Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8580 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 02/03/2017 : 17:29:40
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by paro
Ma joj!
Ja ću se na Mafest pojavit samo zato da Nesvrstanom opalim plesku i onda idem doma.
Ako vas se skupi previše podilit ću van brojeve.
Još da globo počne dijelit brojeve, ostao bih budan cijelu noć u redu |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
Edited by - paro on 02/03/2017 17:37:05 |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4022 Posts
Member since 22/11/2004 |
|
mogorovic
Advanced Member
3012 Posts
Member since 02/08/2013 |
Posted - 02/03/2017 : 22:16:59
|
quote: Originally posted by sumohrvat
Rektospeleolozi :) Samo,tko se razumije u politiku zna da u politici ni crno na bijelo ni svi pečati ni sva obećanja nista ne znače dok pare ne budu na računu :)
Tako je. No ovdje je stvar čista, jer je, ne zaboravite, izborna godina, sve se daje, sve se plaća, samo da se zadrži vlast, a festival se događa upravo u vrijeme lokalnih izbora. Evo, ja sam im, za prva dva mjeseca 2017. godine, već potrošio 592.000,00 kuna. Nije loše, zar ne!? |
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8580 Posts
Posted - 03/03/2017 : 00:00:12
|
quote: Originally posted by globinjo
Ma joj!
Ja ću se na Mafest pojavit samo zato da Nesvrstanom opalim plesku i onda idem doma.
slušaj paki,ti se bojiš svake sjene u splitu,a da ćeš doći u makarsku di će bit dosta splićana-sumnjam...dođeš li-letiš u bazen...ali gol...nesvrstana pička će te skinuti do gola...
Istina, tresu mi se gaće od vas tovarčića. Svako će dobit plesku i može mi se još zahvalit što je još dobro prošao. Papčići...iz Radunice i okolnih smetlišta.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Posted - 03/03/2017 : 00:30:18
|
Ma joj!
slušaj paki,ti se bojiš svake sjene u splitu,a da ćeš doći u makarsku di će bit dosta splićana-sumnjam...dođeš li-letiš u bazen...ali gol...nesvrstana pička će te skinuti do gola...
Istina, tresu mi se gaće od vas tovarčića. Svako će dobit plesku i može mi se još zahvalit što je još dobro prošao. Papčići...iz Radunice i okolnih smetlišta..
koji lik...dobit ćeš ti u jaketu...nećemo mi prljat ruke s tobom...poslat ćemo neko dijete iz osnovne da te natriska... |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8580 Posts
Posted - 03/03/2017 : 07:16:29
|
Ma joj!
Istina, tresu mi se gaće od vas tovarčića. Svako će dobit plesku i može mi se još zahvalit što je još dobro prošao. Papčići...iz Radunice i okolnih smetlišta..
koji lik...dobit ćeš ti u jaketu...nećemo mi prljat ruke s tobom...poslat ćemo neko dijete iz osnovne da te natriska...
Gađat ću te maslinama po glavi. Ne spamaj topik više |
|
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 03/03/2017 : 13:36:46
|
quote: Originally posted by Garfield_Mo
RAT!!! :)
I usput moja uloga je do se druzim i ispijam kafice, pa ako budes na festivalu slobodno se pridruzi, naravno ako smijes od bube. Ne odgovaram za stetu koja bi mogla nastati :)
pih koji provokator,,, |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
4988 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 03/03/2017 : 14:36:53
|
Znači MAFEST je tu , hvala i zaslužnim pojedincima s foruma koji su na vječno zadužili Nema druge nego pravac Makarska , kupit majicu , pojist sladoled i Morena potegnit za bradu |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4022 Posts
Posted - 05/03/2017 : 13:18:07
|
Termin Mafesta se preklapa sa zadnjim kolom HNL-a, a postoji realna šansa da baš to kolo odlučuje o prvaku jer igraju međusobno Dinamo i moja Rijeka tako da će se vjerovatno cijeli grad preseliti na Maksimir. A opet ne bi Mafest propustio:( |
|
|
Korg
Senior Member
Ireland
1037 Posts
Member since 23/02/2015 |
Posted - 05/03/2017 : 14:00:39
|
Termin Mafesta se preklapa sa zadnjim kolom HNL-a, a postoji realna šansa da baš to kolo odlučuje o prvaku jer igraju međusobno Dinamo i moja Rijeka tako da će se vjerovatno cijeli grad preseliti na Maksimir. A opet ne bi Mafest propustio:(
Riješite pitanje prvaka prije zadnjeg kola i možeš na Mafest mirne savjesti |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4022 Posts
Posted - 05/03/2017 : 14:40:01
|
quote: Originally posted by Korg
Termin Mafesta se preklapa sa zadnjim kolom HNL-a, a postoji realna šansa da baš to kolo odlučuje o prvaku jer igraju međusobno Dinamo i moja Rijeka tako da će se vjerovatno cijeli grad preseliti na Maksimir. A opet ne bi Mafest propustio:(
Riješite pitanje prvaka prije zadnjeg kola i možeš na Mafest mirne savjesti
Ako bude tako ima da te napijem mirne savjesti |
|
|
Korg
Senior Member
Ireland
1037 Posts
Member since 23/02/2015 |
Posted - 05/03/2017 : 15:04:26
|
quote: Originally posted by Korg
Riješite pitanje prvaka prije zadnjeg kola i možeš na Mafest mirne savjesti
Ako bude tako ima da te napijem mirne savjesti
Kad su pijanke u pitanju tu se lako uklopim Forza Fiume! |
|
|
sumohrvat
Advanced Member
4022 Posts
Posted - 07/03/2017 : 14:01:32
|
Ima li tko preporuku ili saznanja u vezi ovih crtača sa 10. Mafesta... Tko se lijepo potrudi kod crtanja, a tko samo našvrlja reda radi nekakvu skicu ? |
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19664 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 07/03/2017 : 15:09:21
|
Od specijalnih gostiju, RM Gera se izrazito trudi nacrtati lijep crtež, to svakako preporučujem. A od ovih koji "nisu specijalni": Brindisi, De Angelis, Henrichon, Parlov, Talajić, Venturi, Maza, Airaghi. Otprilike. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
4988 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6243 Posts
Member since 05/12/2016 |
Posted - 07/03/2017 : 15:55:54
|
Pa ja sam se napalio na odlazak kad sam vidio da ce biti Secher, decko je ubio sa crtezom u najnovijem metabaronu pa bi rado volio da mi nesto nasvrlja bar u 1 album... Jedino mi mafest pada za radni vikend, neznam kako cu izmajmunirat odlazak :( I da, ti crtezi i posvete u strip, to se pretpostavljam placa? Koliko? Novi sam u ovom svijetu sakupljaca pa jos nemam iskustva. Bilo bi lijepo da mi i Parlov nesto nasvrlja u Starlight, ova druga imena (osim Ribića, cije jedino zasada imam kompletnog Milesa Vorkosigana za kojeg je crtao naslovnice) mi bas i nisu poznata, moram vidjet dali imam strip od jos kojega.
Jel ta ekipa tamo po danima (npr Parlov u cet, Secher u sub), ili su svaki dan svi ti crtaci tamo?
EDIT: Evo jedan fini primjer kvalitetnog crteza
|
-Hi Honey, did you miss me? -With every bullet so far... |
Edited by - DiSkAcH on 07/03/2017 16:00:20 |
|
|
jaki
Advanced Member
Croatia
26763 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
D.J.
stripovi.com suradnik
USA
7110 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 08/03/2017 : 10:18:17
|
quote: Originally posted by tinton
Od specijalnih gostiju, RM Gera se izrazito trudi nacrtati lijep crtež, to svakako preporučujem. A od ovih koji "nisu specijalni": Brindisi, De Angelis, Henrichon, Parlov, Talajić, Venturi, Maza, Airaghi. Otprilike.
S Brindisijem i Venturijem sam se već sreo na jednom od prošlih Mafesta i vratio se doma sa zbilja lijepim crtežima... Brindisija sam čak zamolio za crtež onako, mimo svih protokola nasred ulice i čovjek mi nacrtao Dylana bez ikakvog problema
E to je ljudina! |
www.epicentercomics.com |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6243 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7652 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 08/03/2017 : 11:29:06
|
Ne plaća se, samo se pripremi na čekanje u redovima. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6243 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10226 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 08/03/2017 : 13:40:37
|
quote: Originally posted by DiSkAcH
A jesu li svi tamo svaki dan ili su tamo samo odredeni dan?
Tamo su svaki dan, ali svaki od njih ima termin za koji tribaš uzet broj i čekat da te dođe red. Isto tako, većina gostiju je svih ovih godina bila izrazito korektna i crtež si moga dobit i nasrid ulice. Crtalo se po kafićima, zidićima, sicevima od motora i di god se stiglo. Ja ne skupljan crteže i gosti me uglavnon apsolutno ne interesiraju, ali za prijatelja koji me zamolija, Gigi Simeoni mi je nacrta Nathana na štekatu hotela Meteor.
Dakle svi crteži su besplatni, a osin zadanoga termina crtež bez da si predosadan možeš dobit i van termina.
|
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 08/03/2017 13:42:54 |
|
|
DiSkAcH
Advanced Member
Croatia
6243 Posts
|
Topic |