Ne izgleda loše, ali to može ići bojati samo netko u kućnoj radinosti, niti jedan izdavač se ne bi trudio sa tako starim serijalom koji nema neku popularnost.
Možda je ovo obojao Brdar, na netu se može naći hrpa Bonellijevih stripova koje je obojao.
Nisam obojio nijedan Bonellijev strip u zivotu, samo nekoliko desetaka ilustracija i neke naslovnice, 80% Zagorovih 20% ostalih junaka. A ima vec skoro dvije godine kako nista nisam obojio zbog nedostatka vremena i drugih obaveza (ne brojimo kolorisanje mojih autorskih radova).
Sad ko bi ovo mogao obojiti, zbilja ne znam, prvi put ovo vidim.
Bojim se ovoga usporavanja,znam da će serijal izgurat do kraja jer fali još malo ali da se ne odrazi na odluku o nastavku po if edizionu. Ma bit će sve uredu ... Ante zanima me jeli se PSDZ prodaju pod remitendu u Srbiji i jeli se to šta prodaje
Bojim se ovoga usporavanja,znam da će serijal izgurat do kraja jer fali još malo ali da se ne odrazi na odluku o nastavku po if edizionu. Ma bit će sve uredu ... Antо zanima me jeli se PSDZ prodaju pod remitendu u Srbiji i jeli se to šta prodaje
Striparnica Alan Ford je zadužena za distribuciju Priča sa Divljeg zapada u Srbiji - odnosno za remitendu koja ide na kioske;a novi brojevi se mogu naći i u AF i u Darkvudu. U Čačak psdz stižu u nekolko trafika,u svakoj po par komada,i čini mi se da sve to ode;nekih 7,8 primeraka.Možda i nešto više.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Breskve su kajsije a marelice su male breskve odnosno jako slične njima:D To mi je uvijek bilo fora, mi imamo breskve a vi kajsije
I to je zanimljivo,iz iste su obitelji,ali breskva je breskva,iliti praska,a marelica se kaze za obicno ranije sitnije sorte,a kajsije su kasnije i krupnije.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Breskve su kajsije a marelice su male breskve odnosno jako slične njima:D To mi je uvijek bilo fora, mi imamo breskve a vi kajsije
Ne. Breskva je breskva, u oba jezika. Marelica je kajsija. I nema veze s breskvom, kakva mala breskva. Pokusaj napraviti marmeladu od breskve pa ces vidjeti koliko su slicne
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.