Author |
Topic |
zovko
New Member
201 Posts
Member since 21/08/2012 |
Posted - 13/03/2017 : 15:07:25
|
Mislim da bi izdavači mogli da organizuju neku nagradnu igru sa slipovima kupljenih stripova i kovertama specijalno napravljenim za tu priliku. Toga se još niko nije setio.
Nagrada bi bila da izvučeni bude urednik nekog izdanja (po njegovom izboru) na prostoru bivše Jugoslavije. I da obavezno odgovara na sve pritužbe, kaprice i infantilne upadice čitalaca. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 13/03/2017 : 15:09:51
|
vi iz srbije ( i ostali koji to prate), zbog pinka grand parade i starleta koje lafo izmisljaju hejtere koji ih ko fol napadaju...a ljudi uopce ne postoje...stvarno imate poremecaj percepcije
onda se ta turbofolk kultura prosirila na citavo drustvo
svi imaju neke hejtere, pljubace i one koji ih napadaju pod navodnicima
sve se ovdje vidi sto pise gospodin i nadam se brat u Kristu dakle sam je sebi i odvjetnik i porota i sudac vidite samo sto pise
jel vrijddjate na fejsu vrijedjate
jel zajebavate ljude kad vas pitaju kace nesto zajebavate
jel plesete po zivcima ljudima kad vas fino pitaju plesete
jel krenete s vc debeljucom i zavalite 200-500 ljudi zavalite
pa ko ovdje laze...ko govori istinu
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 13/03/2017 : 15:11:31
|
quote: Originally posted by Vlladimir
quote: Originally posted by DusMan
Evo, ja ću ti objasniti. Ljudi (dakle, ne Željko) po forumima misle da znaju nešto o sceni i znaju da je VČ velik igrač. Zato je lako mrzeti VČ i kriviti ga za sopstvenu nesreću, neznanje ili za to što nema stripova domaćih autora. Nije ovo sad ništa drugačije od uobičajenog trovanja gomilice zlobnih individua ispod različitih niknejmova koji se obmotavaju u zastavu svih forumaša ovog sveta i tvde kako ih predstavljaju. A to nije istina. Svako iole normalan zna šta je VČ uradio i šta i dalje radi.
Samo jako.
sefe ba zna se lik sam braniti nisu potrebni plivaci |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 13/03/2017 : 15:13:00
|
Evo, ja ću ti objasniti. Ljudi (dakle, ne Željko) po forumima misle da znaju nešto o sceni i znaju da je VČ velik igrač. Zato je lako mrzeti VČ i kriviti ga za sopstvenu nesreću, neznanje ili za to što nema stripova domaćih autora. Nije ovo sad ništa drugačije od uobičajenog trovanja gomilice zlobnih individua ispod različitih niknejmova koji se obmotavaju u zastavu svih forumaša ovog sveta i tvde kako ih predstavljaju. A to nije istina. Svako iole normalan zna šta je VČ uradio i šta i dalje radi.
molim administraciju da reagira ovakvo vrijedjanje se ne trpi ni na jednom forumu
natjerajte ga da ovo izbrise ili upozorenje
|
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 13/03/2017 : 15:14:36
|
quote: Originally posted by zeljko
koji kompleksas dzaba ti bolan funkcije koje imas kad si 0 covjek
ima izraz za takve kod nas u bosni ali posto si pod zastitom a imam forumskog iskustva da ne pokrecem administratore
koji lik ocam mog
Džaba tebi to što si psihopata kad smeš samo tastaturom da vređaš. Hajde dođi u Makarsku ako smeš da izađeš iz kuće i reci mi to u lice. Ili duševnim bolesnicima kod vas ipak daju samo šifru za internet ali ne i odsustvo? |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 13/03/2017 : 15:15:29
|
Nemoj bespotrebno provocirati. Ti nisi deo ovoga, nemoj se uplitati.
joj ovo neka urota?
oprostite stvarno nisam znao fukoovo klatno
posaljes 10 trolova da pisu za tebe onda se pojavljujes ko spasitelj
samo ovo nije roman nego stvarnost
kace vc mm 3 |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 13/03/2017 : 15:17:23
|
koji kompleksas dzaba ti bolan funkcije koje imas kad si 0 covjek
ima izraz za takve kod nas u bosni ali posto si pod zastitom a imam forumskog iskustva da ne pokrecem administratore
koji lik ocam mog
Džaba tebi to što si psihopata kad smeš samo tastaturom da vređaš. Hajde dođi u Makarsku ako smeš da izađeš iz kuće i reci mi to u lice. Ili duševnim bolesnicima kod vas ipak daju samo šifru za internet ali ne i odsustvo?
rekao sam vam davno da ne idem na ta bratska okupljanja i lance uzajamne pomoci kakve veze ima tipkovnica i sa cim sto vrijedjate ljude na fejsu
koji lik ocam mog odmah bi se tuko pasa spusti loptu ja sam mislio da ste vi kulturniji ljudi ne seljaci |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 13/03/2017 : 15:18:38
|
molim administraciju da reagira
ovo vrijedjanje prevazilazi granice dobnrog ukusa odo citat kafku i den simonsa vracam se malo kasnije |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 13/03/2017 : 15:36:07
|
braco u Kristu korizma je sve vam oprastam pogotovo uvrede slabi smo ljudi smo
ali ne mogu vjrrovati kako se to firma vodi da se na fejsu ne moze napraviti karatki faq jer se pitanja ponavljaju ali nije ni bitno ja nisam ravnatelj pa to ne razumijem ali ako se ima vremena za internet svadje ovdje ima i za odgovorit ljudima ako treba imati spreman copy paste odgovor
kada ce vc mm3 |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
DollarBill
Starting Member
91 Posts
Member since 18/05/2016 |
Posted - 13/03/2017 : 16:08:27
|
quote: Originally posted by going going
Stvarno mi nije jasan ovaj napad na Veseli cetvrtak.
Goinze,mogu samo da ti odgovorim iz mog ugla,mada mu je tamo Dzek Denijels sve lepo napisao,ni sam ne bih nista dodao.Niti mrzim niti volim VC,i ne bih voleo da propadnu jer ipak zivimo u Srbiji i od goreg moze da se pojavi gori.Ali ako bi ih preuzeo neki ozbiljni izdavac (kao DW marketprint) e to bi bio posao.posto su to puste zelje onda nek rade kako rade.Iskreno da kazem i kad bi ubrzali sva izdanja ne bih mogao da kupim sve sto me zanima i nisam od onih koji pitaju ka ce.
Ono sto mi smeta i na sta sam sarkasticno reagovao je upravo ponasanje VC urednika.Nece da odgovori na pitanja zasto moze Tex sa skupim pravima da ima 5 edicija a ne moze i OP ili provereni Zagor maxi.Naravno nije on duzan da odgovara na moja pitanja ali zato moze da me nazove lazovom i zlobnikom?
Mogao je da napise:lose ste preneli moj post i nije istina da sam...stagod.Zamisli da je samo jednom nekom "nevaspitanom primitivcu" odgovorio sa: zao mi je sto tako mislite ali niste u pravu,ipak nadam se da cete nsstaviti da kupujete nasa izdanja i ubuduce.Sve najbolje.
Sumnjam da bi neko bio drzak posle jednog tako kulturnog odgovora,koliki god bio primitivac.Ali nee,on mora da odgovori triput jace i sa visine,i da preti batinama! Ti,posto si fan VC-a sam reci da li bi komunikacija sa nervoznim citaocima mogla biti bolja? |
Edited by - DollarBill on 13/03/2017 16:11:20 |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 13/03/2017 : 16:16:33
|
Znači, priznaješ da si namerno lagao u nameri da dovedeš nekog u zabludu, u cilju širenja mržnje prema VČ? To si upravo napisao.
Provereni Zagor Maksi? :D To je koren tvog problema sa VČ? |
|
|
feniks
Senior Member
1922 Posts
Member since 08/05/2004 |
Posted - 13/03/2017 : 17:41:48
|
Stvarno mi nije jasan ovaj napad na Veseli cetvrtak. Mozda sam ja pristrasan kad pricam o njima jer su me uveli u svet stripa 2008. godine i od tad sam njihov verni citalac. Naravno da bih i ja vise voleo da izlaze i Teks i Mister No barem dva puta mesecno a najvise bih voleo da se ubrzaju kolekcionarske knjige biblioteke Mister NO i Teks, jer smo kod Mister NOa sad u zlatnom periodu a kod Teksa taj period tek treba da dodje i voleo bih da sve te epizode citamo sto pre.
Ali ne moze se omalovazavati i napadati rad Veselog cetvrtka, po pitanju Dilan Doga smo potpuno aktuelni sa Italijanima i primetna je njihova ogromna ljubav i rad u vezi izdavanja DD pogotovo od strane Marcela. Zatim su nam po pristupacnoj ceni ponudili Teksove gigante sa odlicnim tekstualnim dodacima, prva dva albuma autorskog Teksa po takodje odlicnoj ceni. Vratili su strip na kioske i pokrenuli odavno mrtvu strip scenu u Srbiji. Izdaju Napoleona strip koji je vrlo specifican i neuobicajen, ali ga opet izdaju. Predstavili su nam prvi Bonellijev mini serijal Brada Barona. Izdali su sjajnog Leo Pulpa, koji se preretko spominje. Izdali su one shot Dragonera kada je u regionu to bila misaona imenica. Tu je i Kolekcionarski Zagor sa autorskim naslovnim stranama Maura Laurentija, DD superbuk, Zagorove odabrane price...
Stvarno se ljudi trude i rade i mislim da to treba ceniti i podrzati.
+1 Osim sto sam vec "bio u stripu" kada je krenuo VC. Ovo ostalo potpisujem. Zasto ona izdanja koja ja kupujem (KI MM, KI Mno) ne idu onim ritmom kojim bih zelio a idu oni koje ja ne kupujem (K Zagor) nije problem izdavaca nego moj. |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 13/03/2017 : 20:00:43
|
Stvarno mi nije jasno čemu sve ove rasprave. Da li vam VČ ide na ganglije? Super, nemoj kupovati njihove stripove. Bez uvrede ovde ima ljudi koji šta god dođe iz VČ to se pljuje i omalovažava. Dajte ljudi stripaši smo pre svega, prepirimo se kakva je priča, kvlaitet crteža i slično. Jel neće da izdaju OP Teksa ( i ja sam za to) ne moraju. Njihove su pare, a verujte mi da prava za Teksa nisu ista kao prava za Mr Noa, Zagora, MV i sličnih junaka. Neuporedivo su skuplja. |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17810 Posts
Posted - 13/03/2017 : 20:01:33
|
quote: Originally posted by solar
Ajde smirite tenzije, nema potrebe za teškim riječima.
evo kako gospodin ravnatelj komunicira s citateljstvom
ja ne znam ko je ovdje koga prvi vrijeđao
znaci neko osnuje firmu, tebe postavi za sefa i ti ides uokolo i vrijeđaš ljude i potičeš uposlenike da se prema mušerijama odnose kao prema stoci
ako neko može ovo da opravda evo... pogledajte datum pogledajte smajli znaci ono zezancija...
sve je turbo folk svaka je kritika od hejtera svako je pitanje maliciozno svaki je upit o roku pljuvanje svako razmišljanje je saboterski rad
fakat ne mogu pojmiti pa svi radimo u nekim firmama ili bar većina smijete li se odnositi prema mušerijama kao što veseli četvrtak kaže
jeste li na sajmu ovakvi kad neko pita vaše uposlenice neko pitanje o izdavaštvu
samo mi to recite?
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18862 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 13/03/2017 : 20:23:55
|
Nije mi jasno kako i zasto danas neki zele propast bilo kojeg izdavaca... Ko da jih imamo na tone i svi bi obljavljivali stripove.. A nivo komunikacije je takav kakav je stupanj osobnog/licnog odgoja i kultura diskutera... Ja se tim nebi hvalio po forumu... Da skratim, zelim Veselom da izdaje stripove jos sto godina, mene nece bit da jih citam ali mozda hoce sin ili dajboze unuk.. Izadite iz svog ogranicenog egoisticnog sveta i gledajte sire.. Cita stripove i poneki klinac, ako vi nebi plakali kad se ugase vasi junaci,mozda bi mladi Milos ili Dragan.. Teller je vec jednom plakao i zna kako je to kad ae ti srusi onaj sretni stripovski svjet... I kako su tuzni kiosci bez stripova... Ko zeli lose Veselom je govno,dubre,egoist i neiskreni strip zaljubljenik.. Neznam sta radi na tom sajtu...mucko dubre..kako bi reko Mamic, i ne samo on
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 13/03/2017 20:30:38 |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 13/03/2017 : 20:38:31
|
vi iz srbije ( i ostali koji to prate), zbog pinka grand parade i starleta koje lafo izmisljaju hejtere koji ih ko fol napadaju...a ljudi uopce ne postoje...stvarno imate poremecaj percepcije onda se ta turbofolk kultura prosirila na citavo drustvo
Ma eto sad će ljeto, pa Guča....
https://youtu.be/PFttuikR2XQ |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 13/03/2017 : 20:54:15
|
quote: Originally posted by zeljko jeste li na sajmu ovakvi kad neko pita vaše uposlenice neko pitanje o izdavaštvu
samo mi to recite?
Predlažem ti da dođeš na neki sajam i da se u to lično uveriš. |
|
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 13/03/2017 : 20:57:42
|
Haj'mo ponovo skretnicu ka ontopicu, moRe l' bre-ba?
"Najsvježije" naslovnice, definitivno!
|
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
Tutta
Advanced Member
Germany
32401 Posts
Member since 19/02/2010 |
Posted - 13/03/2017 : 21:02:25
|
Podrška Veselom Četvrtku !!! Sve najbolje želje i puno uspjeha.
Pogotovo, hvala vam za Mister No'a!
Živjeli |
+IN HOC SIGNO VINCES+
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 13/03/2017 : 21:28:51
|
quote: Originally posted by teller
Izuzetno mi je zao zbog ovakvog odgovora. Moramo sto vise da podrzimo Veseli jer su jedini ozbiljno vratili strip na kioske u Srbiji i tako su otvorili put i za druge izdavace, a i stvarno se trude i ulazu mnogo rada i ljubavi u svoja izdanja sto je ocigledno. Nadam se da ih barem ta skuplja izdanja vade iz minusa. I nadam se ubrzanju ritma kolekcionarskih knjiga Mister NOa i Teksa.
dužnost svih naš strip zaljubljenika je da podržimo Veseli kupovinom njihovih izdanja..jer ako odu oni...jad i beda sledečih ohoho godina...a verovatno i zauvjek. Pravu ljubav prepoznaš tek kad ju izgubiš..ne dozvolimo da se to desi sa Veselim Četvrtkom!
Ako padnu Veseli i Ludens, strip kakav smo dosad poznavali je mrtav, to će postati hardcore otimačina za malobrojne mazohiste. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17009 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 13/03/2017 : 21:31:10
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
što se mene tiče, mogu i ugasiti ediciju texa redovnog..ionako će kroz koju godinu ludens sve to izdati..a nek ubrzaju i završe mister noa, napoleona i ostale serijale koje ne izdaje ludens... davno sam ja govorio da su vč i ludens kao vodeće kuće na ovim prostorina trebali imati neki dogovor oko ovih edicija koje izdaju i jedni i drugi tipa zagor, dilan, tex jer je ipak malo tržište od nekoliko hiljada ljudi pa da jedni drugima ''ne kradu mušterije'' nek podijele šta će ko izdavati i da se stripovi plasiraju na sve kioske jednako od vardara pa do triglava, odnosno na našem govornom podrućju...
Amen. Stvarno ne vidim problem oko toga da VČ izdanja ne idu i na hrvatske kioske, ustvari mi nije jasno zašto ne idu?! U tvom se postu krije spas za sva kiosk izdanja barem dok smo mi živi. Poslije nas, svejedno nam je |
|
|
legaz
Senior Member
Serbia
2417 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 13/03/2017 : 22:42:51
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by teller
Izuzetno mi je zao zbog ovakvog odgovora. Moramo sto vise da podrzimo Veseli jer su jedini ozbiljno vratili strip na kioske u Srbiji i tako su otvorili put i za druge izdavace, a i stvarno se trude i ulazu mnogo rada i ljubavi u svoja izdanja sto je ocigledno. Nadam se da ih barem ta skuplja izdanja vade iz minusa. I nadam se ubrzanju ritma kolekcionarskih knjiga Mister NOa i Teksa.
dužnost svih naš strip zaljubljenika je da podržimo Veseli kupovinom njihovih izdanja..jer ako odu oni...jad i beda sledečih ohoho godina...a verovatno i zauvjek. Pravu ljubav prepoznaš tek kad ju izgubiš..ne dozvolimo da se to desi sa Veselim Četvrtkom!
Ako padnu Veseli i Ludens, strip kakav smo dosad poznavali je mrtav, to će postati hardcore otimačina za malobrojne mazohiste.
Čovek vam je rekao sve. Naklon do poda za ovu mudrost.
|
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
Edited by - legaz on 13/03/2017 22:43:57 |
|
|
Topic |
|