forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 SBE recenzije & rezervacije
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 231

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7268 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 12/01/2017 : 09:25:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
Iživljavanje s pilotom.

Ali s guštom sam je pročitao.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/01/2017 : 09:40:36  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by solar

thekide "strikes back" - po dužini recenzije ne bih se čudio da je rekord opet promijenio vlasnika.

Što li će King na to reći...

A ne, moliću lepo. Nema više nikakvih rekorda, jedva 6 iljadarki, čak nije ni moja najduža.

Još sam je više puta skraćivao i dorađivao, toliko da je DeeCay na kraju doživeo nervni slom.
Znam da se u izbornom topiku vodi hajka na dugačke recenzije pa sam se trudio da je maximalno skrešem, al stvarno nije moglo kraće. Ipak sam obrađivao dve epizode sa osvrtom na celu mini sagu.

Evo obećavam sledeća neće preći 1500 reči.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 12/01/2017 : 09:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
A evo i kako su napredovala skraćivanja i razne dorade tokom prethodnih meseci - nekoliko isečaka iz dopisivanja sa DeeCayjom (samo sa moje strane). Fali gomila među-nastavaka, neke sam i obrisao, al evo bar onih ključnih:

20.10. završih konačno novu recku. otegla se, ali pošto je dupla epizoda, ne mož kraće.

02.12. konačno sam doterao recku pa čim nađeš vremena postavi je na sajt. Vala mi je dosta pisanja za ovu godinu.

20.12. U svakom slučaju, iskoristio sam vreme da je još malo preradim pa ti sad šaljem ovu FINALNU verziju.

28.12. opet sam se bacio na novu doradu Mister No recenzije. Znam da sam ti slao već nekoliko verzija, ali obećavam, ova je STVARNO FINALNA.

06.01. To je to. Konačno završih ko zna koju po redu izmenu.
Obećavam da je neću više pipati, ali ti je za svaki slučaj postavi što pre.

10.01. Nemoj da se ljutiš. Znam da ćeš misliti da te zajebavam, ali morao sam da izvršim jednu malu ispravku i da ubacim dve rečenice koje objašnjavaju šta sam u nastavku hteo da kažem.

Edited by - thekide on 12/01/2017 09:45:27
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6879 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 12/01/2017 : 10:01:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Hahaah, legenda si.

loading...
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 12/01/2017 : 12:56:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Da sam na njegovom mjestu ja bih je već 21.10. okačio na sajt pa ti radi ispravke koliko hoćeš.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1799 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 13/01/2017 : 19:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Poslao sam danas jednu recenziju (Užas). Ostale dvije su također završene prije par dana, no čekam da odstoje preko vikenda prije nego ih prekontroliram za tipfelere i slične greške.

Uglavnom, volio bih preko vikenda napisati i recenziju za kratku priču "Saldo" (isto Dylan) koja je objavljena u sklopu nove stripoteke, pa da se i za to predbilježim.

Go to Top of Page

doom
stripovi.com suradnik

726 Posts

Member since 28/07/2016

Posted - 14/01/2017 : 16:49:21  Show Profile Show Extended Profile  Send doom a Private Message  Reply with Quote
@thekide, rezervisi mi MN SA54-Dark City, imam ih jedno 4-5 komada pa valjda je to neki znak. Texov gigant znak zmije je poslan deeyu, isto kao i pilotov specijalac.

P.S. Ostao ti je texov maxi na spisku ;)
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 14/01/2017 : 17:18:48  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by doom

@thekide, rezervisi mi MN SA54-Dark City, imam ih jedno 4-5 komada pa valjda je to neki znak. Texov gigant znak zmije je poslan deeyu, isto kao i pilotov specijalac.

P.S. Ostao ti je texov maxi na spisku ;)

Izbačeno-ubačeno.
Go to Top of Page

going going
Advanced Member

Serbia
11867 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 14/01/2017 : 22:05:09  Show Profile Show Extended Profile  Send going going a Private Message  Reply with Quote
Divna poplava novih recenzija kvalitetnih recenzenata na sajtu! Stvarno lepo osvezenje!
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 01/02/2017 : 15:02:01  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
JANUAR-SIJEČANJ

Prođe i prvi mesec u 2017. godini, proleće je još daleko, ali za ljubitelje recenzija odavno je stiglo. Sa 12 novih rezervacija nema opasnosti od novog ledenog talasa. Prednost u odnosu na ranije godine je u tome što se dobar deo tih rezervacija odmah i odradi.

Prethodnih meseci smo imali neočekivan rast, sa novembarske tri SBE recenzije, preko decembarskih 8 pa sve do januarskih neverovatnih 14!!!

Da bismo videli veći broj objavljenih SBE recenzija morali bi da se vratimo skoro 6 godina unazad u poslednje dane zlatnog recenzentskog doba. Te 2011. godine često smo viđali mesečne rezultate od 20 i više recenzija (jun i avgust - po 17 SBE recenzija). Ne verujem da je tako nešto dostižno, ali pre 6 meseci nisam verovao ni da ću ikad više videti dvocifreni broj SBE recki pa eto, sve je moguće.

Edited by - thekide on 01/02/2017 15:04:36
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6879 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 01/02/2017 : 16:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
Ne mora 20 ni bit dostižno, ipak je manje nerecenziranih nego tad, super bi bilo i 10, svako tri dana nova... pa makar ne bukvalno tako već prosječno pošto je par puta Dee znao dvije odjednom izbaciti (što mi nije baš najveselije )

loading...

Edited by - Dwayne_Looney on 01/02/2017 16:49:00
Go to Top of Page

Sarghan
stripovi.com suradnik

Croatia
1799 Posts

Member since 26/01/2011

Posted - 01/02/2017 : 23:57:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Sarghan a Private Message  Reply with Quote
Može meni navedene tri za ovaj mjesec (preostale dvije od prošlog mjeseca su davno poslane i čekaju na objavljivanje):

- DD LUGG 8b/SCG 4b - Bila je mrtva
- DD LU 122 - Uskrsnuće
- DD LU 146/VEC 110 - Povratnici
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 02/02/2017 : 13:48:15  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

Ne mora 20 ni bit dostižno, ipak je manje nerecenziranih nego tad, super bi bilo i 10, svako tri dana nova... pa makar ne bukvalno tako već prosječno pošto je par puta Dee znao dvije odjednom izbaciti (što mi nije baš najveselije )

U pravu si, i 10 je puna kapa, samo kad bi se održao taj prosek. Što se tiče Deeja i ja poludim kad izbaci 31. u mesecu tri nove recke, a ja baš završio spiskove kandidata i rezime bez te trojice, pa onda piši-briši...

Ali teško da može drugačije, pa pogledaj sad, kad na 15 recenzija u mesecu dodaš "tjedne crtice" i razne sajtovske textove, ispada da bi morao svako veče da sedi za kompom i čuka nove stvari. Neizvodljivo.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 02/02/2017 : 13:48:48  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sarghan

Može meni navedene tri za ovaj mjesec (preostale dvije od prošlog mjeseca su davno poslane i čekaju na objavljivanje):

- DD LUGG 8b/SCG 4b - Bila je mrtva
- DD LU 122 - Uskrsnuće
- DD LU 146/VEC 110 - Povratnici

Ubačeno.
Go to Top of Page

Dwayne_Looney
Advanced Member

6879 Posts

Member since 15/10/2014

Posted - 02/02/2017 : 13:52:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Dwayne_Looney a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by thekide

quote:
Originally posted by Dwayne_Looney

U pravu si, i 10 je puna kapa, samo kad bi se održao taj prosek. Što se tiče Deeja i ja poludim kad izbaci 31. u mesecu tri nove recke, a ja baš završio spiskove kandidata i rezime bez te trojice, pa onda piši-briši...

Ali teško da može drugačije, pa pogledaj sad, kad na 15 recenzija u mesecu dodaš "tjedne crtice" i razne sajtovske textove, ispada da bi morao svako veče da sedi za kompom i čuka nove stvari. Neizvodljivo.

Ma naravno, razumijem ga, da ga plaćaju trebalo bi živaca. Uglavnom, svima zahvala za recenzije zadnjih mjeseci, pravi preporod.

loading...
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 03/02/2017 : 19:09:41  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
završene povratak tigrova, konačna pobeda i pleme drvenih lica. bog jaguar u izradi. pribilježi mi nik rajder saigon i kit teler teleskopulos

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 16/02/2017 : 12:44:19  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

završene povratak tigrova, konačna pobeda i pleme drvenih lica. bog jaguar u izradi. pribilježi mi nik rajder saigon i kit teler teleskopulos

Ubačeno.
I bravo za "Pleme drvenih lica". Konačno je zapušena rupa u ZS/LMS Zagorima.
Go to Top of Page

Korg
Senior Member

Ireland
1037 Posts

Member since 23/02/2015

Posted - 17/02/2017 : 09:24:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Korg a Private Message  Reply with Quote
Ubaci meni MM VČ 39 - Lognituda nula
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 02/03/2017 : 15:53:27  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Korg

Ubaci meni MM VČ 39 - Lognituda nula

Ubačeno.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 02/03/2017 : 15:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
FEBRUAR-VELJAČA

Zima se polako primakla kraju, ali je ipak ovo sumanuto februarsko toplo-hladno vreme ostavilo posledice na naše recenzente koji su posle dvomesečnog hiperaktivnog perioda malo usporili. Čast izuzecima poput Sarghana, igora 12, Korga i neverovatnog dooma (7 recki u 50 dana) koji ako ovako nastavi preti da ugrozi All-Time rekord (57 recki u jednoj godini (twice in a row: 2010, 2011)) koji drži naš voljeni urednik. Jerry Krause se već trese jer mu se klima titula najproduktivnijeg recenzenta koju je samouvereno držao prethodne dve godine.

Sve u svemu, 5 objavljenih SBE recenzija i 6 novih rezervacija nije loš rezultat, ali očekivanja za sledeći mesec su svakako veća.

U toku februara smo ostali bez još jednog recenzenta, i to jednog od najboljih - kikyja, koji je najuren do proleća 2018. godine. E sad, šta raditi sa njegovom rezervacijom Zagor specijala? Znam da je dobar deo već napisao, ali dal će završavati i poslati DeeCayju ili će iznerviran dići ruke od pisanja - to već ne znamo. Ništa, kao i kod recenzenta Začkoljice, čekaćemo pa šta bude.

Idemo dalje!
Go to Top of Page

Jerry Krause
stripovi.com suradnik

Western Samoa
7268 Posts

Member since 12/11/2009

Posted - 02/03/2017 : 22:26:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Jerry Krause a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jerry Krause se već trese jer mu se klima titula najproduktivnijeg recenzenta koju je samouvereno držao prethodne dve godine.

Rado prepuštam titulu ove godine, tri u nizu bi bilo već previše. Više tu ima razloga, zauzetost poslom, nedostatak vremena, ali prije svega nemotiviranost. Nema tu više koga da me pogura kao nekad prije 3-4 godine jedan novi entuzijastični član.

Budem li na 50% od prošle godine bit će odlično, sve preko je premija.
Go to Top of Page

igor 12
stripovi.com suradnik

4602 Posts

Member since 24/01/2013

Posted - 09/03/2017 : 19:37:22  Show Profile Show Extended Profile  Send igor 12 a Private Message  Reply with Quote
Kide, zabilježi mi pilotovu priču iz almanaha, Ardeni 1945.

Vamos a la playa tralalalala
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 10/03/2017 : 09:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jerry Krause

quote:

Jerry Krause se već trese jer mu se klima titula najproduktivnijeg recenzenta koju je samouvereno držao prethodne dve godine.

Rado prepuštam titulu ove godine, tri u nizu bi bilo već previše. Više tu ima razloga, zauzetost poslom, nedostatak vremena, ali prije svega nemotiviranost. Nema tu više koga da me pogura kao nekad prije 3-4 godine jedan novi entuzijastični član.

Budem li na 50% od prošle godine bit će odlično, sve preko je premija.

Auu, Jerry, boli me kad vidim da si i ti prešao međ žalosne sove.
Pojaviće se valjda i taj neki novi član da te pogura, inače propadosmo.
Go to Top of Page

thekide
stripovi.com suradnik

Serbia
1811 Posts

Member since 18/11/2013

Posted - 10/03/2017 : 09:51:18  Show Profile Show Extended Profile  Send thekide a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by igor 12

Kide, zabilježi mi pilotovu priču iz almanaha, Ardeni 1945.

Ubačeno.
Go to Top of Page

doom
stripovi.com suradnik

726 Posts

Member since 28/07/2016

Posted - 22/03/2017 : 18:49:14  Show Profile Show Extended Profile  Send doom a Private Message  Reply with Quote
thekide, u KM LU 54 su sljedece epizode od zlatne serije:

KM ZS 555 Dvostruko izdajstvo
KM ZS 559 Kuća strave
KM ZS 565 Lađa u plamenu

pa mozes i njih krizati kada budu objavljene zajedno sa ludensom.
Go to Top of Page
Page: of 231  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000