forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 MAFEST 2017. - jubilarni 10!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 28

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8580 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 02/03/2017 : 17:29:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

quote:
Originally posted by paro

Ma joj!

Ja ću se na Mafest pojavit samo zato da Nesvrstanom opalim plesku i onda idem doma.

Ako vas se skupi previše podilit ću van brojeve.

Još da globo počne dijelit brojeve, ostao bih budan cijelu noć u redu

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 02/03/2017 17:37:05
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4022 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 02/03/2017 : 18:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Kako se razbacuje triskama na ovom forumu uoči Mafesta sreća da sam upisao boks :)
Go to Top of Page

mogorovic
Advanced Member

3012 Posts

Member since 02/08/2013

Posted - 02/03/2017 : 22:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send mogorovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

Rektospeleolozi :)
Samo,tko se razumije u politiku zna da u politici ni crno na bijelo ni svi pečati ni sva obećanja nista ne znače dok pare ne budu na računu :)

Tako je. No ovdje je stvar čista, jer je, ne zaboravite, izborna godina, sve se daje, sve se plaća, samo da se zadrži vlast, a festival se događa upravo u vrijeme lokalnih izbora. Evo, ja sam im, za prva dva mjeseca 2017. godine, već potrošio 592.000,00 kuna. Nije loše, zar ne!?
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/03/2017 : 23:46:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma joj!

Ja ću se na Mafest pojavit samo zato da Nesvrstanom opalim plesku i onda idem doma.

slušaj paki,ti se bojiš svake sjene u splitu,a da ćeš doći u makarsku di će bit dosta splićana-sumnjam...dođeš li-letiš u bazen...ali gol...nesvrstana pička će te skinuti do gola...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/03/2017 : 23:48:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
a vi ostali,lakše malo sa etiketama...boli vas racku tko je šta napravio ili tko je dao pare...mafesta će biti,ostalo je nebitno...šta da ja sad napišem da sam stvarni vlasnik mafesta i da ona dva tovara šaljem svaki dan po ćevape...prema tome-kuco...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8580 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/03/2017 : 00:00:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

Ma joj!

slušaj paki,ti se bojiš svake sjene u splitu,a da ćeš doći u makarsku di će bit dosta splićana-sumnjam...dođeš li-letiš u bazen...ali gol...nesvrstana pička će te skinuti do gola...

Istina, tresu mi se gaće od vas tovarčića. Svako će dobit plesku i može mi se još zahvalit što je još dobro prošao.
Papčići...iz Radunice i okolnih smetlišta..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 03/03/2017 : 00:30:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Ma joj!

Istina, tresu mi se gaće od vas tovarčića. Svako će dobit plesku i može mi se još zahvalit što je još dobro prošao.

koji lik...dobit ćeš ti u jaketu...nećemo mi prljat ruke s tobom...poslat ćemo neko dijete iz osnovne da te natriska...

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8580 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/03/2017 : 07:16:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ma joj!

koji lik...dobit ćeš ti u jaketu...nećemo mi prljat ruke s tobom...poslat ćemo neko dijete iz osnovne da te natriska...

Gađat ću te maslinama po glavi.
Ne spamaj topik više

Go to Top of Page

bubo
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1399 Posts

Member since 16/02/2008

Posted - 03/03/2017 : 13:36:46  Show Profile Show Extended Profile  Send bubo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Garfield_Mo

RAT!!! :)

I usput moja uloga je do se druzim i ispijam kafice, pa ako budes na festivalu slobodno se pridruzi, naravno ako smijes od bube. Ne odgovaram za stetu koja bi mogla nastati :)

pih koji provokator,,,
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4988 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 03/03/2017 : 14:36:53  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Znači MAFEST je tu , hvala i zaslužnim pojedincima s foruma koji su na vječno zadužili
Nema druge nego pravac Makarska , kupit majicu , pojist sladoled i Morena potegnit za bradu
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4022 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 05/03/2017 : 13:18:07  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Termin Mafesta se preklapa sa zadnjim kolom HNL-a, a postoji realna šansa da baš to kolo odlučuje o prvaku jer igraju međusobno Dinamo i moja Rijeka tako da će se vjerovatno cijeli grad preseliti na Maksimir. A opet ne bi Mafest propustio:(
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1037 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 05/03/2017 : 14:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
quote:

Termin Mafesta se preklapa sa zadnjim kolom HNL-a, a postoji realna šansa da baš to kolo odlučuje o prvaku jer igraju međusobno Dinamo i moja Rijeka tako da će se vjerovatno cijeli grad preseliti na Maksimir. A opet ne bi Mafest propustio:(

Riješite pitanje prvaka prije zadnjeg kola i možeš na Mafest mirne savjesti
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4022 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 05/03/2017 : 14:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Korg

quote:

Ako bude tako ima da te napijem mirne savjesti
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1037 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 05/03/2017 : 15:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Korg

quote:

Ako bude tako ima da te napijem mirne savjesti

Kad su pijanke u pitanju tu se lako uklopim
Forza Fiume!
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4022 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 07/03/2017 : 14:01:32  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
Ima li tko preporuku ili saznanja u vezi ovih crtača sa 10. Mafesta... Tko se lijepo potrudi kod crtanja, a tko samo našvrlja reda radi nekakvu skicu ?
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19664 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 07/03/2017 : 15:09:21  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Od specijalnih gostiju, RM Gera se izrazito trudi nacrtati lijep crtež, to svakako preporučujem.
A od ovih koji "nisu specijalni": Brindisi, De Angelis, Henrichon, Parlov, Talajić, Venturi, Maza, Airaghi. Otprilike.

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

RAKOSI4
Advanced Member

4988 Posts

Member since 23/07/2016

Posted - 07/03/2017 : 15:53:14  Show Profile Show Extended Profile  Send RAKOSI4 a Private Message  Reply with Quote
Evo ja ću se držati strogo ovih upustava .
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 07/03/2017 : 15:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Pa ja sam se napalio na odlazak kad sam vidio da ce biti Secher, decko je ubio sa crtezom u najnovijem metabaronu pa bi rado volio da mi nesto nasvrlja bar u 1 album...
Jedino mi mafest pada za radni vikend, neznam kako cu izmajmunirat odlazak :(
I da, ti crtezi i posvete u strip, to se pretpostavljam placa? Koliko?
Novi sam u ovom svijetu sakupljaca pa jos nemam iskustva.
Bilo bi lijepo da mi i Parlov nesto nasvrlja u Starlight, ova druga imena (osim Ribića, cije jedino zasada imam kompletnog Milesa Vorkosigana za kojeg je crtao naslovnice) mi bas i nisu poznata, moram vidjet dali imam strip od jos kojega.

Jel ta ekipa tamo po danima (npr Parlov u cet, Secher u sub), ili su svaki dan svi ti crtaci tamo?

EDIT: Evo jedan fini primjer kvalitetnog crteza

-Hi Honey, did you miss me?
-With every bullet so far...

Edited by - DiSkAcH on 07/03/2017 16:00:20
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26763 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/03/2017 : 16:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Placa se meni u pivi ili hrani.
samo pitaj za mene͵svi me znaju.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7110 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 08/03/2017 : 10:18:17  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by tinton

Od specijalnih gostiju, RM Gera se izrazito trudi nacrtati lijep crtež, to svakako preporučujem.
A od ovih koji "nisu specijalni": Brindisi, De Angelis, Henrichon, Parlov, Talajić, Venturi, Maza, Airaghi. Otprilike.

S Brindisijem i Venturijem sam se već sreo na jednom od prošlih Mafesta i vratio se doma sa zbilja lijepim crtežima... Brindisija sam čak zamolio za crtež onako, mimo svih protokola nasred ulice i čovjek mi nacrtao Dylana bez ikakvog problema

E to je ljudina!

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/03/2017 : 11:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
A bil meni neko odgovorio priti pliiiz :)

Go to Top of Page

selanne
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
7652 Posts

Member since 11/09/2009

Posted - 08/03/2017 : 11:29:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit selanne's Homepage  Send selanne a Private Message  Reply with Quote
Ne plaća se, samo se pripremi na čekanje u redovima.

Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/03/2017 : 13:09:33  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
A jesu li svi tamo svaki dan ili su tamo samo odredeni dan?

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10226 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 08/03/2017 : 13:40:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DiSkAcH

A jesu li svi tamo svaki dan ili su tamo samo odredeni dan?

Tamo su svaki dan, ali svaki od njih ima termin za koji tribaš uzet broj i čekat da te dođe red.
Isto tako, većina gostiju je svih ovih godina bila izrazito korektna i crtež si moga dobit i nasrid ulice.
Crtalo se po kafićima, zidićima, sicevima od motora i di god se stiglo.
Ja ne skupljan crteže i gosti me uglavnon apsolutno ne interesiraju, ali za prijatelja koji me zamolija, Gigi Simeoni mi je nacrta Nathana na štekatu hotela Meteor.

Dakle svi crteži su besplatni, a osin zadanoga termina crtež bez da si predosadan možeš dobit i van termina.

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!

Edited by - NESVRSTANI on 08/03/2017 13:42:54
Go to Top of Page

DiSkAcH
Advanced Member

Croatia
6243 Posts

Member since 05/12/2016

Posted - 08/03/2017 : 13:44:22  Show Profile Show Extended Profile  Send DiSkAcH a Private Message  Reply with Quote
Super! Hvala puno :D

Go to Top of Page
Page: of 28 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000