paro
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/2649029.jpg)
Croatia
8593 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 01/03/2017 : 19:41:22
|
Da, nadamo se da je sve ok s našim dvostrukim pobjednikom, nije se javio neko vrijeme. ![](icon_smile.gif) |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
thekide
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/FS1.jpg)
Serbia
1811 Posts
Member since 18/11/2013 |
Posted - 01/03/2017 : 20:07:46
|
Tu sam paro, živ sam, sutra postavljam mesečni SBE izveštaj i polako se vraćam u normalu.
Ha, Jerry, ne brini, leđa su mi bolje, nego me u isto vreme uhvatila i gužva na poslu – kolega bio na bolovanju pa sve palo na mene, a u kući je teško prići kompjuteru od neke silne gostujuće dečurlije. Inače govor je još jutros napisan ali sam pod uticajem dodele Oscara čekao da paro potvrdi pobednika.![](icon_smile_wink.gif) So, without further ado...
Hvala paro, Tutto i Jerry na čestitkama, a hvala i igoru i Ernieu, kao i neznanim junacima na glasovima. Drago mi je da je na biralište izašla gotovo trećina više nego prošli put i da je zadržan višegodišnji prosek od četrdesetak glasača. E, ovoj sam se tituli nadao i svakodnevno vežbao podizanje pehara pred ogledalom, iako realno 6 recenzija u godini nije dovoljno za ovu laskavu titulu, naročito kad su u konkurenciji igrači poput DeeCayja (12 recki) i Jerryja (16). King Warrior se kasno uključio u godišnju trku inače bi me i on lagano oduvao. Red bi bio da dogodine osvoji KW ili Patak ili bonjovi4ever ili još neko od stare garde zaslužnih građana. Mada dolaze i novi igrači koji već na početku 2017. godine žare i pale sajtovskom scenom. U svakom slučaju biće to još jedna zanimljiva trka.
Uf, šta sam još hteo da kažem. Samo momenat da proverim standardni spisak za zahvaljivanje dobitnika Oscara. Dakle, članovi akademije/glasači - odrađeno, kolege učesnici - odrađeno, ženi i deci – jebga to nemam, burazeru koji mi sedi na grbači – hmm, bolje on meni da se zahvaljuje, Bogu – ne, nije trenutno u modi, i to je izgleda to... a ne, ostade najvažnije... Posebna zahvala ide mentoru Jerryju (za koga sam naravno i ovaj put glasao) bez čijeg guranja nikad ne bih ni počeo da pišem recenzije. Jest da sam mu vremenom zabo nož u leđa i prešao na druge manje bitne stripove, ali kad-tad ću se vratiti kući, tj. Nathanu.
Sad mi ostaje da zapnem i odradim bar deo starih rezervacija pa da se u 2018. penzionišem i ko Boston Jack (Recenzent godine 2014), tiho odem u legendu.
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|