forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 PUNISHER
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 299

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 17/02/2017 : 15:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
a da ti imaš imalo mozga, vidio bi da je tebi omiljeni amos upravo "narodnim sudom" prijevremeno vraćen.
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 17/02/2017 : 15:02:12  Show Profile Show Extended Profile
quote:
Originally posted by PijaniPatak

quote:
Originally posted by solar

@igor 12, vronski 3
Ako ovako nastavite i jedan i drugi ćete zaraditi ban.

igor mi je drag član (vronski nije jer nisam u kontaktu sa njim na stripovskim temama), ali koji đavo ih upozoravaš ? Kada vidim "četnik" ili "ustaša" van konteksta drugog svetskog rata, okrene mi se želudac, a samo po sebi je debela uvreda političke i nacionalističke prirode. Da sam moderator, pukao bih ban bez upozorenja na prvi, a kamoli drugi ili treći spomen koliko ih se izredalo.

E pa meni je drago što ti nisam drag jer ne volim biti drag niti jednom muškarcu...
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5163 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 17/02/2017 : 15:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

a da ti imaš imalo mozga, vidio bi da je tebi omiljeni amos upravo "narodnim sudom" prijevremeno vraćen.

Zašto je na svakom tvom avataru tvoj mozak prekriven s dosta bujne kose .
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/02/2017 : 16:05:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:
Originally posted by RAKOSI4

quote:

Zašto je na svakom tvom avataru tvoj mozak prekriven s dosta bujne kose .

Hajde podseti me, ti već imaš upozorenje?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/02/2017 : 16:09:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

ako je amos prijevremeno vraćen, onda bi isto trebalo učiniti i sa valterom i krasom... samim time što je amosov zločin puno veći i teži. a i za valter-krasovo vraćanje se založilo puno više forumaša.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 17/02/2017 : 19:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
a što da ti više kažem? imamo slučaj koji jasno daje do znanja da je amosova vjerska propaganda, maltene gebelsovog tipa, bez ikakvog pokrića i dokaza, sasvim dobrodošla na ovom forumu, dok ste s druge strane poslali jasnu i oštru poruku što će se dogoditi svakome tko piše misli tipa da mu je gospa stvaran lik koliko i gandalf iz gospodara prstenova.
Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 17/02/2017 : 19:53:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message
Postoji topic na forumu na koji više ne zalazim otkad su NESVRSTANI i swampy bili udaljeni.
Također mi nije u interesu uvlačiti se u rasprave s kikcem jer je on jedno veliko srce...ali moram ipak manhunteru reći - ne daj se. Ja vidim razliku između ovih slučajeva, iako sam đavolja kći.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 17/02/2017 : 20:34:30  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
quote:

a što da ti više kažem? imamo slučaj koji jasno daje do znanja da je amosova vjerska propaganda, maltene gebelsovog tipa, bez ikakvog pokrića i dokaza, sasvim dobrodošla na ovom forumu, dok ste s druge strane poslali jasnu i oštru poruku što će se dogoditi svakome tko piše misli tipa da mu je gospa stvaran lik koliko i gandalf iz gospodara prstenova.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 17/02/2017 : 20:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 17/02/2017 : 21:00:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Tako je
Reci mu

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
12286 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 17/02/2017 : 21:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message
Skola prirodnog prava, prirodno pravo je iznad pozitivnog prava i narod ima pravo na bunt i revoluciju protiv vladara-tiranina.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 17/02/2017 : 23:14:44  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message
quote:

Ma kakav narodni sud, molim te - Izivko?
Vratio sam ga par dana ranije samo zato što ste svi vi dobili specijalnu kaznu, pa da ni on ne bude izuzetak (Ali mu je ostala kazna od tjedan dana na popisu, a i bio je 48 sati u kazni, zbog toga što je prvi počeo i zbog nevjerojatnih gluposti koje je nadrobio) a svi ste dobili specijalnu kaznu zato što mi je bilo glupo da po redovnoj kazni sada neki dobiju po godinu/mjesec/kolikoveć dana kazne. Ovak fino posljednje upozorenje, pa da vidimo.
A te njegove narod.hr gluposti svakako više neće biti tolerirane. JOš jednom nek počne sa nekakvim glupostima, pa makar bile i jako prirkivene (tu je majstor) to više neće biti tolerirano.
Ali napominjem - i svi ostali sa svim drugim glupostima isto neće biti tolerirani.

kraj priče.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Mrkva
Senior Member

1184 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 18/02/2017 : 08:10:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Mrkva a Private Message
Ali sad kad smo već potegnuli to pitanje trajanja kazni - kazne su stvarno drakonske. ako budete što mijenjali, svakako bi trebali umanjiti duljinu trajanja kazni jer ovo vama čini moderiranje nemogućim (i vama bude zao udaljiti ljude pa prvo dijelite upozorenja, a onda kad napokon podijelite kaznu, već se u priču uključi još 10 ljudi koji bi isto trebali dobiti kazne...onda tih 10 ljudi brani onog jednog koji je ispao i blablabla).
Ne bih vam bila u kozi, ali bacam bubicu u uho: ako se nešto moze promijeniti s tim kaznama, sad je vrijeme.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/02/2017 : 08:17:18  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 3

quote:

quote:

@igor 12, vronski 3

igor mi je drag član (vronski nije jer nisam u kontaktu sa njim na stripovskim temama), ali koji đavo ih upozoravaš ? ...

E pa meni je drago što ti nisam drag jer ne volim biti drag niti jednom muškarcu...

Ma, ništa lično, braco. Nisi mi ni mrzak. Jednostavno nismo svih ovih godina bili u prilici da komuniciramo. Ali evo sad mi te je žao: komuniciramo. Čuvaj leđa

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 18/02/2017 : 08:49:53  Show Profile Show Extended Profile
quote:

quote:

quote:

quote:

@igor 12, vronski 3

igor mi je drag član (vronski nije jer nisam u kontaktu sa njim na stripovskim temama), ali koji đavo ih upozoravaš ? ...

Ma, ništa lično, braco. Nisi mi ni mrzak. Jednostavno nismo svih ovih godina bili u prilici da komuniciramo. Ali evo sad mi te je žao: komuniciramo. Čuvaj leđa

Čini mi se da tebi ni Afrička šljiva više ne može pomoći tako da nema potrebe da čuvam leđa a ni ono ispod njih...
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 18/02/2017 : 09:27:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message
nakon ovog mladjinog "objašnjena" još će ispast da sam ja zapravo nezahvalan što nisam prepozno da je prijevremeno amosovo povraćanje na forum i u mojem interesu. da je time spašena i moja forumska koža od godine dana banovanja! i šta se ja tu imam onda konstantno žalit, jelte? stvarno bezobrazluk od mene što više ne zašutim i ne zahvaljujem moderaciji na ovom činu velikodušja i milosrđa.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/02/2017 : 09:49:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ajde primirite se više.
šta bi reka dr. Ivo: "idemo još i dalje."

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 18/02/2017 : 10:39:41  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@igor 12, vronski 3

Čini mi se da tebi ni Afrička šljiva više ne može pomoći tako da nema potrebe da čuvam leđa a ni ono ispod njih...

Ma kakva crna šljiva? Premlad sam za nju a ne tražim ni sponzora za let u svemir (ta reklama mi je vrh)
Ipak, za svaki slučaj, nemoj više odgovarati. Kako kaže pop u onom vicu: "raspričaćemo se"

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

vronski 3
Senior Member

2374 Posts

Member since 10/01/2014

Posted - 18/02/2017 : 10:51:35  Show Profile Show Extended Profile
quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@igor 12, vronski 3

Ma kakva crna šljiva? Premlad sam za nju a ne tražim ni sponzora za let u svemir (ta reklama mi je vrh)
Ipak, za svaki slučaj, nemoj više odgovarati. Kako kaže pop u onom vicu: "raspričaćemo se"

Go to Top of Page

Amos
Senior Member

Croatia
2896 Posts

Member since 03/01/2011

Posted - 19/02/2017 : 01:01:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Amos a Private Message
quote:
Originally posted by mladjo

quote:

Ma kakav narodni sud, molim te - Izivko?
Vratio sam ga par dana ranije samo zato što ste svi vi dobili specijalnu kaznu, pa da ni on ne bude izuzetak (Ali mu je ostala kazna od tjedan dana na popisu, a i bio je 48 sati u kazni, zbog toga što je prvi počeo i zbog nevjerojatnih gluposti koje je nadrobio) a svi ste dobili specijalnu kaznu zato što mi je bilo glupo da po redovnoj kazni sada neki dobiju po godinu/mjesec/kolikoveć dana kazne. Ovak fino posljednje upozorenje, pa da vidimo.
A te njegove narod.hr gluposti svakako više neće biti tolerirane. JOš jednom nek počne sa nekakvim glupostima, pa makar bile i jako prirkivene (tu je majstor) to više neće biti tolerirano.
Ali napominjem - i svi ostali sa svim drugim glupostima isto neće biti tolerirani.

kraj priče.

Uz dužno poštovanje prema tvojoj moderatorskoj funkciji, ali moram napomenuti da tek kada zabraniš stavljanje gluposti s index.hr-a i raznih tekstova Dežulovića i ostalih hejtera, onda ćeš imati pravo reći da nije dopušteno lijepljenje naroda.hr i sličnih.
Do tada ostaješ pristran.

Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa.
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5163 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/02/2017 : 02:20:53  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Trolodtroju je istekla kazna prekjučer ,nadam se da će napravit novu tablicu mršavljenja s svježijim podacima.
Rahazlamu kazna ističe danas (doduše i on se okuša u nekim tablicama),nadam se novim kvalitetnim diskusijama i prezentacijama o Duhu sa sjekirom.
Dodsferd nije pravija nikakve tablice ali su mu se u tablici baksuza nepovoljno spojile krivulje ,kazna mu ističe uskoro 01.03.2017.,nedostaje također s svojim komentarima i njegovo neprisustvo se i te kako osjeća

Neki su angažirali dobre odvjetnike pa su se fala Bogu i prije izvukli

Neki koji su završili nešto prije na robiji sada čitaju naprednu literaturu .

Edited by - RAKOSI4 on 19/02/2017 23:53:52
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 19/02/2017 : 09:35:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Trolodtroje je već otključan, samo niko nije skinuo crvenu boju.

Go to Top of Page

Rahazlam
Advanced Member

Croatia
3404 Posts

Member since 13/07/2013

Posted - 19/02/2017 : 20:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Rahazlam a Private Message
Pozdrav forumasima,evo mene natrag!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

5163 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 19/02/2017 : 21:14:22  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message
Rahazlame pozdrav , dobro doša u Stripolandiju
Go to Top of Page

Dukidule
Advanced Member

Chile
4039 Posts

Member since 20/05/2014

Posted - 20/02/2017 : 20:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dukidule a Private Message
quote:
Originally posted by RAKOSI4

Rahazlame pozdrav , dobro doša u Stripolandiju

Ajd' se sad fino izljubite, zalijte u znaku ponovnoog susreta i zapjevate ka slavuji.

Za koga ja navijam samo je moja stvar.
A ljubav je jedna, jedina...
Go to Top of Page
Page: of 299 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.65 seconds. Snitz Forums 2000