Izgubljena predstraža Zanimljiva ideja, ali loša izvedba. Ispričana i osmišljena samo zbog već par puta viđenog plot-twista, ali je veći dio do njega dosadan i nezanimljiv. Loše, iako ima zanimljivih trenutaka. 4/10
Crni brod Sekte i riječno božanstvo, ispričano na skroz nezanimljiv i dosadan način. Postaje sve gore kako ide prema kraju. Najzanimljiviji dio stripa su par kadrova na kojima su M&G malo promijenili tehniku. Mislim da to sve govori. 2/10
Vigilant Zanimljiva priča mada ima problema u obliku određenih scenarističkih rješenja. Iako je ovo na neki način slasher priča, također se dosta bavi propitivanjem o razlikama između razmišljanju o ubijanju i samog čina ubojstva te koliko je tanka granica između navedenog. Nešto u stilu Martyja (#244/VČ 35) ali lošije izvedeno. Koliko god M&G odgovaraju slasher scene, mislim da bi ova priča djelovala ozbiljnije i efikasnije da ju je crtao neki drugi crtač. 6/10
Potpisujem. Prve su 2 price imale velik potencijal ali do boli traljavo izvedene da ubiju svaku zelju za citanjem. Druga posebno, zivi uzas od scenarija, kad ga vec nema u prici. Najbolja je treca no nista vise od prosjecne.
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Mozda i najgori maxi do sada (sto je stvarno hvalevrijedno dostignuce, da budes najgori od najgorih). Dok od Gualdonija nisam ocekivao nista posebno, a od Marcana ama bas nista, mislio sam da ce bar Rekioni malo izvuci stvar. Nije. A njegova epizoda je u pocetku i pokazala najveci potencijal, pa je razocarenje duplirano. Bas sam u seriji katastrofalnih epizoda i katastrofalnih crtaca, nakon dvostrukog Fragijerija na almanahu i specijalu, sad trostruki M&G, uzas... Zaobici u sirokom luku.