Vjerovatno najbolja i najzanimljivija od onih koje sam igrao. Osnovna igra je za tri do četiri igrača, postoji ekspanzija za do šest igrača, ali mi igra tako gubi na kvaliteti.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Komplicirano do bola. Upravljaš sa 4 generacije likova koji umiru i izmjenjuju se. Mali minus mi je u nedostatku kompetitivnosti jer je prilično teško pratiti bodovno stanje ostali igrača. Svaki put kad sam pobijedio, pobijedio sam jer sam forsirao crkvu.
Valjda najpoznatija igra na ploči. U ovome sam nenadjebiv. Odigrao bezbroj partija tako da mi je igra postala teški automatizam i ne vjerujem da će mi ikad dosaditi.
Od navedih igara igrao sam Catan i Scrabble. Obe su mi sjajne in najbolje od ostalih što sam ih igrao. Među najdraže 3 bi pored Catan i Scrabble dao i Monopoly.
Ostale koje su gore navedene na žalost još ne poznam. Nadam se, da će biti koja prilika u dobrom društvu i za koju od tih.
Kao mlađi igrali smo Monopol (onu Yu verziju) do iznemoglosi. Uvjek je bilo rezervnih novaca u džepu prije partije. Čak sam izrađivao kopije monopola da se ovaj kupovni ne bi habao. Bila su to druga vremena, a i izrada je bila zabavna...
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Može i triumf, naravno, ali uvjek je nakon nerješenog susreta i spomenutih svetaca, na redu u 51. Zanimljivije je i napetije, barem mi ovdje tako igramo.
Malo mi je sumnjivo da ovolko mali broj forumaša igra board games
Uglavnom igram Lords of Waterdeep, Tyrants of the Underdark, Council of Blackthorn , Runewarse i mnoge druge. Toliko ih volim da sam osnovao klub za to , a sad nas ima preko 30 ovisnika :D
Uglavnom igram Lords of Waterdeep, Tyrants of the Underdark, Council of Blackthorn , Runewarse i mnoge druge. Toliko ih volim da sam osnovao klub za to , a sad nas ima preko 30 ovisnika :D
Kao mlađi igrali smo Monopol (onu Yu verziju) do iznemoglosi. Uvjek je bilo rezervnih novaca u džepu prije partije. Čak sam izrađivao kopije monopola da se ovaj kupovni ne bi habao. Bila su to druga vremena, a i izrada je bila zabavna...
Ja je jos imam (imao si npr. aerodrome Lj, Zg, Bg i Skoplje, razne otoke, pa Jahorinu, Bjelasnicu, Bled i Bohinj, Adu Ciganliju ...) i sada je igra klinac kada je kod moje majke.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Pandemic je dobar, ali nisam fan igara u kojima igraš protiv igre. Mali Mate, ako ti nije tlaka napiši koju rijeć o Mage Knight, ima li kakve sličnosti s kojom od već navedenih igara... ja idem malo guglat :)
Ja je jos imam (imao si npr. aerodrome Lj, Zg, Bg i Skoplje, razne otoke, pa Jahorinu, Bjelasnicu, Bled i Bohinj, Adu Ciganliju ...) i sada je igra klinac kada je kod moje majke.
E baš to. Zakon je bila.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.