na forumu je zabranjena politika a tvoja crvena petokraka spada u politiku pa prema tome bi trebao davno biti izbačen ali očigledno se tvoje gledište uklapa sa moderatorima/vlasnikom pa si još tu. |
Ja sam fetišist papira! |
 |
|
NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10557 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 15/02/2017 : 13:55:41
|
quote: Originally posted by jaki
quote: Originally posted by kiky
ja sam ozbiljan. i avatar ostaje na svome mjestu. nije protiv pravila, niti zakona i ustava ove države.
neozbiljan si ti ako misliš da će se pravila mijenjati i osobe kažnjavati/protjerivati na ovom forumu čisto zbog osjećaja pojedinaca poput tebe.
Onda si podržavatelj ubojstva milijuna ljudi. bravo! imaš odluku o zabrani promicanja totaliratnih režima samo se u udbohrvatskoj prave englezi. koliko znam na forumu je zabranjena politika a tvoja crvena petokraka spada u politiku pa prema tome bi trebao davno biti izbačen ali očigledno se tvoje gledište uklapa sa moderatorima/vlasnikom pa si još tu.
Također, imaš i presudu Europskog suda za ljudska prava VAJNAI v. HUNGARY, Application no. 33629/06, cit.:
"The Court is mindful of the fact that the well-known mass violations of human rights committed under Communism discredited the symbolic value of the red star. However, in the Court's view, it cannot be understood as representing exclusively Communist totalitarian rule, as the Government have implicitly conceded. It is clear that this star also still symbolises the international workers' movement, struggling for a fairer society, as well certain lawful political parties active in different Member States." |
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 15/02/2017 : 14:27:09
|
Jao jao jao... Znači ja udaljim Amosa i kažem "nema više" a vi nastavite kao da ništa nisam rekao? O jbmtisve. kiky, Jaki, Lwood, Tinton i Nesvrstani - udaljeni ste s foruma. Za sada samo 24 sata i ovo vam se neće računati u kaznu (naročito stoga što bi nekima to bila kazna od godinu dana) ali sljedeći put idem po redu vožnje.
Pa da vidimo kak ćete dalje. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 15/02/2017 : 15:00:25
|
quote: Originally posted by dcopic
Evo čitam već treći put što sam napisao i po treći put odgovor i nije mi jasan tvoj komentar niti zašto misliš da sam bezobrazan?! Ako sam nekog uvrijedio, ispričavam se.
Daj mi reci od kad je govoriti istinu bezobrazno?! Zašto bih šutio?! Znam da ima ljudi i ovdje na forumu kojima je netko umro od raka, na žalost. Ima i u mojoj široj obitelji. Po zadnjim statistikama od tih bolesti u HR umire dnevno 40 ljudi, a mala smo država. I normalno je da mi to smeta. Iako u ovom topicu nisam imao nikakvu namjeru započinjati rasprave oko toga; samo sam dao običan komentar. Na ovom forumu npr ima i puno ljudi koji imaju ili njihova familija, puno problema sa štitnom žlijezdom, kao i 70 milijuna ljudi u evropi. Da li to znači da i o tome ne smijem pisati i reći da postoji uspješna terapija van naše lijepe HR?! Jesam li i za to bezobrazan?! Da, uspješne terapije postoje i za liječenje raka i tumora i gotovo svih bolesti. Ali u HR postoji samo jedna, a to je operacija u kombinaciji sa zračenjem i kemoterapijom. Pogledaj samo koliko su tehnologija i znanje napredovali zadnjih pola stoljeća, gotovo nevjerojatno, a u medicinskim knjigama se dalje uči jedno te isto već desetljećima. Nije mi niti palo na pamet da je Ivan Đikić glup, a kamo li da to napišem. Niti je moj komentar maliciozan, ne vidim što bi tu bilo takvo. Niti mislim da je njegov rad paravan, odkud ti to?! Promašio si s ovim. On se je školovao kao doktor alopatske medicine koja se zasniva na tretiranju bolesti kemijskim sredstvima, a ne prirodnim i tu je vrhunski! Jedan od najboljih kod nas i šire. Za takvo postignuće moraš biti jako pametan i sposoban. S druge strane to što je alopatska medicina slabo učinkovita nije njegova krivica. Dovoljno je samo pogledati koliko ljudi svakodnevno umire i koliko ih je bolesno i jasno je da alopatska medicina gubi bitke na svim frontovima već jako dugo.
Bezobrazno je što impliciraš da lijek protiv raka postoji, a da, eto, glupi narod ne vjeruje pa se daje u ruke tim mesarima koji zovu doktori. 
Jer ta "istina" je tvoje subjektivno mišljenje, a ne činjenica. Dok gledaš dokumentarce o alternativnim oblicima liječenja, sigurno u njima ne navode kako je popriličan broj ljudi stradao jer im terapija nije odgovarala - jebiga, režira se samo onaj dio koji tim ljudima odgovara. S druge strane, ti isti alternativci uredno zarađuju na svojim metodama. Ne rade to iz čistog altruizma.
Ustalom, zašto ne provode testove za svoje metode? Ah da, zaboravio sam - zle korporacije i mediji samo šiju informacije o tim testovima.  Zanimljivo, nije ti palo na pamet da taj lijek otkriju kako bi im zarada bila još veća?
Mada, u jednom ću se složiti s tobom - dao bi na izbor ljudima neka se liječe kako hoće. No, neka onda ne dolaze kad ih neki mangup zavalja za par kiloeura jer su kupili nekoliko litara falšeg ulja od konoplje. |
Trljam ruke. |
 |
|
dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 15/02/2017 : 17:50:35
|
Hoćeš raspravu, nema problema, dobit ćeš! Vjerojatno u ponedjeljak, jer sam u gužvi na poslu i idem na skijanje. Biraj samo hoće li se dvoboj održati ovdje, na PM ili za tjedan-dva u Zagrebu na kavi. |
 |
|
Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 15/02/2017 : 19:45:52
|
Sve poslije iduće srijede mi paše jer imam zadnji ispit u utorak. Komotno otvori topik i neka bude otvorenog tipa, zašto da gušimo mišljenja? 
|
Trljam ruke. |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 16/02/2017 : 21:09:03
|
Svi su vani. Ajde pride i Amos, kad je bal...Ali ostaje mu druga kazna (jer jebio inicijator sukoba) kao i upozorenje svima - fakat nema više politike. Odnosno, nešto malo se može tolerirati, neću sad ići đonom, znači zapravo neke stvari mogu ići kao i do sad ali nema više bleiburga/ustaša @ co. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
Edited by - mladjo on 16/02/2017 21:09:43 |
 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5145 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 17/02/2017 : 00:23:55
|
quote: Originally posted by mladjo
Svi su vani. Ajde pride i Amos, kad je bal...Ali ostaje mu druga kazna (jer jebio inicijator sukoba) kao i upozorenje svima - fakat nema više politike. Odnosno, nešto malo se može tolerirati, neću sad ići đonom, znači zapravo neke stvari mogu ići kao i do sad ali nema više bleiburga/ustaša @ co.
sve ok,ja pokušavan ne pretjerivat al neke stvari jednostavno moraju ič. uzmi npr ovo: http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-u-njemackoj-napala-ruse-mijesaju-se-i-prijete/951081.aspx
teška politika,al s druge strane ovakve stvari se tiču svih nas. jebga u slučaju da se ameri i rusi stanu rokat raketama možda neki general pošalje koju od onih 8500 nuklearnih glava nekima šta daju debilne izjave.  |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
RAKOSI4
Advanced Member

.jpg)
5145 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 17/02/2017 : 00:31:28
|
quote: Originally posted by lwood
Svi su vani. Ajde pride i Amos, kad je bal...Ali ostaje mu druga kazna (jer jebio inicijator sukoba) kao i upozorenje svima - fakat nema više politike. Odnosno, nešto malo se može tolerirati, neću sad ići đonom, znači zapravo neke stvari mogu ići kao i do sad ali nema više bleiburga/ustaša @ co.
sve ok,ja pokušavan ne pretjerivat al neke stvari jednostavno moraju ič. uzmi npr ovo: http://www.index.hr/vijesti/clanak/kolinda-u-njemackoj-napala-ruse-mijesaju-se-i-prijete/951081.aspx
teška politika,al s druge strane ovakve stvari se tiču svih nas. jebga u slučaju da se ameri i rusi stanu rokat raketama možda neki general pošalje koju od onih 8500 nuklearnih glava nekima šta daju debilne izjave. 
je..be ti se ,ti si u sigurnosti Kolumbijskih prašuma ,tamo neće niko gađat  |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 17/02/2017 : 00:33:15
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by lwood
teška politika,al s druge strane ovakve stvari se tiču svih nas. jebga u slučaju da se ameri i rusi stanu rokat raketama možda neki general pošalje koju od onih 8500 nuklearnih glava nekima šta daju debilne izjave. 
je..be ti se ,ti si u sigurnosti Kolumbijskih prašuma ,tamo neće niko gađat 
pašće cijena nekretnina u hr a to mi se odražava na standard. |
 |
|
Caleb
Advanced Member

.jpg)
Greece
16589 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
|
Korg
Senior Member

Ireland
1045 Posts
Member since 23/02/2015 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
brni
Advanced Member

.jpg)
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 18/02/2017 : 13:32:53
|
quote: Originally posted by nagor
Pa ima Kolinda tu neku MILF vibru, zar nema? ;)
Ima ona i gangbang vibrru..)) |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Posted - 18/02/2017 : 14:26:38
|
quote: Originally posted by brni
quote: Originally posted by nagor
Pa ima Kolinda tu neku MILF vibru, zar nema? ;)
Ima ona i gangbang vibrru..))
   baš |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|