kažu da je u americi životni vijek jedne male tvrtke 5 GODINA amerika? a gdje smo mi? a što nudi jedna američka tvrtka svojim mušterijama i opet propadne?
što se tiče DJL i obiteljskih firmi situacija je još gora...osnuju ljudi biznis i on propadne za manje od 5 godina tako sam čitao..., ali ljudi osnuju novu firmu
možete pričati što želite meni je i VANINI vrijednost... nikad nisam prodao njihove stripove niti sam htio kupovati dupla izdanja i VANINI ima svoju vrijednost u vremenu za emotivne ljude
samo treba pošteno raditi i normalan biti mislim da uspjeh ne može izostati
međutim... kada se u to sve ubaci dimenzija nostalgije i jahanja "mrtvog" konja (DYLAN, ZAGOR) ne vidim neki uspjeh mimo toga...i ne vidim uspjeh u budućnosti
budućnost pripada samo onima koji uspiju raditi sa mladima i najmlađima
Moja želja bi bila usporavanje Napoleona, ovaj dosadašni ritam izlaženja je nemoguće pratiti.:)) (vrijedi i za MM debeljucu, prijedlog: 1 po dekadi-optimalno)
DusMan zaboravija sam te pitat za OP Zagor , koja je sljedeća i jeli se znaju planovi na ubuduće
sljedeća priča ide u br.38 znaju (nastavljaju sa br.39 pa 40...itd.)
Ajde, ako veseljaci već nemaju neki plan, da krenemo sa željama... Možda bi mogli izbaciti nešto iz ZS perioda 1000-1100...
Logično je da se zna sadržaj OP dosta unapred
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands.
DusMan zaboravija sam te pitat za OP Zagor , koja je sljedeća i jeli se znaju planovi na ubuduće
sljedeća priča ide u br.38 znaju (nastavljaju sa br.39 pa 40...itd.)
Ajde, ako veseljaci već nemaju neki plan, da krenemo sa željama... Možda bi mogli izbaciti nešto iz ZS perioda 1000-1100...
Logično je da se zna sadržaj OP dosta unapred
mda, ali logika i veseli nisu, što bi se reklo, baš najbolji prijatelji, tako da... al ko smo mi da im sudimo (osim što im kupujemo izdanja i držimo ih na životu) i svašta pitamo, zahtijevamo, kritiziramo, predlažemo...jer zna se tko to radi. samo jalni i maliciozni ljudi.
Sta ste pali po ljudima,rade kako znaju i misle da triba.Ulog je njihov i normalno je da niko nece riskirat ili ic u svjestan gubitak.Ko misli da bilo ko nesto radi da izgubi,taj je u grdnoj zabludi.Oni,bez obzira na kontakt,nisu duzni davat bilo kakve informacije o bilo cemu sto se tice nekih planova i svega sto ide uz to.Ovaj bi ovo,onaj bi ono,pa ispadne da vecina niti ne kupi,nadje stotinu mana i sl.Neki nisu svjesni da jednostavno moramo biti zadovoljni ponudjenim,jer alternative prakticki nema.Ko voli nek izvoli kupit,ko ne voli laganini zaobilazenje i to je to.
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Sta ste pali po ljudima,rade kako znaju i misle da triba.Ulog je njihov i normalno je da niko nece riskirat ili ic u svjestan gubitak.Ko misli da bilo ko nesto radi da izgubi,taj je u grdnoj zabludi.Oni,bez obzira na kontakt,nisu duzni davat bilo kakve informacije o bilo cemu sto se tice nekih planova i svega sto ide uz to.Ovaj bi ovo,onaj bi ono,pa ispadne da vecina niti ne kupi,nadje stotinu mana i sl.Neki nisu svjesni da jednostavno moramo biti zadovoljni ponudjenim,jer alternative prakticki nema.Ko voli nek izvoli kupit,ko ne voli laganini zaobilazenje i to je to.
bolje da vam je robi nego ja...ja bi to malo sočnije.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
bolje da vam je robi nego ja...ja bi to malo sočnije.
Ne isplati se
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.