Vrhunsko D.J, komplimenti... Bas mi zao da si preso baru, takvva ljudina bi i kod nas napravila cudo.. Ajmo tako..kad se obogatis u USA, vrati se i pokreni izdavastvo doma.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
odličan ti je poster, sjajno je obojao Ferrija. znaš da mi je Zagor za kormilom jedna od naj-slika, ali ipak mi je dosta bolji original, nešto mi ne paše ovdje kod Nuccia. nije da mi je loša, ali ipak ova Ferrijeva monmentalna postavka Darkwooda, tako dobro obojana, pobjeđuje sa 20 razlike (ili 7 u rukometu).
Sve ovo je jako lepo. Svaka čast na idejama, trudu i entuzijazmu. Ne želimo nikoga omalovažavati, ali posle kojekakvih osakaćenih izdanja, EC je svojim kvalitetom, zanimljivim prilozima i poklonima iznenađenja, pokazao kako se istinski poštuje jedan strip junak i njegovi čitaoci. Svi ljubitelji Zagora mogu biti neizmerno zahvalni D.J.-u na svemu što radi.
odličan ti je poster, sjajno je obojao Ferrija. znaš da mi je Zagor za kormilom jedna od naj-slika, ali ipak mi je dosta bolji original, nešto mi ne paše ovdje kod Nuccia. nije da mi je loša, ali ipak ova Ferrijeva monmentalna postavka Darkwooda, tako dobro obojana, pobjeđuje sa 20 razlike (ili 7 u rukometu).
Da, Ferrijev Darkwood je glavni. Nuccijeva posveta onako dodaje toplinu cijelom izdanju, iako i u knjizi ima Patkova posveta Ferriju.
Sve ovo je jako lepo. Svaka čast na idejama, trudu i entuzijazmu. Ne želimo nikoga omalovažavati, ali posle kojekakvih osakaćenih izdanja, EC je svojim kvalitetom, zanimljivim prilozima i poklonima iznenađenja, pokazao kako se istinski poštuje jedan strip junak i njegovi čitaoci. Svi ljubitelji Zagora mogu biti neizmerno zahvalni D.J.-u na svemu što radi.
Hvala, ali cekaj kad zagorovci vide izdanje Texa: Patagonije pa me se odreknu. Bas sam ih popodne pokupio i Supermikea i Patagoniu.
Kada ce vise ta najava za 1000 faces of fear? Taj top 3 Zagor se ceka.
Oprosti na cekanju! Vidis da sad jos prezentiram trenutne stvari. A vjeruj mi 1000 Faces of Fear ce zahtjevati moju punu paznju jer se i tu radi o iznenadenju. Hehe! Obecajem da cu pokazati naslovnicu slijedeci ponedjeljak (ako ne i ranije).