Što je sa zadnjom stranicom topica od cijepljenju?
Meni se zabjeli ekran.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Potrudi se, života ti. Bio je to gadan jutarnji stres ;) Inače,šalu na stranu, sanjao sam sinoć da si uveo sistem "lajkovanja" postova u forum. Nemoj da ti je palo na pamet! :D
Netko postavlja youtube video krivo i onda to poremeti stranicu.
To sam izgleda i usrao u topiku Hip Hop/Rap. Kad se uđe u topik pojavi se error: illegal use of flash tag!
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Netko postavlja youtube video krivo i onda to poremeti stranicu.
To sam izgleda i usrao u topiku Hip Hop/Rap. Kad se uđe u topik pojavi se error: illegal use of flash tag!
Ja ne znam tko je tu šta usrao, ti il ja, prije cca sat i pol sam stavio desetak videa pa me izbacivalo i mislio sam da sam ja kriv, ali sad sam uspio editirati post, maknuo linkove i još uvijek me izbacuje.
Kolko sam skužio ne smiju se stavljati videi s nekog playlista na YT-u, nego samo i isključivo video-klip?
Kad se u pretraživanje na početnom sajtu unese riječ koja sadrži č,ć,š,đ ili ž, google custom search ta slova pretvori u "?" i izbaci posve krive rezultate (npr. riječ "kiša" pretvori u "ki?a"). Mada, kada se na toj stranici s rezultatima ? prepravi u prvobitno slovo, onda se rezultati normalno prikazuju.
Može li se to ikako popraviti/namjestiti da se odmah iz prve pojavulju ispravni rezultati ili je to do googlea?