Došlo je vrijeme da izvučemo dobitnike u nagradnoj igri Oscar 2016.
Kao što znate iz dosadašnje prakse, domaće izdavačke kuće nagrađuju najsretnije članove www.stripovi.com koji su sudjelovali u našem izboru za strip godine. Ove godine je sudjelovalo 498 članova, za koje smo pripremili ukupno 15 nagrada koje od ove godine donira, zbog raznoraznih problema oko isporuke i dostave te pojednostavljenja cijelog procesa, isključivo izdavačka kuća Fibra.
Izvlačenje se vrši tako da članovi foruma na ovom topicu napišu jedan broj između 1 i 496. Molimo članove koji budu slali brojeve da paze da brojevi ne bude već izabrani (tj. da ih netko prije njih nije već poslao). Trebamo ukupno 15 brojeva.
Redoslijed članova i nagrada je poznat samo meni i nalazi se u ovoj tablici www.stripovi.com/temp/Oscar2016.xlsx i zaštićen je passwordom. Kad izvlačenje završi, objavit ću password, da se svi uvjere u regularnost izvlačenja.
Fibra je za nagrade izabrala Fibrinih 15 najboljih stripova iz 2016. prema glasovima članova stripovi.com. A dobitnici su:
ALBUM KLO_SP 13: Mi, mrtvi SPQRoma
ALBUM KLO_SP 14: Družina od sumraka Bombas1969
ALBUM ORKA_SP 29: Brodeckov izvještaj jang
BAJKE FB 1: Životinjska farma RadioClash
BUD FB 1: Kapilavastu markotamara
KOLORKA 50: Hombre Mali_Mate (Nenoos)
KOLORKA 51: Juan Solo MarkoSk
KOLORKA 53: Antares Ljubosamja
KOLORKA 62: Potez kredom BiDi
KOLORKA 70: Potraga za Pticom vremena Mord
OKH FB 1: Oda Kirihitu #1 MrNo
OM FB 3: Treći omnibus fandango
SAGA FB 1: Saga: knjiga prva nikicakut
SB ORKA_SP 26: Spaghetti Brothers rocco21
SKAL FB 1: Indijanski teritorij Majstorova Margarita
Čestitamo dobitnicima koje ćemo kontaktirati kako bismo dogovorili isporuku nagrada, a ostalima više sreće dogodine!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Čestitke dobitnicima! Inače, ništa mi se ne ukazuje kad otvorim ovaj link za tablicu, nikakav prostor u koji bi trebao unijeti šifru tako da je sve praznina. Kod ostalih?
Čestitke dobitnicima! Inače, ništa mi se ne ukazuje kad otvorim ovaj link za tablicu, nikakav prostor u koji bi trebao unijeti šifru tako da je sve praznina. Kod ostalih?
Unesem šifru i piše: Excell ne može otvoriti datoteku i tako dalje... Nije ni važno naravno.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.