forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Obavezno cijepljenje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 148

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 11:36:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
@ivi skoj

Ma nisam te prozvao, stvarno mi nije bila namjera.

Slažem se sa svime što si napisao u zadnjem postu, a svoje mišljenje o bioenergiji i zašto nekome djeluje, nekome malo, a nekome skoro ništa napisati ću malo kasnije.

Napiši mi gdje je teta imala rak?! I kod službene medicine kod nekih vrsta raka se može živjeti još dugo. Kod žena rak dojke, kod muškaraca, prostata, testisi...

Ne znam na što ljudi misle kad govore o alternativnoj medicini?! To mi je problem. Nekima je to bioenergija, nekima vračanje, nekima nešto treće... Zato se tu ne znam postaviti u razgovoru. Sve se trpa u isti koš, prava holistička medicina je vrlo ozbiljna i jako učinkovita u odnosu na klasičnu. Jasno, govorimo o izlječenju bolesti. Kod npr akutne glavobolje ipak je bolje prvo popiti tabletu službene medicine, pa tek onda potražiti uzroke svog problema.

U kojoj je to klinici gdje su tvrdili da ga mogu izliječiti bio otac od frendice?! Vidiš, ta informacija mi je bitna i rado bih znao nešto više o tome.
Možda će te zanimati idući post kada usporedim neke stvari i još dodatno objasnim. Samo da uhvatim vremena.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/04/2017 : 11:42:42  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
quote:
Originally posted by dcopic

Kasniš Nagore, imaš nepotpune informacije. Vjerojatno nisi ni čitao što smo ovdje pisali o tome. A i ovaj mali na slici sigurno nije rom iz Rumunjske. I najvažnije, od ospica se ne umire. Barem ne u normalnim uvjetima 20-21. stoljeća: pravilna prehrana, higijenski uvjeti...

Činjenica je da u Rumunjskoj imaju problem. Zar stvarno misliš da niska opća "pocijepljenost" nema nikakve veze sa širenjem zaraznih bolesti?

http://scienceblogs.com/insolence/2017/03/21/massive-measles-outbreak-in-romania-a-warning-to-the-us/
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 12:42:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Pa ima veze, naravno. Pisati ću o tome još, uskoro, sada imam nešto drugo u planu.

Obećao sam napisati još nešto o holističkoj medicini. Prošli tjedan sam pisao o gersonovoj klinici i njihovoj terapiji. Trenutno smo na temi rak, pa evo još nešto. Zamislite bolesnika s rakom, koji nakon više desetljeća standardnog života kakvog imamo kod nas što se tiče hrane i pića odlazi doktoru, onkologu. Jedna takva teško bolesna osoba obično ima: velike nedostatke minerala u tijelu, magnezij, jod, cink... ima i deficite vitamina najčešće B i to svih vrsta i D. Možda je bio pod stresom, a nakon što je saznao dijagnozu 100% je po stresom, ima zapušenu jetru koja slabo filtrira krv, pa se otrovi skupljaju u tijelu, ima, oštečena propusna crijeva od loše hrane, konzervansa, raznih otrova. U crijevima ima i blato koje tamo stoji dugo, zalijepljeno na stijenke tako da mu ne radi niti peristaltika... Zatim ti su gljivice, kandida, koje ljudi sa rakom imaju u ogromnim količinama. Mogu nabrajati i dalje, ali to je to. Netko ima više problema, netko manje, netko nedostatke drugih minerala ili vitamina, ali više manje svi bolesnici koji imaju rak imaju ovo gore napisano.

Sada vi meni recite kako, ali stvarno kako će njemu pomoći radijacija i kemoterapija?! Pa znate što radijacija radi tijelu bez obzira kako ju koristite. Kod kemoterapije koja je veliki otrov jer ubija stanice raka, ali i zdrave stanice. Pa znate li vi koliko otrova morate popiti i koliko zračenja primiti da vam padne kosa. A gdje su tu strašne mučnine. Nakon ta dva tretmana čovjekov imunitet je mrtav, a to je ono što mu najviše treba. Kako će kemoterapija i zračenje čovjeku vratiti u normalno stanje vitamine, minerale, crijeva, jetru, gljivice, stres...

Tu su još i mrtvi zubi. To su vam oni zubi gdje su vam zubari izvadili živac, umrtvili ga i rekli vam da je izliječen. Evo još jednog paradoksa službene medicine, mrtav je, a izliječen. Izvadio sam svoja tri mrtva zuba, izvana bijela iznutra crni korijen oko kanala i gljivice u obliku sluzi. Ispod svakog mrtvog zuba se nalaze gljivice i anaerobne bakterije koje nemožete ubiti s ničim do kraja. Zubarka mi je rekla da je izvadila tisuću zuba i još nije vidjela niti jednog bez gljivica i bakterija. Zašto sam promijenio temu na zube?! Pa zato jer kod raka dojke preko 95% žena ima mrtve zube. Ne znam točne statistike za druge bolesti, a dao bih sve za te informacije! Razgovarao sam sa jednim slovencom iz Maribora koji je dovezao svoju ženu sa rakom dojke, imala je pet mrtvih zuba, sve ih je izvadila. Ako imate mrtve zube vjerojatno znate za njih, ali ako ne, nije ih teško prepoznati na slici, samo treba pogledati ortopan.

Ima li bar netko tko ovo čita da mu se čini logičnim?!

I odgovoriti na pitanje kako će nekome s organizmom u onakvom stanju koje sam gore opisao pomoći kemoterapija i zračenje?!

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 13:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Evo što se je dogodilo mlađem bratu jedne moje prijateljice iz Istre. Ima oko 26 godina, nezdrav život, stres, počeo je gubiti snagu u mišićima po cijelom tijelu, ne sjećam se više i drugih simptoma. Slijedili su odlasci u Pulu nekoliko puta na preglede, nisu otkrili što je, zatim je bio hospitaliziran tamo jedan tjedan, sveukupno desetak dana u bolnici, rekli su da ima tri mogućnosti: als, spinalna mišićna atrofija ili nekakva hirayama bolest. Deset dana, koliko to košta zdravstvo, porezne obveznike, koliko su sati doktori bili oko njega, sve to košta. Bojali su se da nije als jer od toga se brzo umire, pa sam im preporučio holističkog doktora u Ljubljani, čak sam mu i pomoću street viewa napravio putokaz kako da dođe do tamo.

Uglavnom, tamo nije bio deset dana, već sat i pol na dijagnozi biorezonancom i razgovoru. Evo što su mu rekli i otkrili nakon samo sat i pol:

Izbaciti za neko vrijeme mliječne proizvode, meso može, dobio je i plan prehrane.
Kandida i loša crijevna flora radi nje
Plijesan
Amalgam u ustima, mrtvi zubi, olovo i živa
Proces vrenja u crijevima
Upala limfe
Pijesak u žuči
Nedostaci vitamina B i D
Nedostaci Kalcija, Magnezija, Kalija i Omega 3
Hormonska neravnoteža

Izgleda strašno, naravno. Ne postoje bolesti kao što su als ili mišična distrofija, kao i mnoge druge bolesti. To je samo skup simptoma. Naravno, za razliku od službene medicine gdje za tebe odgovornost preuzima država ovdje toga nema. Jer ne pokriva socijalno, što je velika šteta, ali tako je.

Moraš preuzeti odgovornost za sebe, pregledati plan prehrane koja nije komplicirana i pridržavati se. Nabaviti kvalitetne vitamine i minerale koji kronično nedostaju organizmu, protugljvična prehrana će reducirati kandidu, pljesan i gljivice, čišćenje jetre, žuči i debelog crijeva je gotovo besplatno. Jedino što je ovdje veliki problem su zubi, ali to će se sam morati odlučiti.

To vam je moderna holistička medicina, koja traži uzrok problema i rješava ih. Uzročna medicina. Za razliku od simptomatične službene medicine koja samo liječi i ublažava simptome. I neču vam ovdje tvrditi da se s modernom holističkom medicinom svi izliječe. To nikako nije istina. Pa sam doktor mi je rekao da se dogodi da pacijenti plate skup prvi pregled i nikada se više ne pojave. Jednostavo kad vide popis koji trebaju riješiti da se izliječe odustanu. Tko posluša savjete i učini nešto po pitanju prehrane i drugih nedostataka brzo se oporavlja.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 13:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
@Beva

Evo ono gore ti je ujedno i odgovor na pitanje zašto nekome onaj med izliječi rak pluća, a drugome ne. Jednostavno osoba koja ima rak ima toliko problema u tijelu da je to strašno. Ne može organizam normalno funkcionirati sa onakvim simptomima koje sam gore naveo. Tu nikakav med neće pomoći, makar možda radi kakvu detoksikaciju, vjerojatno ima vitamine i minerale koje upravo tom bolesniku trebaju, možda je netko tko je pio taj med promjenio i druge stvari u životu, pa mu djeluje kao izvrsna pomoć imunitetu, a opet njegov susjed sa istom bolešću uzima isti med, ali ne mijenja ništa ili ima kakav veći problem u organizmu i umire.

Isto je i sa bioenergijom. Malo je dobrih terapeuta koji stvarno pomaži od teških bolesti, ali ih ima. Jednu ženu sam upoznao. nada bolić iz Osjeka, a radi i u Osjeku i u Zagrebu tjedan-tjedan. E kod nje stoje ljudi u redu, jer stvarno liječi. Ali opet, zbog onoga što sam čitao gore, ne može pomoći svakome. Npr imaš rak, a imaš jetru u kotastrofalnom stanju, zabasanu koja jedva da radi. Ne može ona pomoći da odjednom jetra proradi. Možda malo podstakne imunitet, ali rak će se i dalje širiti, baš zbog nedostataka koje sam naveo u prijašnjim postovima. Ili imaš tri mrtva zuba, ispod njih su gljivice i bakterije. pa nije bioenergija čudotvorna da ti i zube izvadi i ozdravi. Ublaži problem, a opet nekoga i potpuno izliječi. Sve je stvar kakve je probleme imala ta osoba i što je još drugo promijenila u međuvremenu.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 13:47:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Evo da napišem što bih ja napravio u slučaju da uđem u neko tijelo koje ima rak, kao Marti Misterija u onom stripu kada ga je mister Džinks prebacio u tijelo starca.

Otišao bih u bolnicu na pregled, pogledao nalaze, porazgovarao sa doktorom, otišao nekom vrhunskom holističkom doktoru gdje bih obavio pregled. Nabavio sve dodatke prehrani koji mi trebaju, počeo sa čišćenjem crijeva barem dva puta dnevno, odmah i jetre, po metodi Hulde Clark. koliko često bih čistio jetru i kojom metodom dogovorio bih sa liječnikom. Ako bih imao mrtve zube odmah svi van kod provjerene zubarke koja ima s time iskustva. Strogi režim prehrane, strogo domaće nešpricano povrće, sve vrste šečera uključujući i voće nula, sve vrste ugljikohidrata prvih mjeseci nula! prolistao bih knjige dr Budwig i njenu uljno-proteinsku terapiju, primjenio ju strogo barem mjesec-dva. Zatim bih ponovno otišao službenom doktoru da kaže svoje mišljenje. Ako bi se rak smanjivao nastavio bih dalje, ako ne, promjenio bih prehranu, ili možda napravio post. Nema teorije da se rak ne bi povukao ili smanjio nakon pravilnog posta uz svakodnevna klistiranja. Jasno, maknuti se od posla, maknuti se od stresa i pronaći vremena za sebe. I da, odlazak holističkom doktoru koji je postavio dijagnozu jednom mjesečno ili po potrebi, a možda i kod kvalitetnog terapeuta za bioenergiju, ali ne odmah. Tek kada bih riješio glavne probleme, pripremio tijelo na normalno funkcioniranje i stvarno ga doveo u situaciju da se može iscjeliti. Eto.
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/04/2017 : 13:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Evo da napišem što bih ja napravio u slučaju da uđem u neko tijelo koje ima rak, kao Marti Misterija u onom stripu kada ga je mister Džinks prebacio u tijelo starca.

Otišao bih u bolnicu na pregled, pogledao nalaze, porazgovarao sa doktorom, otišao nekom vrhunskom holističkom doktoru gdje bih obavio pregled. Nabavio sve dodatke prehrani koji mi trebaju, počeo sa čišćenjem crijeva barem dva puta dnevno, odmah i jetre, po metodi Hulde Clark. koliko često bih čistio jetru i kojom metodom dogovorio bih sa liječnikom. Ako bih imao mrtve zube odmah svi van kod provjerene zubarke koja ima s time iskustva. Strogi režim prehrane, strogo domaće nešpricano povrće, sve vrste šečera uključujući i voće nula, sve vrste ugljikohidrata prvih mjeseci nula! prolistao bih knjige dr Budwig i njenu uljno-proteinsku terapiju, primjenio ju strogo barem mjesec-dva. Zatim bih ponovno otišao službenom doktoru da kaže svoje mišljenje. Ako bi se rak smanjivao nastavio bih dalje, ako ne, promjenio bih prehranu, ili možda napravio post. Nema teorije da se rak ne bi povukao ili smanjio nakon pravilnog posta uz svakodnevna klistiranja. Jasno, maknuti se od posla, maknuti se od stresa i pronaći vremena za sebe. I da, odlazak holističkom doktoru koji je postavio dijagnozu jednom mjesečno ili po potrebi, a možda i kod kvalitetnog terapeuta za bioenergiju, ali ne odmah. Tek kada bih riješio glavne probleme, pripremio tijelo na normalno funkcioniranje i stvarno ga doveo u situaciju da se može iscjeliti. Eto.

Neš ti problemna, umro bi u roku od mjesec dana.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 14:01:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Ajde kad sve znaš reci mi koliko bih dugo živio da nakon što mi onkolog kaže da imam rak ne poduzmem ništa! Niti odem na klasično liječenje, niti holističko. Jednostavno odem kući upalim TV i stavim Ligu Prvaka?!

Sigurno znaš! Molim odgovor.
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/04/2017 : 14:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Aragorn vs Boromir!

Edited by - nagor on 03/04/2017 14:06:16
Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1154 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 03/04/2017 : 14:06:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message
quote:

Oho, netko je izgleda uvjeren da se bolesti događaju nekome drugome i da će zahvaljujući svom stilu života izbjeći ozbiljne zdravstvene probleme.
Čisto onako iz znatiželje, zanima me od čega si planirao umrijeti?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/04/2017 : 14:09:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Ajde kad sve znaš reci mi koliko bih dugo živio da nakon što mi onkolog kaže da imam rak ne poduzmem ništa! Niti odem na klasično liječenje, niti holističko. Jednostavno odem kući upalim TV i stavim Ligu Prvaka?!

Sigurno znaš! Molim odgovor.

Stari moj, nešpricano povrće, klistiranje...

EDIT: dupli me prestigao.

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 03/04/2017 14:09:55
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 14:12:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Nadam se od starosti, kao i svi, ali realnost je drugačija. Ne znam, volio bih doživjeti kao moja baka iz Zagreba koja ima 92. Ali s obzirom na današnji način života teško! Možda bih sa 80 zdravih godina morao biti zadovoljan!
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 14:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
@paro

Pa zar ti je toliko čudno što jedem samo neotrovnu hranu, uglavnom. Ponekad prekršim, naravno. Još mi je i gotovo ista cijena.

Ne vidim što ti je čudno oko klistiranja kad se vrši i u bolnicama.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 14:25:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Pa zar se više niti ne smije razmišljati o životu bez bolesti?! Nevjerojatno!?!

Evo još jedno pitanje za sve, ali znam da neće odgovoriti skoro nitko.

Hoće li u 21.stoljeću biti moguće umrijeti od starosti. Znate npr mozak ti normalno radi, pokretan si koliko toliko. Zadnji dan si radio na vrtu, rezao ruže, navečer zaspao i umro. Nije bitno sa koliko godina, da li je to 90 ili 100. Mislite da je to moguće ili ćemo svi otegnuti papke puno prije?!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/04/2017 : 14:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Pa ovaj topic jest izraz želje po zdravom životu bez bolesti. Cjepiva su dio priče o zdravlju. Zbog cijepiva smo zdravi, neki i živi.

Ti misliš da nije tako.

Edited by - nagor on 03/04/2017 14:39:36
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 14:43:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Nisi odgovorio na pitanje. Ali nije obavezno odgovoriti.

Koja su nam to točno zdravlja donijela cjepiva?!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/04/2017 : 14:51:44  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Zar nije odsutnost fizičke bolesti dio zdravlja.

Pa malo prije si gore priznao povezanost između necijepljene populacije i širenja zaraznih bolesti. Puno bolesti je svedeno na minimum upravo zbog cjepiva. Cijepljena populacija je zdravija.

Edited by - nagor on 03/04/2017 14:52:20
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/04/2017 : 14:58:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
dcopicu, sve se meni čini da će smrt prvo po tebe upravo zato jer misliš da joj možeš pobjeć. S ovim stilom života i bogzna kolko klistiranja si dosad sam sebi pripremio ja ti dajem još maximalno 5-6 godina.

Inače, kupi 2-3 kile sode bikarbone za svaki slučaj, malo nešpricanih jabuka i to je to.

Go to Top of Page

dupli
Senior Member

Croatia
1154 Posts

Member since 26/11/2009

Posted - 03/04/2017 : 15:02:56  Show Profile Show Extended Profile  Send dupli a Private Message
Da bi se odgovorilo na pitanje o "smrti od starosti" prvo je potrebno definirati medicinsko značenje termina starost.
Da li je termin vezan za ukupno stanje organizma ili samo kronološku dob?
Naime, ako se napravi, obdukcija uvijek pokaže zbog čega je neka vitalna funkcija otkazala. I 90 godišnjaci u snu umiru od infarkta ili moždanog udara. A oni su opet uzrokovani nekim drugim fizičkim uzrokom (ugrušci, tumori i slično).

Kolokvijalno je valjda termin "smrt od starosti" povezan s očekivanim trajanjem života pa se za one koji nadžive tu dob očekuje da bi mogli umrijeti, a za mlađe ne. Problem s tom kolokvijalnom definicijom je taj što se radi o prosjeku vremena života u populaciji pa se radi o svojevrsnoj kružnoj definiciji jer se očekivano vrijeme života ne određuje iz nekih objektivnih parametara.

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/04/2017 : 15:11:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Ma neće dcopica ni ugrušci ni tumori. On će se poput Mr. Magoriuma, jednostavno ugasiti, bezbolno, od starosti.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 15:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Hvala duplom za konkretan odgovor. Nagore, ono što si napisao nije istina, to sam već dokazao, ali ti niti čitaš niti te zanima. Ali nije mi teško, napisati ću ti opet. Samo ne danas.

Paro, ne klistiram se, nisam dugo. Samo, morao sam jer ne mogu ovdje pametovati o nečemu takvome a da ne znam ništa o tome. Kao što neki drugi sugovornici rade. Ja tako ne znam i neću. Sodu bikarbonu imam, naravno, operem jednom tjedno kosu s njom jer ne koristim šampone. Domaće jabuke također imam. Plaćam 3-4kn kilu. Jedino što sam ih sam morao nabrati. Donio bih ti na CRŠ koju kilu, ali ne znam hoće li izdržati do tada. Pretoplo je vrijeme.
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 15:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
quote:
Originally posted by nagor

Aragorn vs Boromir!

Braća po oružju i stripu, ali ne i po medicini!
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 03/04/2017 : 15:27:28  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message
Ne znam da li si već pisao o tome, ali volio bih čuti tvoje razmišljanje o smrti Stevea Jobsa. On je mogao birati metodu zdravljenja i čini mi se da je odabrao upravo ovo o čemu ti pričaš. Nije mu baš pomoglo. Čitao sam da je na kraju požalio što se odlučio za alternativnu medicinu umjesto ranije konvencionalne operacije.

Dakle, to je jedan od najbogatijih ljudi na svijetu. Imao je milijarde na raspolaganju za sve moguće alternativne stručnjake, savjete i opcije i na kraju ništa. Di je zapelo?
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8622 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 03/04/2017 : 15:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Taj Jobs isto bio smiješan lik. Za te pare koje je imao, mogao je kupit onaj lijek za rak koji farmaceuti skrivaju od javnosti.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 03/04/2017 : 16:10:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Sumnjam da farmaceuti imaju kakav lijek koji skrivaju, ali to znaju samo oni.
To sve oko Jobsa i mene zanima, ali nemoguće je znati istinu. Samo glasine, a o tome nećemo. Jedino što znam je da je imao rak gušterače i da se je liječio konvencionalnom medicinom i nekonvencionalnom. Preživio je devet godina što je za takav rak jako puno. Drugo na žalost ne znam ništa, a volio bih jer bi mi reklo puno toga.
Go to Top of Page
Page: of 148 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.5 seconds. Snitz Forums 2000