Hvala ekipi na pozitivnom feedbacku. Od alata, za Mrižu i za Houston - olovka(puntarica-HB 0.5),kotir pero(ne znam broj), uni-pen marker 01(samo da popravim neke linije), i kist kojeg koristim za ulje i akvarel (raphael, broj 2 i 8). Papir - 300 g, za akvarel.
Wow! Fenomenalno! Mriža, pojedine slike, pogotovo one sa mjesecom mi vuku na Enriquea Brecciu, sto je veliki kompliment jer mi je on ponajbolji crtac stripova ikad.
Fenomenalno!!! Slažem se sa D.J.-om, zaista vuče na Brecciu.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
U mriži stvarno ima malo "sanjivog", "rasplinutog" crteža velikog Breccie, ali ja se nemogu oteti dojmu da mi baca na Alema Čurina iz doba njegovih ilustracija u think ink fazi, Feral tribunea. Mog omiljenog crtača i mostunderating majstora... u Houstonu, kod onih praljudi vidim i natruhe Kordeja, ali moram reći da se davno ovde nije pojavio ovako dobar autorski rad. Imaš li još toga? Postavi ako imaš. Jako mi se sviđa.
U mriži stvarno ima malo "sanjivog", "rasplinutog" crteža velikog Breccie, ali ja se nemogu oteti dojmu da mi baca na Alema Čurina iz doba njegovih ilustracija u think ink fazi, Feral tribunea. Mog omiljenog crtača i mostunderating majstora... u Houstonu, kod onih praljudi vidim i natruhe Kordeja, ali moram reći da se davno ovde nije pojavio ovako dobar autorski rad. Imaš li još toga? Postavi ako imaš. Jako mi se sviđa.
Nemam ništa gotovo. Imam započete table jedne priče(vidi na forumu pod Umjetnost), i nekoliko kadrova viška iz Mriže, koje sam izbacio iz konačne verzije. Topic sam i otvorio da ga upotpunim s gotovim crno bijelim pričama, pa ne znam koliko ima smisla stavljat taj "višak" ili nedovršenu cjelinu. Čim zaokružim nešto, postavim
Stvarno je super. Koliko ti vremena treba da nacrtaš ovakav strip.Za crtanje mreže si morao potrošiti puno vremena
Ne znam točno. Mriža je nastala tijekom prvoj miseca 2017. Bilo mi je zima radit u ateljeu, pa da ne gubim vrime crtao sam uz peć u kužini.Dva tri tjedna vjerojatno. S time da su neki kadrovi nastali još u 2016. Drago mi je da ti se svidila. Pozz.